Aminn insallah.. Allah size de her daim güzellikler getirsin.. Allah razi olsun..Sana da hayirli ramazanlar. Yasadiklarin sonucunda oyle hissetmen normal. Insallah gercekten seni sevecek biri ile tanisir ve cok guzel bir yuva kurarsin. Simdi evlilik istemiyor olabilirsin ama zamani gelknce cok guzel mutlu bir yuvan olur ve her daim yaninda olan bir eşin olur insallah. Annenle problemleriniz olabilir yapacak bir sey yok ama bak ne guzel ayaklarin uzerinde durabiliyorsun, inan bana hayat cok guzel seyler getirecek karsina.
Allah bin kere razı olsun. Duygulandirdiniz beni. Sizler gibi güzel insanlar iyi ki varsiniz. Dilerim Allah sizi de bir ömür her kötülükten korusun..Rabbim bu mübarek günlerde size sizi anlayan,değerinizi bilen beraber yuruyeceginiz bir eş nasip etsin inşallah.
Gerçekten huzurlu bir yuva gibisi yok .
Umarım şu zamana kadar yaşadığınız tüm olumsuzluklar size mükafat olarak geri döner.
Ah bu bazı anneler neden böyle?. Mesela annemin benimle derdi hic bitmez :). Hep bir laf sokma ve sitem etme telaşı vardır. Aslında genel mizacı da bu ama belki yaşım ve yaşamışlıklarımın dolulugu nedeniyle artık tahammül edemiyorum.
Aminn insallah.. Tüm dualarınızı siz de kat ve kat güzelini yasarsiniz.. Sınav deyip sabrediyorum, bir gün gececek zor günler diyorum. Dilerim Rabbim size de kocaman mutluluklar nasip etsin..Ah bu bazı anneler neden böyle?
Bizi anlatmışsınız bu cümlenizde
Bazen bende çekip gitmek istiyorum ama nereye?
Gücüm yok artık ayaklarım üzerinde tek başıma duramam
Yoruldum çok yoruldum
İnşallah mutlu bir yuva kurarsınız
Çoluk çocuğa karışırsınız
Ve bu günleri unutursunuz
Allah sabır versin
Amin inşallah yüreği güzel insanAminn insallah.. Tüm dualarınızı siz de kat ve kat güzelini yasarsiniz.. Sınav deyip sabrediyorum, bir gün gececek zor günler diyorum. Dilerim Rabbim size de kocaman mutluluklar nasip etsin..
Insallah cok tesekkür ederim :)).. Bir gün aile fotografi koymak nasip olsunTek basina kucuk yasta mucadele vermek kolay degil hissettiklerin normal geldi.
Tek basina dimdik durdugun icin tebrikler herkes yapamaz.
Insallah sen de bir yuva kuracaginda iyi bir anne olacagina inaniyorum ve insallah emeklerinin karsiligini guzel bir sekilde alirsin.
Ben yorumlardan senin evli cocuklu olduguni zannettim profil fotosundan da olabilir :)).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?