• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde mi böylesiniz? Düzenleme

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Merhaba kizlar, sitede mi problem var benim telefondan mi kaynaklaniyor bilmiyorum yazarken sürekli bir kayma oluyor o yüzden biraz önce daha tam yazamadan yayinlanan konumu düzenliyorum. Ben ve kardeslerim kuzenlerimin bütün özel günlerine dügün nisan vs katiliriz ama onlar bizde özel bir gün olunca bir bahanelerle gelmediler amca teyze dahil. Ben acikca bir daha görüsmek istemiyorum ama akraba diye iliskilerimi minimum düzeyde sürdürmeli miyim? Mesele yakin bir arkadasim var hergün günaydin iyi geceler yazmami bekliyor yazmayinca sevgili gibi trip atiyor böyle bir iliski beni yordugu icin o arkadasligi da sürdürmek istemiyorum. Kisaca demek istedigim ben de mi sorun var insanlarda mi saglikli uzun süreli iliskiler sürdüremiyorum artik. Siz de durumlar nasil? Neyi yanlis yapiyor olabilirim?

Akrabalarinizin yaptigi cok ayip, belki anneniz sorabilir niye öyle yaptilar diye?

Arkadasiniz icinde belki konusabilirsiniz sizin nekadar cok komunikasyon kurmak istediginizi. Belki arkadasliginiza bir sans verebilirsiniz, eger tabi istiyorsaniz.

Eklentiler

• 20200909_143144.jpg
    20200909_143144.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 75
  • 20200909_143144.jpg
    20200909_143144.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 20200909_143144.jpg
    20200909_143144.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba kizlar, sitede mi problem var benim telefondan mi kaynaklaniyor bilmiyorum yazarken sürekli bir kayma oluyor o yüzden biraz önce daha tam yazamadan yayinlanan konumu düzenliyorum. Ben ve kardeslerim kuzenlerimin bütün özel günlerine dügün nisan vs katiliriz ama onlar bizde özel bir gün olunca bir bahanelerle gelmediler amca teyze dahil. Ben acikca bir daha görüsmek istemiyorum ama akraba diye iliskilerimi minimum düzeyde sürdürmeli miyim? Mesele yakin bir arkadasim var hergün günaydin iyi geceler yazmami bekliyor yazmayinca sevgili gibi trip atiyor böyle bir iliski beni yordugu icin o arkadasligi da sürdürmek istemiyorum. Kisaca demek istedigim ben de mi sorun var insanlarda mi saglikli uzun süreli iliskiler sürdüremiyorum artik. Siz de durumlar nasil? Neyi yanlis yapiyor olabilirim?
Neden insanlar senden beklenti içinde?

Belki ben sınırlarımı yeterince cizemiyorumdur. Kuzenler konusunda annemler baski yapti hep onlar senin kuzenin gitmemek olmaz diye. Demek ki onlarin anne babalari ayni seyi demiyor
Ailenize bir birey olduğnuzu kendi kararlarınız verebileceğinizi söylemeniz lazım. Kimse sizi bir şey yapmaya zorlamamalı. Sonuçta kocaman insanlarız

Sayenizde 10 sene totomu yırtıp öğrendiğim bir dili, bir 10 sene boşa harcayıp unuttuğum hatta artık bilmediğim gerçeğiyle yüzleştim.
Elde var sıfır😂

Konuya gelirsek, öyle insan çok.
Benim nazımı çeken olsa ben de yaparım ama kimse uğraşmıyor atarlı giderli olunca.
Başkalarını memnun etmeyi görev edinmek yerine, kendinize odaklanın.
Ve misilleme, en sevdiğim huyumdur.
Sizi özel ya da önemli gününüzde yalnız bırakanı, hayatınızdan bırakın.

Önceden her bayram gittiğim bir iki yakın akrabam özel günlerimize katılır sadece, oda anne babamın hatırına sanırım. Bir kez bile evime adım atmadılar, eşim yoğum bakımda yatacak kadar büyük bir rahatsızlık geçirdi ne aradılar ne geldiler, ne bir gün hatır sordular. Bende bir kaç senedir bayramlarda gitmiyorum telefonla tebrik ediyorum, ev oturması vs. gitmiyorum, hastalık vs. duyarsam arıyorum. Ne küstüm ne görüşüyorum misali yani. Mesafe hak edene koyulmalı, kardeş bile olsa.

