• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size de soruyorlarmı.?

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.101
12.355
448
Evliliğimin 15.gününde bebek varmı sorusu ile muhatap oldum. Şuan 8 ay lık evliyim ve kür önerisinde bulunanlar ilaç ismi verenler doktor ismi verenler, hocaya görün diye uyaranlar beni yıldır Dı.
Gece bebek varmı
Ben: henüz yok
He olsun strese girme sakın. Hayırlısı olsun...
İyi de siz sokuyorsunuz beni strese bıktım.olsa zaten söylerim.
İstiyorum anne olayım ama aklıma millet sokup duruyor i. Siz nasıl başediyorsunuz

Aman diyeyim takma kafana öyle patavatsızlar ve olumsuz konuşup psikolojimi bozan drlar yüzünden 6 yıldır uğraşıyorum ben. Sen takma bari

Evliliğimin 15.gününde bebek varmı sorusu ile muhatap oldum. Şuan 8 ay lık evliyim ve kür önerisinde bulunanlar ilaç ismi verenler doktor ismi verenler, hocaya görün diye uyaranlar beni yıldır Dı.
Gece bebek varmı
İstiyorum anne olayım ama aklıma millet sokup duruyor i. Siz nasıl başediyorsunuz
Soruldu bende oldugunda dogurana kadar dag başında yaşamayacagım illaki haberiniz olur ne sorup duruyorsunuz hem istemiyorum daha erken diyip yoluma baktım kimse de bidaha soramadı

En sinir olduğum konu. Evet çok karşılaştım ben evlendikten 4 yıl sonra yaptım kendi isteğimizle sonra zor oldu ilaç falan derken 2 kızım var çok şükür. Ama gerçekten hazır olmak lazım. O soranlar gelip bakıcak mı sana yardım edicek ki HAYIR. Bununla biticek mi bu sefer eee 2. Yok mu çok ara koyma hemen yap. Evin muhtarları.

Şuan 11 aylık evliyim ablam ne zaman yapacan yaşın geciyo dedi bide diğer ablam .
Başka kimse sormadi karismadi
Gece bebek varmı

Ben zaten olması için uğraşıyorum. Doktor stres yapma dedi. İnsanlar sürekli sorunca stres oluyorum. Herkesin gündem konusu benim sanki. Henüz yok diyince doktora göründün mü eşin de görünsün belki onda dır sorun. 8 ay ya. Daha yıl olmadı insaf

Gece bebek varmı
Canim bizim milletimize vazife olmuş o soru.yeni evlisin düşünmüyorum de.istiyorum dersen her ay senaryo yazarlar.benim bir tane var ikinci niye yok kardeşi olmalı sorunmu var acıyan bakışlar...olsa oh cekerler.malesef insanlarimiz öyle.kari kocayı ilgilendirecek herşeye burun sokuyorlar.belki olmuyor belki başka bir sıkıntı var belkide düşünmüyorum size neeeeed

Eşim ameliyat olmuş narkozdan yeni ayılmıştı vücudundan 500 grama yakın kist çıkarılmış ağrıdan kıvranırken arkadaşının eşinin hamile olduğunu öğrendik.Ben de vajinismusumun tavan yaptığı dönemdeydim.Babaannesi vs.si de hastenede yanımızdaydı ne zaman eksik oldu ki neyse 🙄 Bir siz beceremediniz tembel çıktınız demişti yanımızda başka hastalar ve yakınları da vardı çok rencide olmuştum gidip hastane tuvaletinde ağlamıştı.Ne desem bilemiyorum toplum baskısı yüzünden insanlar hemen çocuk mu yapmalı aman kısır sanmasınlar aman oğlumuzu aman soyumuz kuruyacak korkusu bunlar

Back