ay olsun kızz zengüüünn olursunuz iştehihoyyytsağol canım benim utandım gerçektenŞeniz
ama seda sayan gibi olamam prensiplerim vardelikafadulden
amin canım amin.hepinizi bağışlasın.:Saruboceq:gec kaldım bıseycık goremedım yıne
ırna ablamın oglunu gordum yanlız..
Allah sahıbıne bagıslasın yausuklu
içinden ne geciyorsa de bitanem, kaydirigubbakcemile5irna sana ablamı deyim
koccaman oğlun varmış ayol maşallah yaaa
kafamçokkarıştı,yok kız cemrenin oluşlarının yatı,katı, ve atı varmış.bana öyle gelıyor kı...
bazı kaynanalar cok seymı ıstıyor ne...
anlayan anladı sanırım....:mymeka:klava:
canım arazi nerde değerlimi icara verilebilirmi ve bilimum sorular:roflol:kafamçokkarıştı,yok kız cemrenin oluşlarının yatı,katı, ve atı varmış.
onları cemre veriyor gelincik.
ama bende 50 dönüm arazi veriyom.:jeyyar:
aferin duygucummm:jeyyar:kaleyi içten fethediyosunkaydirigubbakcemile5BUTUN KAYINVALIDE ADAYLARINA BU CICEGIM.....SIZ OLMASAYDINIZ OLUŞLARINIZDA OLMAZDI DIMI AMA...IYIKI VARSINIZ...
aferin duygucummm:jeyyar:kaleyi içten fethediyosunkaydirigubbakcemile5
hımmm yakuşuklulukta sınıfı geçti :asigim:benim torunuma aday yokmu avatarımdaki resime bakın yakışıklı görün kızlar
bu kaynana milleti çok akıllı zatennklava:
ilkokuldaki çocuğunun masraflarını bile bize ödetceklerrr
HOSGELDINIZ FATMASEL...
baska anlatın bakalım ogrenelım...
şimdi bunları söyleyıpte sonra...baska seyler demeyın...
burda soylenen hersey bır delıldır ona gore...
eger dogruysa...takdıre şayan dır ...
benim torunumu alan ona bakacak altını temizleyecek sünnet ettirecek sonra okutacak sonrada meslek sahibi yapacak daha ne olsun
bari doğursaydımda bi onu yapmamış olcaz herhaldebenim torunumu alan ona bakacak altını temizleyecek sünnet ettirecek sonra okutacak sonrada meslek sahibi yapacak daha ne olsun
hııı gerçekten biz sizi oraya yönlendirelim.ufaklıklar daha çok onun ilgi alanına giriyor:roflol::roflol:bu kucuk damat adaylarıyla.....fırtınanın kızı ılgılılenıyor...:roflol::roflol:
tabi canım aday çok seç beğen allll:lepi:şansını kaybettin çok tatlıdır artık bizde yeni adaylar ararız ne yapalım
soyumuz çok karışık gelinçik,ne arasan var,muacir,çerkez,şirvanlı,türk.emme ilerisini sorarsan taaaa osmanlı hanedanlığına kadar gider.ben adem soyunu tercih ederim en çokta.saray kızısan,perenseslere layık ,saray gönlümüz var ay balam süprizzzzz.buyur gel.başımıza taç ederiz biz gelinçikleri.:içelim:canım arazi nerde değerlimi icara verilebilirmi ve bilimum sorular:roflol:
bide nerelisiniz paşa soyundan geliomusunuz meselaa
benim soyumm taaaa 5.mahmuta dayandığı için saraylıyım yaneeeeedelikafadulden:roflol::roflol:
oy duygum,imar yapılabilmez,ekilebilenden bizim arazidemek arazı var 50 dönüm ha...
Nerde ...ımar yapıla bılırmı....pancar ney eksek verımı olurmu...
Denız kenarımı...
Yoksa ..dagın basımı...
ögrenelım dımı ama...
şansın çok zayıf sayın rakibim :1no2:.sen dadı arıyon galibam,heralde.sen gözlerine sengözlerimebaksanabbaksana,kabul edecek göz varmı.benim torunumu alan ona bakacak altını temizleyecek sünnet ettirecek sonra okutacak sonrada meslek sahibi yapacak daha ne olsun
ben size hiç masrafsız damat sundum ya kızlar...
tasilini tamamlamış, askerliğini yapmış, memuriyete girmiş üstelik yakışıklı...çeyiz neyimdede gözüm yok...
gelin çeyiz getirmiş, üstüne kendi oturmuş...
bana ne ister getirin, isterseniz getirmeyin...dimi yaa...