Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdesiniz ya gelinde 2 geyik çevirek
barcman abla benı alabılın
ırnanın alcağı yok kaldım bekar o kadar ceyıs elımde patlamasın benı al benı al
nan senin oğlundur bikerem. yasakkelime bursa kumaşı hanfendicim,nasıl gelinciklere nan dersin haanan gözek annadım ben seni reyting uğruna benim gibi asill soyluuu vede bulunmamış bursa kumaşı bi hanfendiyi yoldan çıkartcem diye düşünüyosan yanılıyon
aslaaa kalitemi bozmam diğer kaynanaları paspas gibi ezmem bağa yakışmaz prensip
vede kalite meselesi kaydirigubbakcemile
nerdesiniz ya gelinde 2 geyik çevirek
aldım ya gızz.kopyalattım olanıda,hepinizibarcman abla benı alabılın
ırnanın alcağı yok kaldım bekar o kadar ceyıs elımde patlamasın benı al benı al
kendisine anne diyebilecegim gonulluler aranıyo hu hu
kendisine anne diyebilecegim gonulluler aranıyo hu hu
ablacım sonunda senin başına kalcam gibime geliyo :roflol:seni gelin olarak almayacak varmıdır bilmem ama beni hep yedek kayınvalide olarak düşünebilirsinkaydirigubbakcemile3
gunes ablaabana anne diyebilirsin canım benima.s.a.s.
ablacım sonunda senin başına kalcam gibime geliyo :roflol:
bnada öyle gibi geliyor gerçi biraz yaş farkı olacak ama olsun zengin olursunuz seni büyük oğluma düşünüyorum
gerçi senin düşündüğün gibi zengin değil ama son model çift kapılı siyah bir pejosu var aydada 10000 tl kazanıyor yetermi
ablacım sonunda senin başına kalcam gibime geliyo :roflol:
bnada öyle gibi geliyor gerçi biraz yaş farkı olacak ama olsun zengin olursunuz seni büyük oğluma düşünüyorum
gerçi senin düşündüğün gibi zengin değil ama son model çift kapılı siyah bir pejosu var aydada 10000 tl kazanıyor yetermi
barçman ne diyosun sen.
ya ben bikoşu gidem kızı boşatayım.henüz çok yeni evli.pek bişeycikler olmamıştır yani.
bi yüzü kızzz,bi yüzü gelin bacııımmm.:roflol:
barçman ne diyosun sen.
ya ben bikoşu gidem kızı boşatayım.henüz çok yeni evli.pek bişeycikler olmamıştır yani.
bi yüzü kızzz,bi yüzü gelin bacııımmm.:roflol:
kihkihkih ama söylemedi deme afganistanda bir hava üssünün elektriğini yapıyor şu anda türkiyede değil:çok üzgünüm:
abla adresi ver ben sana kimliğimi yolliyim nikah işlemlerine başlayalım bi an evvel, beklemeye gerek yok :1shok: :lepi:
Tamam böcüğüğm o zaman seni küçük oğlana almam daha münasip olur büyük oğlum
sana yaşça fazla olur ama küçük şu anda ricmond üniversitesinde bilgisayar ve ekonomi okuyor 3 buçuk yıl bekliyeceksin artık:dance: