size anne diyebilir miyim?

nerdesiniz ya gelinde 2 geyik çevirek

küstüm ben sanananiknanik beni kayınvalide olarak istemiyorsun peeh sanki benden iyisini bulacaksın hiç bir şeye karışmami fikrim sorulmazsa fikir bile beyan etmem çok ısrarla çağrılmazsam gelinimin evine gitmem onunla arkadaş gibi olur onunda annesinin kuzusu olduğunu hiç unutmam bana ne zaman gelmek isterse başımın üzerinde yeri vardır birde benden korkuyorsun aşkolsun looo

barcman abla benı alabılın
ırnanın alcağı yok kaldım bekar o kadar ceyıs elımde patlamasın benı al benı al

Tamam böcüğüğm o zaman seni küçük oğlana almam daha münasip olur büyük oğlum
sana yaşça fazla olur ama küçük şu anda ricmond üniversitesinde bilgisayar ve ekonomi okuyor 3 buçuk yıl bekliyeceksin artık:dance:

nan senin oğlundur bikerem. yasakkelime bursa kumaşı hanfendicim,nasıl gelinciklere nan dersin haa
bikere,eli maşalı gaynalaradan olsaydım.seni paspasımla döverdim alama.kaydirigubbakcemile
senin hışmından gelincikler kactı hep,pacooozzz gaciiiiii :mymeka:

nerdesiniz ya gelinde 2 geyik çevirek

canım gelinçiğim,geyikleri,cemre gacisi yedi valla.cokacimcoook
mangalda kül neyim bırakmamış bile.:roflol:
allam sen koru gelinçikleri.:Saruboceq:

aldım ya gızz.kopyalattım olanıda,hepinizi

kazenin emriyle,culr kavliyle istedim hepinizi.
:roflol:

böçüğüm barçmanın oğlu daha yakışıklı diye yanmı cizdin looo sengözlerimebaksanab

seni gelin olarak almayacak varmıdır bilmem ama beni hep yedek kayınvalide olarak düşünebilirsinkaydirigubbakcemile3
ablacım sonunda senin başına kalcam gibime geliyo :roflol:

bana anne diyebilirsin canım benima.s.a.s.
gunes ablaa
oglun var mı dooru söyle lütfen boşuna genckızlık şeylerimle oynama senağlama
hayallerimle -tatlicadiarzu-

abla adresi ver ben sana kimliğimi yolliyim nikah işlemlerine başlayalım bi an evvel, beklemeye gerek yok :1shok: :lepi:

aaa suan kanıdrıldımı hissediyorum barçamn abla yapma senin oğlun benim ablacım yaa...........sen bana seni alcam gurbiki almıcam dwemiştin alam yaaa çık aradan gurbik:)))))))))))

alam yaaaaaa biz aile iş birliği yapcaz sağlıkçı bir aile olcaz demi abla yaa....

tmm annem kabul edıyom bensositososito

ulan bu KKnın bekar hatunlari da beni mi takip ediyo ne :mymeka:
bi kısmet çıkıyo hoooppp hemen damlıyolar

nazar etmeyin nolur çalişin sizin de olur selin hanfendüleri
-tatlicadiarzu-

abla sen bakma bunlara
beni al beni al beni al hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…