Size Bir Sır Vereceğim Kitabı

arkadaşlar aranızda mustafa kayanın size bir sır verecegim kitabını okuyan varmı.okuyan varsa tavsiye edebileceginiz bir kitapmı?
Ben bu kıtabı ılk face de gordum. Yorum yaptım bır konuya ınanmıyorum sacma olmus bu dusunce dedım dıye, bana tehdıt msjıyolladılar. Msjınızı derhal sılın cıkmamıs bırkıtap ıcın kotuyorum yazamazsınız demıslerdı.sızı dava edıcez vs. Sonra ogrendım bı arkdsıma da aynı muamele yapılmıs. Kotu yorumları anında sılıyorlar face de . Bılemıyorum kıtap almaya deger mı.

Sız alıp okursanız bıze de tavsıye de bulunursanız sevınırım. Kıtap okumayı sevıyorum.sıksık takıp ederım yenı cıkan kıtapları. O zaman tuhaf bı olumsuzluk yasamıstık soyledıgınız kıtap ıcın, sırlarla dolu bır kıtap olmalı. Tavsıye edersenız okumayı dusunurum. Sevgıler

Merhaba ben de aynı muameleye maruz kaldım sizi şikayet edeceğim hukuk servisine bildireceğim gibi tehditlerle karşılaştım muhatebımın kim olduğunu bilsem ben onu ithamlarından dolayı mahkemeye vereceğim ama bulamadım :)

Kitabı ben okudum okumaya değer güzel bir kitap öneririm kitap 11 ciltten oluşacakmış ben seriyi tamamlamayı düşünüyorum neticede bir kişiye göre önyargılı davranıp kitabı kötülemeyi doğru bulmuyorum

Kitabi bende okudum çok güzel ilginç bir kitap. Çok farklı noktalara dokunuyor. Ben de seriyi tamamlamayi düşünüyorum. Kitabın 2.si çıktı diye duydum ama bulamadim nette bilen varsa yazarsa sevinirim

Bende bugün engellendim. Facebook sayfasında. Hakaret yok hic bir şey yok. Sadece merakım ve muhatabımın kim olduğunu merak edip internette araştırma sonucu buradaki yazılara ulaştıgımı belirttim. Tabi site adı vermeden. Ve engellenmiş durumdayım. Buraya da az önce üye oldum. Sırf bunu yazmak için. Halbuki kitap çok ilgimi çekmişti. İkinciyide almak istiyordum. Fakat sorularımın ve aklıma takılanları sormam engellenmeme sebep oldu.

Screenshot_2016-03-02-23-55-30-1.png

Ben halbuki beni tehdit ettiniz demediğim halde, engellendim. Sizde o gruptansınız denmesi de daha bir ilginç, sadece kişisel görüşümü belirttim. Artık yorum size kalmış...

Ben halbuki beni tehdit ettiniz demediğim halde, engellendim. Sizde o gruptansınız denmesi de daha bir ilginç, sadece kişisel görüşümü belirttim. Artık yorum size kalmış...
Ben yine de alacağım bu kitabı merak ediyorum en azından okuduktan sonra yorum yapmayı düşünüyorum, Ahmed Hulusi yi de çok severek ve gıpta ederek okudum ve hala kitaplarını okuyorum, özellikle de Dua ve Zikir kitabını şiddetle tavsiye ederim, Mustafa Kaya da kendi bakış açısıyla başka şekilde bunu anlatmak istemiş sanırım, tabi sosyal medya kısmını bilemem, yalnız o hesabı yönetenler sanırım tacizden baya bi sıkılmış durumda sizi de onlar gibi zannedip her söylediğini yanlış anlamış gibi düşündüm ben, tabi bu benim fikrim.

