bende inanmiyorum ama yillardir olmadi böyle bir sey o yüzden hemen yargilamak ta istemiyorum ama icim cok huzursuzGörüldü kapatıyor olabilir. Açmadan siliyorsa da mavi tik olmaz gride kalır. Çift çizgi olması iletilmiş demek, hiç başıma gelmedi ve duymadım da. İnandırıcı değil.
konusmak istemiyorsa istemiyorum desin bu erkekler niye bu kadar mal yaMesajları okumadan siliyor olabilir, sizi kandırıyor
Valla mallarkonusmak istemiyorsa istemiyorum desin bu erkekler niye bu kadar mal ya
o an görüldüyü kapatıyor size yazdıgı zaman geri açıyor kendini zeki sanan insankarsi tarafa mesajim cift tik gitmesine ragmen karsi taraf ulasmadigini söylüyor bu 3 kez geldi basima. görüldüsü acik zaten tekrar yazistigimizda o ulasmadigini söyledigi mesajlar cift tik/gri kaliyor digerleri mavi görüldü oluyor.
sizde bu sorunu yasiyor musunuz? ya da bunu yapmani bir yolu var da oyuna mi geliyorum?
Valla mallar
Olsun ben hemcinslerim biliyorum.sözüm meclisten disari sinirme verin
peki sizce neden yapiyordur bunu? inanmali miyim bir tepki vermeli miyim?Olsun ben hemcinslerim biliyorum.
Cunki kac kişiyle konuşuyorlar bilmiyorlar. Mesela seni cinselligini begeniyordur ondan normal muhabbet felan etmek istemiyordurpeki sizce neden yapiyordur bunu? inanmali miyim bir tepki vermeli miyim?
Direkt sil ve engellepeki sizce neden yapiyordur bunu? inanmali miyim bir tepki vermeli miyim?
wifi kapat yada hücresel veriyi mavi tık gitmez okuyabilirsin watsapı tekrar yükleyin olmadı gene sorun varsa oyuna geliyorsunkarsi tarafa mesajim cift tik gitmesine ragmen karsi taraf ulasmadigini söylüyor bu 3 kez geldi basima. görüldüsü acik zaten tekrar yazistigimizda o ulasmadigini söyledigi mesajlar cift tik/gri kaliyor digerleri mavi görüldü oluyor.
sizde bu sorunu yasiyor musunuz? ya da bunu yapmani bir yolu var da oyuna mi geliyorum?
deneyecegim , bu sorunu bir tek onunla yasamam da cabasi baskasiyla da olsa dert etmem dewifi kapat yada hücresel veriyi mavi tık gitmez okuyabilirsin watsapı tekrar yükleyin olmadı gene sorun varsa oyuna geliyorsun
var bişey oda silsin belki uygulama falan watsap Plus var apple olmayan telefonlarda ondan da kullanıyor olabilirdeneyecegim , bu sorunu bir tek onunla yasamam da cabasi baskasiyla da olsa dert etmem de
Kız hepsi böylekonusmak istemiyorsa istemiyorum desin bu erkekler niye bu kadar mal ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?