- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
aldım ya gızz.kopyalattım olanıda,hepinizi
kazenin emriyle,culr kavliyle istedim hepinizi.
:roflol:
böçüğüm barçmanın oğlu daha yakışıklı diye yanmı cizdin looo sengözlerimebaksanab
alam yaaaaaa biz aile iş birliği yapcaz sağlıkçı bir aile olcaz demi abla yaa....
tmm annem kabul edıyom bensositososito
geeçç kızım onu bi kerealam yaaaaaa biz aile iş birliği yapcaz sağlıkçı bir aile olcaz demi abla yaa....
geeçç kızım onu bi kere
yabancı dilin bilem yok
ablamın oglu müendiz
yabancı ülkelerde çalişiyo
oraya gitsen koyden indim şehire gibi olur rezil edersin Türk milletini -tatlicadiarzu-
geeçç kızım onu bi kere
yabancı dilin bilem yok
ablamın oglu müendiz
yabancı ülkelerde çalişiyo
oraya gitsen koyden indim şehire gibi olur rezil edersin Türk milletini -tatlicadiarzu-
aynı fikirdeyim bak gurbaaya kaç dil biliyor geyik dili kuş dili vs vs
abla sen gel beni al biz sağlıkçı bir aile olcaz kıskananlar çatlasın...
valla demedi deme oğlumun peşini kızlar bırakmıyorlar
sen onlarla başa çıkabilecekmisin her daim süslü olmak zorundasınsengözlerimebaksanab
uğur böcüğü sende ne yap et boyunu uzat küçüğün boyu 188 cm
sen eminmisin ben ingilizce ve almanca biliyorum gurbık.....nasıl rengin değişti mi biraz..puhahahahahahahahahha
bocuk selini mi istiyon elti olarak beni mi kaydirigubbakcemile3gurbık eltı oluyok kız hadı ıyısın kaptık:1rolleyes: senle eltı olmak ayrı bı sorn ama allahtan sen uzak olcan baa
barcman ablam bende cok uyumluyumdr ayy tam benlıkmış tencere kapak mısalı:asigim:
ayrıca seni niye kıskanım kzım yaaa ben kaç yasındayım sen kaç yasındasın puhahahahha evlenen evlenirdin zaten bu yaşa kadar ben en güzel çağımdayım hehehehehehehehehehhehe olcem yaaaaa
ayrıca ablacm faceden beni görüyorsun zaten doru söze ne hacet:))))))))))))))))))))))
valla ablacm benm boyum 1.70 ideal kız tipiym benı oğlun görse bayılır süs durumumu görme zaten:))))))kız dediğinde çok uzun boylu olmaz erkekden kısa olması gerek...
ben benimle yarışacak değil süslenip püslenip gezecek gelin arıyorum sen geç o zaman sağ tarafakaydirigubbakcemile3 sıradakileri görelim
hıh hem benim oğullarıma eş olma hemde bana gelin olma şerefine erişecek
hemde benim güzelliğimden şikayetçi olacak kusura bakma muşmulamkaydirigubbakcemile3
canım barçom bak karar ver benim genç kızlık duygularımla oynamasenağlamaküstüm ben sanananiknanik beni kayınvalide olarak istemiyorsun peeh sanki benden iyisini bulacaksın hiç bir şeye karışmami fikrim sorulmazsa fikir bile beyan etmem çok ısrarla çağrılmazsam gelinimin evine gitmem onunla arkadaş gibi olur onunda annesinin kuzusu olduğunu hiç unutmam bana ne zaman gelmek isterse başımın üzerinde yeri vardır birde benden korkuyorsun aşkolsun looo
eee abla amaevet büyük oğlum için boy gayet normal oda çok uzun sayılmaz 179 cm boyu