Kitabi buyuk bir hevesle merakla aldim. Bu sabah basladim cok sıkıcıydı ama ha gayret az daha okuyayim belki guzellesir dedim .Suan 110. Sayfadayim ama daha fazla dayanamayacagim.

kitabın ikisini de okudum. ikisini de 2 defa okudum halada okumak istiyorum. kendine engel olamıyorsun. Orada geçen konuları da araştırma gereği duyuyorsun. sabah akşam aklım hep facebook sayfasında ki paylaşımlarda .buraya kadar sıkıntı yok. halimden memnun iken .sayfada bir kez yorum yaptım. Birde msj gönderdim Bende kitapta geçen Hulusi beyin Ahmet Hulusi bey olup olmadığını sordum .Onlarda değil dediler. Eyvallah. Ama daha sonra 2 kez sayfadan silindim. Sayfa yönetiminin demesine göre bu uygulama yeni imiş facebook eğer o takip ettiğin sayfalarda paylaşım yapmazsan seni siliyormuş.yıkıldım resmen o kadar bağlandım ki olanlara anlam veremedim. Gördüm ki yalnız değilişim.

Bende bir paylaşımlarının altına bir yorum yaptım. Gayet saygı çerçevesinde beğenmediğim ve rahatsız olduğumu belirttim. Aynı şekilde özel mesaj atarak beni de rahatsız ettiler. Yayın eviyiz falan dedi karşıda ki kişi. Yok suç duyurusunda bulunacağız falan. Buyrun bulunun dedim karşıdaki kişi hızını alamamış olacak ki yok avukata anlatırsınız derdinizi ip nizi alıcaz vs. Halbuki ip ye gerek bile yok zaten face hesabımda açık seçik adım yazıyor. Yorumum hakaret vs. İçermedikten sonra takındıkları bu tavır gerçekten itici. Kitabı bende severek okumuştum hatta bir sürü kişiye tavsiye ve hediye ediyordum. Lakin yayın evinin bu tutumu kitap hakkındaki fikrimi kesinlikşe değiştirdi. Tüm okuma hevesim kaçtı. Artık kesinlikle tavsiyede etmem. Tavsiye ettiklerime de bu yaşadığımı anlatırım, bu yayın eviyle çalıştığı müddetçe sanırım bir daha da almam.

Bu sabah aynı durumla karşılaştım kitap bir iki şey hariç güzeldi yazar kim insan merak ediyor sonuçta dimi Adamın kitabı iyi ama Mustafa Kaya kim kitapta oktan kelleşinde bahsi var oda Amerika'da yaşamış o olabilirmi dedim ne zaman Almancılarım ne sahtekarlığım ne hak yemişliğim aynı ıp adresi tehdidi ismim Medine diye Medine'de yaşıyor gibi görünmeniz sizi hukuk önünde özgür kılmaz falan neler neler okumayın abi bu kitabın ardında Nasıl bir amaç var anlamadım bi yandan hoşgörüden esmaülhüsna hüsnadan bahsedilen diğer yandan tarlaya girmiş çekirge sürüsü gibi Onur'umuzu kalbimizi en çokta Allah korusun böylesi bir araştırma içinde olup arada kalmış bir insanın yada islama yeni girecek bir insanın son dalınıda kırar bunlar acaba bu durumu Nasıl çözeriz varmı fikri olan

Arkadaslar bende facebook sayfasinda soru sordum, üstüne mesaj geldi ve engelendim, bunun üzerine ben öfkelendim ve esimin facebook hesabindan yazdim, neden engelediyimi sormak istedim, cevabi Mustafa beyi karalamak mis, yahu ben adamin kitaplarini zevkle okudum, soru sordum daha iyi anlamak icin, bu karalamakmi oluyor ? Mustafa Bey kiminle calistigini bilmiyor, bilmesi lazim bence, Nasil sikayete buluna biliriz? Nereye bas vurucagiz ? Eleman cok terbiyesizdi, o kadar öfkeliyimki, her o kimse ekmeyinle oynamak istemem ama , kiminle calistigini bilmeli Mustafa Bey

X