size anne diyebilir miyim?

hepsını okudm geldım:1closedeyes:
fırtına cok ıkıyuzlusun haa cemreye once benım cok ıyı bı gelın olcamı bahsederken arada kendını cemreye bağlayıvermeye çalışmışın anacım
dreamlover cnm masallah oğlusun cok tatlı ama ben kucuklerle anlasamam olgun erkeklerden hoşlannıyom
ırna masallah senın oğlun ılk adaym bılesın:jeyyar:
beyazgül hanım tuzlayımda kokma derken kendı yasınla benım yaşımı hıc düşündunmu benım yaşım daha 22 olmadı anacım sengözlerimebaksanab
kendımden bahsetmeme gerek yok ceyıs desen full ev işlerı desen soyadım ee daha nolsun ev araba hıc onemlı deıl adam gıbı adam olsun çalışır alırık herseyı:1closedeyes:

hahayyttt tuzliimde kokma bari böcüğümmm:nazar:
seni alan adam haftasına getirir bıktım ben bunun çenesinden diyelülülülülülü

bende onu dicektim sen burda koca neden arıyon hadi canım parka git oyun oyna arkadaşlarınlagamyoncuiremsudelikafadulden

bak işte ıspatı sız ne dedığını bılmez bı gelın ıstersenız burda var bakın whıterose:1closedeyes: dıycek lafım yok saa da
hem tuzlayım kokma hemde gıt oyna ne alakaşakkıdı

bende dügün yakindir deye geldim emme , kimsede faaliyet yok galiba sengözlerimebaksanab

böcüg kavga etmeyin nan, kaynanalar vazgeccek ha demedi deme evde kalcan yoksam:icecream:

evde kalmam cok var kalmama benden buyuk ablamlar var burda ben kımseyle kavga etmım neler neler demısler arkamdan ama bısey demıyom ben hıııh

kayınvalide ve gelinler nasılsın , bende oğlumun resmini koycam ama beceremiyom, görmek isteyen gelin adayları,profil sayfama ,albüme bakın ,

ayy güneş abla yaaaa
beni gelin olarak alsana nnnolluurr :elinden her iş gelen uslu ev kizi kermit simili:

kısmetim çok var dedin diye öle dedim yoksam biliom senin ne mal olduunuşakkıdı
bırakalımda en doğru kararı sevgili kaynana adaylarımız versinkaydirigubbakcemile2

bu arada sevgili kaynana adayları dün gece yarısı böcük diskoda görülmüş.artık parayı çeyize değil eğlenceye yatırıomuşşakkıdıbakın şuna vur patlasın çal oynasın:nazar:
disko.jpg

good mornıng:kahve:
ne o hala br tık oteye gıdememıssınız :nazar:

hemencik tıklamayak dishem.
acele işe şeytan karışır.hele iyce bi sık eleyip sık dokuyak.
adaylar baksanıza ışığı gören geliyi :roflol: :roflol:

X