Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu topikte organizasyon bozukluğu varbi annaşma yapalımm
bigün akşamm tüm kıslar fotolarınıı eklesinn kaynanalardaa ogullarınınn
yok süpürgecim yaaa.sonuca baglanan is varmi danam:icecream:
yok süpürgecim yaaa.
bu senede bekar gezcez herhalde
çok şükür kendime güveniyorummaccik da siz gayret gösterin canimmirmirmirmir
foto koyun, kaynanala rnasil gelin alicani görsün
meziyetlerinizi saayin, becerikli oldugunuzu görsün.
eh daha olmazsa oglanlarini kacirirsiniz:icecream:
amanda aman büyük oğlunu istemeye gelmişler.sengözlerimebaksanabkızlar büyük oğlumu istemeye geldiler onun için nete giremedim gusura bakman [artık bööle işinize gelirse]
bikerem duygu çıkmazı evladım o çiçekler ne öyle roman şalvarı gibi rengarenk
insan şöööle beyaz bi çelenk filan yaptırırkaydirigubbakcemile
whiterose kızım madem güccüklerden hoşlanıyon seni benim ufak oğlana alıveriym
hem benimkilerin masrafıda yok sünnet neyin:ecrin_bebek:
artık siz bilirsiniz oğullarım diye demiyom sütte leke var oğullarımda yok ona göre
sen annesini dinle güzelim,anneler, hiçde boş konuşmaz.hep ne ikram ediyon şekermi,gerci torunun şekerden tatlı amam,gel görelimki altı bezli..:roflol: :roflol:günaydın iyi haftalar nasılsınız güzel gelin adayları benim torunuma hala talip yok şansım gitgide zayıflıyor ama yinede pes etmiyecem annesi bana kızıyor ben oğlumu kimselere vermem diyor ama siz beğenin onu ikna ederim
günaydın günaydın gelin ve kaynana adayları.nasılız bugün.afiyettesinizdir inşallah.a.s.
amanda aman büyük oğlunu istemeye gelmişler.sengözlerimebaksanab
cemrecim,bak burda hiç civciv varmı ?sence yutarlarmı ?naniknanik acuk ufak at bacııımm ufaaakkk.
burdakilerin hepiçiği körpe körpe piliç be piliiiiçç
sen annesini dinle güzelim,anneler, hiçde boş konuşmaz.hep ne ikram ediyon şekermi,gerci torunun şekerden tatlı amam,gel görelimki altı bezli..:roflol: :roflol:
hahayyttt tuzliimde kokma bari böcüğümmmgunaydınlar nan hala benı ıstemeye gelmedıler bak dıom ben sıze elınızı cabuk tuttun benı ısteyenlere gıderım ha sonra kafanızı nerelere vurursunuz bılemem