• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizde suyu kaynatıyomusunuzzz

ben de hayat su kullanıyorum
kesinlikle herşeyine kaynatarak veriyorum...muhtemelen uzun bir süre kaynatırım heralde
1-2 yaşına kadar

bizim doktorda iyi marka küçük pet şişedeki suları kaynatmana gerek yok dedi. Ama damacana ise kaynat dedi. biberon kaynatmada da içme suyu kullanıyorum. meyvelerini bile içme suyu ile yıkıyorum açıkçası. Çeşme suyunu biz bile içmiyoruz ki onlara nasıl içirelim.

merhaba arkadaslar benim bi sorum olucak bu konuyla çok alakalı değil ama ,bebeğinize kaç aylıkken sonra su vermeye basladınız .

bende kesinlikle kaynatiyorum hatta kendimize bile yemek yaprken içme suyundn çay suyu ile içme suyundn kullnıyorummm sebebi ise eşim 31 yşında koca adam bağışıklık oturmuştur dedik iş yerinde musluktn içmiş dizanteri oldu 1 hafta hstne de yattı neler çektik mikrop kapcağına mineralsiz su içsin çocuğummm hst olmasındn iyidir

merhaba arkadaslar benim bi sorum olucak bu konuyla çok alakalı değil ama ,bebeğinize kaç aylıkken sonra su vermeye basladınız .

sadece anne sütü alıyosa vermene gerek yok ama günde bir defa bile mama veriyosan arkasından 1_2 çay kaşığı su ile başla bende bebeğimi emziriyodum ama sütüm kilo aldırmadığı için 13 günlükken mamada vermeye başladım ama aynı zamanda emziriyorum ya su verme gereği duymadım mamadan sonra hep emzirmiştim ama 3. aydı bir akşam azcık su vereyim dedim yavrum yanmış sanki öyle bir su içtiki pişman oldum vermediğime bence suyun bi zararı yok ver derim

Valla bende kızıma ve bize yaptıgımız yemeklerde hazır su kullanıyorum hiçde kaynatmıyorum oldugu gibi kullanıyorum hiçde zararlı olduguna inanmıyorum. Bezen şu şöyle olmaz böyle olmaz zararlı falan diye herşeyden kısıtlanmak istemiyorum. Bazen insan vücudu mikroorganizmalarlada tanışmaşmalı mesela hazırsu zaten bi arıtmadan geçiyor bide onu kaynatmak yanlış bence...

Benim kullandığım damacana su Pınar'ın ve sebilin üzerinde duruyor. Sıcak tarafından aldığım suyu yine de 10 dk kaynatıp içiriyorum ve yine kaynattığım su ile Çınar'ın yemeklerini yapıyorum.

Back
X