• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sızdıran bez!acil yardım!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Almanyali1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
549
14
96
Antalya
merhaba hanımlar..benım 20 aylık bir oğlum var..biz ona baştan beri prima aktif bebek kullandık.4 numarası yani...oğlum 12-13 kilo bu arada..ama son zamanlarda sabah kalktığında üstü başı ıslak oluyo...bez sızdırmış oluyo anlayacağınız..acaba 4+ numaralı beze mi geçmem lazım?biz 7kg-18kg numaralı bezi kullanıyoruz...acaba 9-20 ye mı gecsem?sızdırma o zaman ortadan kalkar mı??tecrübeli hanımlardan cvp bekliyorum

prima da aynı sorunu ben de yaşıyorum düşün bebeğim 6 kg ben 3 numaralı bezi kullanıyorum büyük bile geliyor ama bel kısmı sızdırıyor. ne kadar bel kısmını yukarı doğru yerleştirip alsam da altını gece uzun süre bez altında kaldığından ıslaklık geçiyor dışarıya.

çocuğunuza akşam çok sıvı veriyorsanız yatar pozisyonda olduğu için ön kısmı doluyor bende çok yaşadım artık akşam 3 de kontrol ediyorum ve bez değiştiriyorum bide pipisini bağlarken düz yerleştirmeye dikkat edin[böyle konuştum ama bebek umarım kızdeğildirunuttum]

hanımlar ben sorunumu şöyle hallettim:artık akşam 7den sonra falan fazla sıvı vermıyorum..hatta hiç vermememeye calışıyorum ama tatlı bişey yediyse biraz veriyorum genede kıyamıyorum..ama az verdiğim için artık gece bez değiştirmem gerekmiyo ...bez dışarı sızdırmızo dolmuyo bile sabaha kadar..allaha şükür oğlumda rahat rahat uyuyo...yani demekki bu bebeklerimizin fazla sıvı tüketiminden oluyormuş bezle alakası yok

benım oğlum 11 kilo 18 aylık 4+ kullanıyorum tam hatırlamıyorum ama 2 ay olmuştur heralde bı kaka yapardı sabah heryer beline geçmiş olurdu 4 numara kullanıyodum hem 4+ ya geçtim sorun ortadan kalktı bence 4+ ya geçmelisiniz

bende de aynı sorun var oğlum 2 yaşında sık sık bez değiştiryorum ama her mzrka bez kullandım hepsi aynı fazla sıvı tüketen bebeklerde oluyor inş çişini söylerde bizimki bu dertten kurtarırım

benim oğlum daha 10 günlük...şu an 3,5 kg falan..prima 3-6 kglık 2 numarayı kullanıyoruz..gece zavallım uykusundan ağlayarak uyanıyo..bezde hiçbişey yok..beli,sırtı ıslak...napıcamı şaşırdım artık..gece çocuğun uyku düzenini kıyafet değiştirmek bozuyor..2 saatte bi beslenmesi lazım bebeğin yeni doğdu..sıvı vermememk gibi bi lüksüm de yok..napıcamı şaşaırdım anlayacağınız..:43:

benim oğlum daha 10 günlük...şu an 3,5 kg falan..prima 3-6 kglık 2 numarayı kullanıyoruz..gece zavallım uykusundan ağlayarak uyanıyo..bezde hiçbişey yok..beli,sırtı ıslak...napıcamı şaşırdım artık..gece çocuğun uyku düzenini kıyafet değiştirmek bozuyor..2 saatte bi beslenmesi lazım bebeğin yeni doğdu..sıvı vermememk gibi bi lüksüm de yok..napıcamı şaşaırdım anlayacağınız..:43:

canım benim oğlum 1 ayını yeni doldurdu. 2 numaralı beze daha yeni geçtim. başlarda huggies in yenidoğan organik pamuklusunu aldım 3.800 doğmuştu bu arada oğlum..
bez büyük geliyo olabilir yani bi dene istersen

Back