Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu kıtabı ılk face de gordum. Yorum yaptım bır konuya ınanmıyorum sacma olmus bu dusunce dedım dıye, bana tehdıt msjıyolladılar. Msjınızı derhal sılın cıkmamıs bırkıtap ıcın kotuyorum yazamazsınız demıslerdı.sızı dava edıcez vs. Sonra ogrendım bı arkdsıma da aynı muamele yapılmıs. Kotu yorumları anında sılıyorlar face de . Bılemıyorum kıtap almaya deger mı.arkadaşlar aranızda mustafa kayanın size bir sır verecegim kitabını okuyan varmı.okuyan varsa tavsiye edebileceginiz bir kitapmı?
Ben yine de alacağım bu kitabı merak ediyorum en azından okuduktan sonra yorum yapmayı düşünüyorum, Ahmed Hulusi yi de çok severek ve gıpta ederek okudum ve hala kitaplarını okuyorum, özellikle de Dua ve Zikir kitabını şiddetle tavsiye ederim, Mustafa Kaya da kendi bakış açısıyla başka şekilde bunu anlatmak istemiş sanırım, tabi sosyal medya kısmını bilemem, yalnız o hesabı yönetenler sanırım tacizden baya bi sıkılmış durumda sizi de onlar gibi zannedip her söylediğini yanlış anlamış gibi düşündüm ben, tabi bu benim fikrim.Ben halbuki beni tehdit ettiniz demediğim halde, engellendim. Sizde o gruptansınız denmesi de daha bir ilginç, sadece kişisel görüşümü belirttim. Artık yorum size kalmış...
Bende bir paylaşımlarının altına bir yorum yaptım. Gayet saygı çerçevesinde beğenmediğim ve rahatsız olduğumu belirttim. Aynı şekilde özel mesaj atarak beni de rahatsız ettiler. Yayın eviyiz falan dedi karşıda ki kişi. Yok suç duyurusunda bulunacağız falan. Buyrun bulunun dedim karşıdaki kişi hızını alamamış olacak ki yok avukata anlatırsınız derdinizi ip nizi alıcaz vs. Halbuki ip ye gerek bile yok zaten face hesabımda açık seçik adım yazıyor. Yorumum hakaret vs. İçermedikten sonra takındıkları bu tavır gerçekten itici. Kitabı bende severek okumuştum hatta bir sürü kişiye tavsiye ve hediye ediyordum. Lakin yayın evinin bu tutumu kitap hakkındaki fikrimi kesinlikşe değiştirdi. Tüm okuma hevesim kaçtı. Artık kesinlikle tavsiyede etmem. Tavsiye ettiklerime de bu yaşadığımı anlatırım, bu yayın eviyle çalıştığı müddetçe sanırım bir daha da almam.