Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki burda onlardan biri okurda insafa gelir... bunlara bir ceza getirilmeli caydırıcı cezalar Allahtan korkmuyorlar belki cezalardan korkarlar
Az önce aktif olan bir konuya rastladım, doğumuna 5 gün kala eşi tarafından aldatıldığını öğrenen bir kardeşimizin açmış olduğu konu...
Çok, çok, çok üzüldüm. İnsan insana bunu yapar mı? Yapıyor işte. Bir hayatı mahfetmek bu kadar kolay işte.
Çok sevdiğim bir yakınım hayatı boyunca fedakarlıkla bağlı olduğu yuvasını yine bir hemcinsi yüzünden kaybetti. Eşi, internette tanıştığı o yaratıkla(üzgünüm arkasından bu kadar hafif konuştuğum için) bir ilişkiye başlıyor, görüştüğü kişi kendisinden 15 yaş küçük bekar bi kadın. Bu kadın o adamın evli olduğunu biliyor ama peşini bırakmıyor. Benim canım ablam da o kadına yalvarıyor "bizim iki çocuğumuz var, benim yavrularım bir baba daha bulamazlar ama sen bir kocayı her yerde bulursun yuvamızı rahat bırak" diyor, o yaratık buna rağmen vazgeçmiyor. Ablamız o heriften boşanıyor, o herif şuanda o yaratıkla evli. Ne bayramlarda arıyor çocuklarını, ne doğum günlerinde. 3 yıldır çocukları babalarının yüzünü bile görmedi. Üstelik o kadınla bir bebekleri var. O bebeğe evlat diye bakarken bizimkileri arayıp sormuyor bile.
Evli adamlara göz koyanlara, evliyken başka kadınlara bakanlara, yuva yıkanlara, sahibi olanı sahiplenmeye çalışanlara, içtenlikle lanet ediyorum. Buna eşini aldatan evli kadınlar da dahil.
Ve biz sizden yürekten nefret ediyoruz. İnsanlara böyle acı yaşatanlara, böyle ağır yara bırakanlara, bir hayatı ve kim bilir kaç hayatı böylesine kolay mahfedebilenlere söyleyecek çok söz varken artık hiçbir söz bulamıyoruz !
Herhangi biriniz elime bir geçse lime lime edecek kadar nefrete sahibim. Hiç tanımadığım o bayanın bahsettiği kocasını ve birlikte olduğu kadını bile...
Biz sizden gerçekten ama gerçekten nefret ediyoruz. Umarım soyunuz kurur, umarım en kısa zamanda belanızı bulursunuz. Umarım yaşattığınız acılardan kat kat fazlasını yaşarsınız. Allah gerçekten belanızı versin ne diyelim...