- 15 Haziran 2020
- 403
- 133
- 23
- 27
- Konu Sahibi Emel akdelun
-
İlk 5 dk icinde diyorlar ya eger varsa 2 dk da silikte olsa cikiyor. 5 dk sonrasi zaten hic ciddiye alinmamali. İdrar kurumaya basladikca buharlasmanin etkisi ile t cizgisini ortaya cikartiyor bizi yaniltan bekleme cizgisi bu. Bende defalarca yasadim o yuzden de ilk 5 dk snrasi testleri atmaya basladimSelam kadinlar kulubunde guzel kadinlari by gebelik testleri ile basim dertte beklemeye sabrim yok varmi yok mu diye de dusuneliyim biri beni aydinlatsin su gec cikan ikinci cizgiler her negatif test bekledikten sonra t cizgisi cikiyormu adetime 7 gun kala gebelik testi yaptm baktm yine hayali cizgi goruyorum heralde Ben gormek istedigim icin goruyorum deidm kanama koydum uyudum maltin bi baktm pembeye yakin cok silik cizgi sonra baktm su tut yaziyor bazi konularda okutum su damlattm gitmedi bi tane daha yaptim 5 gun kaldi su an hemen cikmadi tabi bu kez 2saat sonra cikan silik bi cubuk gorunuyo yani gozle bakilinca negatif testlerin boyle olma olasiligi varmi siz hic negatif testiniz de ikinci cizgi sonradan ciktimi kan vermekten biktm 6 at oldu dogum kontrol hapini birakali 3 aydir gunum sasmaz adet olurum duzenli regl goruyorum be yumurtlamam genelde 12.gun oluyor sizce nedir bu ikinci sonradan cikan cizgiler
Canım adetime 4 gün kala yaptım hayalet Bi çizgi 1 2 saat sonra belirdi bu sabah da yaptım daha koyuydu kan verdim ve hamileyim ama sen birkaç gün sonra yenile bence testiniYok bu baska boyle basina gelen bir arkadaism da 3 teatime bakti var AMA emel cok kucuk dedi
Fotoda gozukmuyor kamera biraz kotu ama cekmeye calisicamResmini atarmisin emelcim genelde sonradan çıkanlar kuruma çizgisi oluyor ama inşallah vardır
Gölge var gibiBu ilk yaptigim
Son attiklarin bulanık çıkmış ama ilk.attığın da gölge var bak efekt yaptım senin testeSon attigim bugunun ki
Gozle daha iyi goruluyor kameralar iyi degil bir tane daha attm bugunkiResmini atarmisin emelcim genelde sonradan çıkanlar kuruma çizgisi oluyor ama inşallah vardır
Bunu da oyle yaparmisncnm
Goruluyirmu bilmem AMA gozle gozukuyor benim kamera guzel cekmiyo
Var canım kan verBunu da oyle yaparmisncnm
Ay canm gercektenmiVar canım kan ver
Tekrar test yaptinizmi ben dün akşam yaptım bugün baktım gayet belirgin çift çizgi olmuş normal testti yaptığım erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum smdiAy canm gercektenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?