Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Sizde BEYAZ tutkunumusunuz! işte benim stilim

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

hayrunnisam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
154
2
0
Bursa
mrb bayanlar kendi evim olduğunda alacağım mobilyalarda tercihim beyaz ve pembetonlarından yana olacak..siyah kahve mobilyaların hergün toz alımından içimi karartmasından bıktım sizde benimle aynı görüşteyseniz haydi bana fikir verin ve sizde güzel beyaz mobilya fotoğraflarınızı paylaşın fikir edinelim:39:

Eklentiler

• $XJPCAJ5I16YCAAZ4PYDCA7IHQI4CAQ9DLW0CAOQIY9BCAPZ0E1MCA2KP7DDCA4BSVM7CAI2XOOWCAIYK5CXCALZJIKIC...webp
    $XJPCAJ5I16YCAAZ4PYDCA7IHQI4CAQ9DLW0CAOQIY9BCAPZ0E1MCA2KP7DDCA4BSVM7CAI2XOOWCAIYK5CXCALZJIKIC...webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 140
  • $yatak_odasi.webp
    $yatak_odasi.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 197
  • $2009dekorasyontrend03.webp
    $2009dekorasyontrend03.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 353
  • $dekorasyonlar31.webp
    $dekorasyonlar31.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 315
  • $cor5.webp
    $cor5.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 327
  • $1NYCA4W5SDNCAJ8T1GUCA7JLKRJCALH9NUCCABVG68JCA07IF4LCA02HX91CA3OJQCCCACHS5W0CAYD7TQICADG07OEC...webp
    $1NYCA4W5SDNCAJ8T1GUCA7JLKRJCALH9NUCCABVG68JCA07IF4LCA02HX91CA3OJQCCCACHS5W0CAYD7TQICADG07OEC...webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 140
  • $8J7CA0Z4Q4MCAMB8FMDCAL2F1ZKCA4S3PSSCAG5R6CNCAFH5FQSCAKRV5FUCA03JOOQCAZIKPCQCAQE6ZZ7CANIGIYMC...webp
    $8J7CA0Z4Q4MCAMB8FMDCAL2F1ZKCA4S3PSSCAG5R6CNCAFH5FQSCAKRV5FUCA03JOOQCAZIKPCQCAQE6ZZ7CANIGIYMC...webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 134
  • $3281.webp
    $3281.webp
    28 KB · Görüntüleme: 161
  • $pembelerle_dekorasyon.webp
    $pembelerle_dekorasyon.webp
    13 KB · Görüntüleme: 131
  • $D2NCAZJFS21CADXB0EACALR1Q7XCA0273Z5CALMYM2LCA4DMBJ8CA4UXR6XCA7BKV16CAQX0QXQCARVVM0GCA6CGXCOC...webp
    $D2NCAZJFS21CADXB0EACALR1Q7XCA0273Z5CALMYM2LCA4DMBJ8CA4UXR6XCA7BKV16CAQX0QXQCARVVM0GCA6CGXCOC...webp
    9 KB · Görüntüleme: 135
bu mobilyaların ismini bilmiyorum hem eski bir tarzı var ama çokta güzeller.ben beyaz modülerdense bunları tercih ediyorum$JGPCALH48Q7CAO01J0XCAOQ6UYBCAYESFXPCA3JTIBKCA2E9VDVCAYDF4J3CAN29VFBCA4BNDFWCA40F643CA8RHBJGC...webp$fusya_rengi_1.webp$lillelykke-11964-vitt-i-gvle-6.webp$pembe_dekorasyon.webp

country veya iskandinav tarzi...
pek yaygin degil türkiyede
daha cok iskandinav ülkerinde bu tarz oluyor evler...

Bu tarzin en büyük temsilcisi IKEAdir...
benim bi basligim var "begendigim farkli ev dekorasyonlari" diye
o basliktaki ilk 2 msja bakmani tavsiye ederim
ilham verecektir :)

bende seviyorum bu tarzi. ileride ALLAH nasip ederde deniz kenarinda evim olursa böyle dösemeyi düsünüyorum...