Arkadaş konusuna gelince bende de var bir tane aynısından, o öyle istedi diye tavrımı değiştirmedim. Yeri geliyor annemi, kardeşimi arayamıyorum her gün. Bir zaman sonra alıştı. Sizde oralı olmayın, beklentisi sönecektir.

Sayenizde 10 sene totomu yırtıp öğrendiğim bir dili, bir 10 sene boşa harcayıp unuttuğum hatta artık bilmediğim gerçeğiyle yüzleştim.
Elde var sıfır😂

Konuya gelirsek, öyle insan çok.
Benim nazımı çeken olsa ben de yaparım ama kimse uğraşmıyor atarlı giderli olunca.
Başkalarını memnun etmeyi görev edinmek yerine, kendinize odaklanın.
Ve misilleme, en sevdiğim huyumdur.
Sizi özel ya da önemli gününüzde yalnız bırakanı, hayatınızdan bırakın.
Almanca zor bir dildir. Ben de yedi senedir ugrasiyorum:)

Ben silerim hayatimdan cikaririm sorun degil ama böyle böyle hayatimda kimse kalmazsa sonra hic cevrem olmazsa diye korkuyorum

Az önceki konuya yazma amacım dalga geçmek değildi onu belirteyim de sadece güldük işte.😊
Asıl konuya gelirsek, bana verilen değere,davranışa göre hareket ederim gelmiyorlarsa ben de gitmem bu kadar basit. Ayrıca arkadaşınız da garip günaydın demeyince trip atmak falan. Böyle bir arkadaşlığı istemezdim.😑 Anormal değilsiniz bence merak etmeyin.

Önceden her bayram gittiğim bir iki yakın akrabam özel günlerimize katılır sadece, oda anne babamın hatırına sanırım. Bir kez bile evime adım atmadılar, eşim yoğum bakımda yatacak kadar büyük bir rahatsızlık geçirdi ne aradılar ne geldiler, ne bir gün hatır sordular. Bende bir kaç senedir bayramlarda gitmiyorum telefonla tebrik ediyorum, ev oturması vs. gitmiyorum, hastalık vs. duyarsam arıyorum. Ne küstüm ne görüşüyorum misali yani. Mesafe hak edene koyulmalı, kardeş bile olsa.

Arkadaş konusuna gelince bende de var bir tane aynısından, o öyle istedi diye tavrımı değiştirmedim. Yeri geliyor annemi, kardeşimi arayamıyorum her gün. Bir zaman sonra alıştı. Sizde oralı olmayın, beklentisi sönecektir.
Peki cevreniz var mi? Böyle böyle herkesle küs olmaktan korkuyorum. Bir süre sonra insanlar gecimsiz gözüyle bakiyor.

Almanca zor bir dildir. Ben de yedi senedir ugrasiyorum:)

Ben silerim hayatimdan cikaririm sorun degil ama böyle böyle hayatimda kimse kalmazsa sonra hic cevrem olmazsa diye korkuyorum
Kalmasın.
Yanlış ve değerinizi bilmez insanlardan oluşan çevre, sizi nereye kadar tatmin edecek ki?
Elbet 1 2 tane sağlam arkadaşınız olur, derdinizi paylaşacak, 7 24 arayabileceğiniz insanlar.
Gerisi faso fiso.
Öyle bir kimse yok ise de, olmayacak değil.
Daima hakedene oynayın, hakeden insana sonuna kadar verici olunabilir ama şımarık, kaprisli ve en önemlisi bencil insanlara kılınızı oynatmayın.

Peki cevreniz var mi? Böyle böyle herkesle küs olmaktan korkuyorum. Bir süre sonra insanlar gecimsiz gözüyle bakiyor.
Var tabi ki, sevdiğim akrabalarım, kardeşlerim, arkadaşlarım bana yetiyor. İnsan yaş aldıkça herkesi hak ettiği yere koymayı öğreniyor.
Bana değer vermeyen, samimi olmayanda uzak olsun zaten. Ayrıca dediğim gibi o bahsettiklerimle küs değilim, olması gerektiği kadar görüşüyorum.

Hiç olmasa kaç yazar ki, insan belli bir yaştan sonra samimeyetsiz kalabalık yerine, samimi azlığı tercih ediyor.

Back