gururuma dokunuyor ama yok sayilmak belki gercekten bir sorun vardir diye bir sey de diyemiyorum ama bir gram inanmiyorum. hayatimda biri var da demiyor ama olmasa neden yapsin degil mi?Kız hepsi böyle
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizde whatsappte bu sorunu yasiyor musunuz yoksa oyuna mi geliyorum?
- Konu Sahibi trueblue_
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- mesaj whatsapp whatsapp engeli
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?artik 3. kez olunca gel deneyelim bir demeye yüzüm yok zaten kaldi öyle mesaj " yine mi mesajim gelmedi" diye sormak kemdimi asagilamak gibi geliyorvar bişey oda silsin belki uygulama falan watsap Plus var apple olmayan telefonlarda ondan da kullanıyor olabilir
- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
Emin ol sorunu yok, benimkide böyleydi. Allah hepsinin belasını versin 24 yaşında saçım beyazladıgururuma dokunuyor ama yok sayilmak belki gercekten bir sorun vardir diye bir sey de diyemiyorum ama bir gram inanmiyorum. hayatimda biri var da demiyor ama olmasa neden yapsin degil mi?
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
Evet az önce yaşadım bunu. Arkadaşımla yan yanaydım. Ona mesaj attım ve mesaj interneti açık olduğu halde önce uzun süre ona gitmedi. Sonra o okudu ama bende hala iletilmedi göründü ve çok sonra bende iletildi oldu. Tam sizin sorunla aynı değil ama Farklı Farklı sorunlar olabiliyorkarsi tarafa mesajim cift tik gitmesine ragmen karsi taraf ulasmadigini söylüyor bu 3 kez geldi basima. görüldüsü acik zaten tekrar yazistigimizda o ulasmadigini söyledigi mesajlar cift tik/gri kaliyor digerleri mavi görüldü oluyor.
sizde bu sorunu yasiyor musunuz? ya da bunu yapmani bir yolu var da oyuna mi geliyorum?
o nadir de olsa bende oldu ama bu adam bana mesaj gelmedi diyor cift tika ragmenArada bende de oluyor. Mavi tik olmuyor, iki tik olarak kalıyor ama karşı taraf okumjş oluyor yine de. Iletiliyor yani
acaba wp yine bir güncelleme pesinde mi gecen yilda online olmayanlar online görünüyordu, benim durumum galiba mesajin okunmadan silinmesi ama yinede wp sorunu olmasini umuyorum yok sayilmak cok sinir bozucuEvet az önce yaşadım bunu. Arkadaşımla yan yanaydım. Ona mesaj attım ve mesaj interneti açık olduğu halde önce uzun süre ona gitmedi. Sonra o okudu ama bende hala iletilmedi göründü ve çok sonra bende iletildi oldu. Tam sizin sorunla aynı değil ama Farklı Farklı sorunlar olabiliyor
- 1 Ekim 2023
- 328
- 630
- 23
- 10 Mayıs 2022
- 1.251
- 1.103
- 63
birçok ihtimal var ama bu benim de başıma geldi ve eşimin telefonunda denedim internetle alakalı bir dürüm bende 2 tik oluyor cevap vermiyor sonra o hala gri kalıyor diğer yazışmalar mavi olyor. baktım telinden evet gerçekten iletilmemişkarsi tarafa mesajim cift tik gitmesine ragmen karsi taraf ulasmadigini söylüyor bu 3 kez geldi basima. görüldüsü acik zaten tekrar yazistigimizda o ulasmadigini söyledigi mesajlar cift tik/gri kaliyor digerleri mavi görüldü oluyor.
sizde bu sorunu yasiyor musunuz? ya da bunu yapmani bir yolu var da oyuna mi geliyorum?
- 20 Mayıs 2022
- 712
- 887
- 33
Bence sizi kimse o kişi kandırıyor çünkü öyle bir şey olamaz.karsi tarafa mesajim cift tik gitmesine ragmen karsi taraf ulasmadigini söylüyor bu 3 kez geldi basima. görüldüsü acik zaten tekrar yazistigimizda o ulasmadigini söyledigi mesajlar cift tik/gri kaliyor digerleri mavi görüldü oluyor.
- 4 Ekim 2023
- 329
- 674
- 23
- 34
Hayir hic gelmedi basima. Ama benim karsi tarafa yaptigim olmustur. Okumadan siliyorsun tüm konusmalari gri kaliyor, tekrar yeniden yazinca acarsam mavi oluyor.karsi tarafa mesajim cift tik gitmesine ragmen karsi taraf ulasmadigini söylüyor bu 3 kez geldi basima. görüldüsü acik zaten tekrar yazistigimizda o ulasmadigini söyledigi mesajlar cift tik/gri kaliyor digerleri mavi görüldü oluyor.
- 25 Temmuz 2023
- 202
- 239
- 18
Mesajınızı açmadan önce okundu ayarını kapatıyordur. Sonra silip tekrar açıyordur. O da okunmamış gibi oluyordur.karsi tarafa mesajim cift tik gitmesine ragmen karsi taraf ulasmadigini söylüyor bu 3 kez geldi basima. görüldüsü acik zaten tekrar yazistigimizda o ulasmadigini söyledigi mesajlar cift tik/gri kaliyor digerleri mavi görüldü oluyor.
Ne saçma işlerle uğraşıyorlar insanlar. Bir de üstüne yalan. Ne saklıyor acaba?
- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.138
- 53
- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
İlk kez duydum böyle bir şeyi yüksek ihtimal görüldüğü kapatıyor ya da mesajı yukardan okuyup WhatsApp’ta sohbetin içine girmeden siliyor Google’dan araştırın bir de sonra tepki verin istersenizkarsi tarafa mesajim cift tik gitmesine ragmen karsi taraf ulasmadigini söylüyor bu 3 kez geldi basima. görüldüsü acik zaten tekrar yazistigimizda o ulasmadigini söyledigi mesajlar cift tik/gri kaliyor digerleri mavi görüldü oluyor.
ne sakladigini bende merak ediyorum bütün hesaplarini silmis hic böyle bir sey yapmazdi sevgilisi oldugu dönemlerde dahil buna ama ben yine de biri oldugunu düsünüyorum aksi anlamsiz geliyor. ayrica israrla bir sorun oldugunu mesajlarimin iletilmedigini söylüyor, hayatinda biri yarsada bu caba niye anlamiyorumMesajınızı açmadan önce okundu ayarını kapatıyordur. Sonra silip tekrar açıyordur. O da okunmamış gibi oluyordur.
Ne saçma işlerle uğraşıyorlar insanlar. Bir de üstüne yalan. Ne saklıyor acaba?
bende cevreme soruyorum onlarda türlü türlü benzer sorun yasiyor ama isin sonunda hep mesajlarlari görüyorlarbirçok ihtimal var ama bu benim de başıma geldi ve eşimin telefonunda denedim internetle alakalı bir dürüm bende 2 tik oluyor cevap vermiyor sonra o hala gri kalıyor diğer yazışmalar mavi olyor. baktım telinden evet gerçekten iletilmemiş
arastirdim ama belki yeni bir sorundur diye bir umut insan hemen o kisinin tepesine binmek istemiyor, zaman biraktim cikar kokusuİlk kez duydum böyle bir şeyi yüksek ihtimal görüldüğü kapatıyor ya da mesajı yukardan okuyup WhatsApp’ta sohbetin içine girmeden siliyor Google’dan araştırın bir de sonra tepki verin isterseniz