Arkadaşlar mezi ve meni diye birşey var. ilişki sonrası sizden sıvı geliyor mu,ilişki sırasındaki sıvı değil.
çocugun benzemesi ile ilgili yazı var kadının menisi çok olursa çocuk anneye benzer diyor. çok nadir kişiden böyle bişey olduğunu duydum
kendisinden orgazm sonrası sıvı gelmeyip çocugu kendine benzeyen var mı?
o kadar uğraşıp ne acılarla doğurup ne sıkıntılarla anne oldum. sonuç aynı baba istiyorumki çocugumda bendede bir parça göreyim gayet normal bence isteğim annemisiniz bilmiyorum ama kimi bu konuyu önemser kimi önemsemezz
benim anladığım kadarıyla kadın daha istekli olursa ki buna bağlı olarak vücut kimyası değişiyor ve baskın gelip çocuk ona benziyor, bununla ilgili dini yazılar mevcut bana mantıklı geldi. yazıda önce olma ile iligili yazması mantıklı gelmedide diğeri mantıklı bence
Çocuğun erkek yada dişi yaratılması dört hal üzere olur<br />Çocuğun erkek olması ve baba tarafına benzemesi<br />Çocuğun kız olması ve kızın ana tarafına benzemesi<br />erkeğin anne tarafına benzemesi <br />kızın baba tarafına benzemesi<br />Kadının menisi varmıdır?<br />Çocuğun ana babaya...
yani bununla ilgili hadis de var "eğer öyle olmasa çocuk anneye nasıl benzer diyor" peygamber efendimiz, benim çocugum babaya benziyor. sonuçta 23 kromozon benden aldı bende gen aktardım mesele kimin baskın geldiği bence
yani bununla ilgili hadis de var "eğer öyle olmasa çocuk anneye nasıl benzer diyor" peygamber efendimiz, benim çocugum babaya benziyor. sonuçta 23 kromozon benden aldı bende gen aktardım mesele kimin baskın geldiği bence
Kuranin türkcesini okuyrum ama bununla ilgili hicbsey okumadim tabi daha cok var bitirmeme. Görürsem yazarim. Ee biz bi senedir denedgm icin artik ovülasyonda sifir zevkle yapiyoruz. Cocugum olsa kimseye benzemicek ozaman :))
Kuranin türkcesini okuyrum ama bununla ilgili hicbsey okumadim tabi daha cok var bitirmeme. Görürsem yazarim. Ee biz bi senedir denedgm icin artik ovülasyonda sifir zevkle yapiyoruz. Cocugum olsa kimseye benzemicek ozaman :))