Öncelikle içinde kimlik yada benzeri birşey bulursam tabiki sahibini arayıp bulmaya çalışırım.
Ama kime ait olduğunu bulamazsamda parayı cep yapmam çok daha fazlası çıkar benden öyle inanırım çünkü:)
İhtiyacı olan birini görürsem ona veririm eğer öyle birini göremezsemde arkadaşlarıma yemek ısmarlarım:)
Valla böyle ne yalan söyleyim şimdi.
sahibini bulabilirsem ona veririm yok bulamazsam ihtiyaç sahibi birine veririm onun bunu parasıyla bişiler yapmak mı Allah korusun çok şükür kendime yetecek kadar param var :)
ilk önce sahibini bulmaya çalışırım eğer bulamazsam parayı bulduğum yere geri koyarım belki düşürdüğü yeri bulmak için geri döner ya da ihtiyacı olan birisi alır
bence düşürülen paranın sahibini bulmak çok zor..sormaya kalksanız bir çok kişi benim diyecektir..onun için ben helal paradan yanayım..almam ..hemen gider polise teslim ederdim..benim üstümden çıksın diye ..çünkü ben doğruluktan ve dürüstlükten yanayım...
çok başıma geldi..büyük miktarlarda buldum...önce sahibini aradım hiçbirini bulamadım...sonra gerçekten çok ihtiyacı olan birilerine verdim...verirkende düşüren insanın sadakası olsun diye niyet ederek verdim...inşallah benim kaybettiğim paralarda böyle olmuştur..çünkü kaybedince ilk söylediğim sadakam olsun dur