• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde nasil oldu negatif mi pozitif mi

Tekrar test yaptinizmi ben dün akşam yaptım bugün baktım gayet belirgin çift çizgi olmuş normal testti yaptığım erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum smdi
Bu ay yine bu sekil bir sorun yasiyorum gecen ay kimyasal gecirdim bu ayda erken yumurtladim surekli tuvaleete cikiyrm kasiklarimda agro oldu bi hafta once cok kotu bende dedim testi erken yapayim aksam yaptim golge gbi cizgi gordum sabah kalktim kirpkirmizi belirgin sabah ilk idrarla yapicam siz naptiniz

Bu ay yine bu sekil bir sorun yasiyorum gecen ay kimyasal gecirdim bu ayda erken yumurtladim surekli tuvaleete cikiyrm kasiklarimda agro oldu bi hafta once cok kotu bende dedim testi erken yapayim aksam yaptim golge gbi cizgi gordum sabah kalktim kirpkirmizi belirgin sabah ilk idrarla yapicam siz naptiniz
Benim negatifti kısmet bu aya bikac saat sonra çıkan çizgiler e inanmıyorum sonrasında ilk idrarla yapmıştim cikmadi bişey bu aya kısmet.. sizin çıktımı bisey

Eklentiler

• 635A89B1-DFBC-4E96-A319-8A9F75E33FCB.webp
    635A89B1-DFBC-4E96-A319-8A9F75E33FCB.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 74
Ne yaptın cabım var mı gebelik

Benim bugün 15 gün oldu ve hala olmadım sol bacağıma gramp gırıyor belirtileri var ama bu durumda olan varmı bilmiyorum kan testi negatif yazıyor 1’20

Kimyasalda değerin kaç oldu bende geçirdim geçen ay iki üç gün geçti kan testim negatif ihtimalde veremiyorum yumurtlamam da olmadı gibi testlerden bir şey anlamadım yani

Back