size anne diyebilir miyim?

gelinler kaynanalar neredesiniz yaaa:enbuyukkk:
herkes pazar gezmesindemişakkıdı

bi annaşma yapalımm
bigün akşamm tüm kıslar fotolarınıı eklesinn kaynanalardaa ogullarınınn

nie laa kocaa buluyozz işteee
netimm yoktuu laa dündenn berii hatamısıı söyleyinn cicimm isteklerinizii ve şikayetleriniziii12543413246 nolu telefonumuzaa bildiriniz

yok süpürgecim yaaa.
bu senede bekar gezcez herhalde

accik da siz gayret gösterin canimmirmirmirmir
foto koyun, kaynanala rnasil gelin alicani görsün
meziyetlerinizi saayin, becerikli oldugunuzu görsün.
eh daha olmazsa oglanlarini kacirirsiniz:icecream:

accik da siz gayret gösterin canimmirmirmirmir
foto koyun, kaynanala rnasil gelin alicani görsün
meziyetlerinizi saayin, becerikli oldugunuzu görsün.
eh daha olmazsa oglanlarini kacirirsiniz:icecream:
çok şükür kendime güveniyorumm
foto göstermedende kaçmıyorumsengözlerimebaksanab
merak edenler önce arkadaş olarak eklesin sonrada profilime buyursun.:CüvCüv:

kızlar büyük oğlumu istemeye geldiler onun için nete giremedim gusura bakman [artık bööle işinize gelirse]
bikerem duygu çıkmazı evladım o çiçekler ne öyle roman şalvarı gibi rengarenk
insan şöööle beyaz bi çelenk filan yaptırırkaydirigubbakcemile
whiterose kızım madem güccüklerden hoşlanıyon seni benim ufak oğlana alıveriym
hem benimkilerin masrafıda yok sünnet neyin:ecrin_bebek:
artık siz bilirsiniz oğullarım diye demiyom sütte leke var oğullarımda yok ona göre

günaydın iyi haftalar nasılsınız güzel gelin adayları benim torunuma hala talip yok şansım gitgide zayıflıyor ama yinede pes etmiyecem annesi bana kızıyor ben oğlumu kimselere vermem diyor ama siz beğenin onu ikna ederim

günaydın günaydın gelin ve kaynana adayları.nasılız bugün.afiyettesinizdir inşallah.a.s.

amanda aman büyük oğlunu istemeye gelmişler.sengözlerimebaksanab
cemrecim,bak burda hiç civciv varmı ?sence yutarlarmı ?naniknanik acuk ufak at bacııımm ufaaakkk.
burdakilerin hepiçiği körpe körpe piliç be piliiiiçç

sen annesini dinle güzelim,anneler, hiçde boş konuşmaz.hep ne ikram ediyon şekermi,gerci torunun şekerden tatlı amam,gel görelimki altı bezli..:roflol: :roflol:

gunaydınlar nan hala benı ıstemeye gelmedıler bak dıom ben sıze elınızı cabuk tuttun benı ısteyenlere gıderım ha sonra kafanızı nerelere vurursunuz bılemem

canım benim torunum sarışın güzel kızlardan hoşlanıyor taliplilere duyurulur zaten şekerden tatlıdır onun tadı hiç birşeyde yok altının bezinide görmeyin okadar kusur kadı kızındada olurkaydirigubbakcemile2

gunaydınlar nan hala benı ıstemeye gelmedıler bak dıom ben sıze elınızı cabuk tuttun benı ısteyenlere gıderım ha sonra kafanızı nerelere vurursunuz bılemem
hahayyttt tuzliimde kokma bari böcüğümmm
seni alan adam haftasına getirir bıktım ben bunun çenesinden diyelülülülülülü

good mornıng
ne o hala br tık oteye gıdememıssınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…