Size ait olmayan bir para buldunuz ne yaparsınız?

Para bulsanız ne yaparsınız?

• Cebe atarım

OY: 0 0,0%
  • Arkadaşlarıma yemek ısmarlarım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

esyn

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mart 2007
2.578
12
683
Diğer
Yolda veya herhangi bir yerde size ait olmayan bir miktar para buldunuz ne yaparsınız?yasakkelime

Ben; sahibini bulmaya çalışırım bulamazsam ihtiyaç sahibi olduğuna inandığım birisine veririmkaydirigubbakcemile5

Öncelikle içinde kimlik yada benzeri birşey bulursam tabiki sahibini arayıp bulmaya çalışırım.
Ama kime ait olduğunu bulamazsamda parayı cep yapmam çok daha fazlası çıkar benden öyle inanırım çünkü:)
İhtiyacı olan birini görürsem ona veririm eğer öyle birini göremezsemde arkadaşlarıma yemek ısmarlarım:)
Valla böyle ne yalan söyleyim şimdi.

sahibini bulabilirsem ona veririm yok bulamazsam ihtiyaç sahibi birine veririm onun bunu parasıyla bişiler yapmak mı Allah korusun çok şükür kendime yetecek kadar param var :)

ilk önce sahibini bulmaya çalışırım eğer bulamazsam parayı bulduğum yere geri koyarım belki düşürdüğü yeri bulmak için geri döner ya da ihtiyacı olan birisi alır

bence düşürülen paranın sahibini bulmak çok zor..sormaya kalksanız bir çok kişi benim diyecektir..onun için ben helal paradan yanayım..almam ..hemen gider polise teslim ederdim..benim üstümden çıksın diye ..çünkü ben doğruluktan ve dürüstlükten yanayım...

klıse olacak belkı ama sahıbını bulur verırım yada polısten yardım ısterım.baskasının parası bogazımdan gecmez allahta gecırmesın

Sahibini bulma imkanım yoksa hayır kurumuna veririm.Daha önce başıma geldi çok bir para değildi .Bakkaldan birşeyler alıp çocuklara dağıtmıştım

çok başıma geldi..büyük miktarlarda buldum...önce sahibini aradım hiçbirini bulamadım...sonra gerçekten çok ihtiyacı olan birilerine verdim...verirkende düşüren insanın sadakası olsun diye niyet ederek verdim...inşallah benim kaybettiğim paralarda böyle olmuştur..çünkü kaybedince ilk söylediğim sadakam olsun dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…