Country-iskandinav-provencal-ya da coastal... Türkiyede bunları bulmak gerçekten diğer tarzlara göre inanılmaz zor. Sonuçta bulunuyor tabi bulunmasına ama daha az talep gördükleri için fiyatları yüksek garip bir şekilde. Günlerdir bunlara yakın birşeyler bulacağım diye göbeğim çatladı. Bu arada Mudo'da beğenebileceğiniz şeyler bulabilirsiniz, tavsiye ederim...

country tarzı deniliyo bunlara canım, bende hastasıyım, ama bulmak biraz sıkıntılı :44:
sorma eşimde hastası bende ama şuan kirada olduğumuz için kendi evimize düşünüyoruz nasipse tabii evinde büyük olmalı ki şu mobilyaları göstersin değilmi..düşünüyorumda belkide bir marangoza yada ne biliyim inegöllüyüm ben mobilyacılara götürülüp gösterilse yaparlar yani aynısından öyle değilmi

Bende beyaz tutkunuydum ama ancak yatak odamı beyaz alabildim.
Eşya seçerken ne olduysa bana hep elim gözüm farklı renklere gittii.
ama beyaza olan aşkım hala mevcut :69:

country veya iskandinav tarzi...
pek yaygin degil türkiyede
daha cok iskandinav ülkerinde bu tarz oluyor evler...

Bu tarzin en büyük temsilcisi IKEAdir...
benim bi basligim var "begendigim farkli ev dekorasyonlari" diye
o basliktaki ilk 2 msja bakmani tavsiye ederim
ilham verecektir :)

bende seviyorum bu tarzi. ileride ALLAH nasip ederde deniz kenarinda evim olursa böyle dösemeyi düsünüyorum...

AH CANIM İNŞ kirada oturduğum için alamıyorum istediğim gbisini.ikea da çok güsel orjinal ürünler var beğeniyorum orayı zaten böyle mobilyalarıda orada görmüştüm aşık oldum çok rahat ve güzel.aranızda bekar varsa sakın mobilya alırken başkalarının fikirlerine kapılmasın benm gbi pişman olursunuz kızlar aman diyim:31:

Country-iskandinav-provencal-ya da coastal... Türkiyede bunları bulmak gerçekten diğer tarzlara göre inanılmaz zor. Sonuçta bulunuyor tabi bulunmasına ama daha az talep gördükleri için fiyatları yüksek garip bir şekilde. Günlerdir bunlara yakın birşeyler bulacağım diye göbeğim çatladı. Bu arada Mudo'da beğenebileceğiniz şeyler bulabilirsiniz, tavsiye ederim...

marangoza yaptırıcam diyorum eşime bu devirde marangozmu kaldı kısss:90:diyo napiim bunlar hakikaten pahalı ama çok güzeller nette fiyatları gördüm uçuyor vallahi en iyisi inegölde kapsamlı araştırma yapmak belki yaptırırım eğer alırsam aldıklarımıda burada sergilerim mobilya şehrindenim reklam yapııım bari:)))

mrb bayanlar kendi evim olduğunda alacağım mobilyalarda tercihim beyaz ve pembetonlarından yana olacak..siyah kahve mobilyaların hergün toz alımından içimi karartmasından bıktım sizde benimle aynı görüşteyseniz haydi bana fikir verin ve sizde güzel beyaz mobilya fotoğraflarınızı paylaşın fikir edinelim:39:

sondan ikinci resimdeki, sandalyelerin olduğu olan fuşya rengi perdelere bayıldım :) yatak odam için böyle bişey yaptırsam harika olur :)

sondan ikinci resimdeki, sandalyelerin olduğu olan fuşya rengi perdelere bayıldım :) yatak odam için böyle bişey yaptırsam harika olur :)[/QUO
olmazmı aşkolsun heleki beyaz ise mobilyan fuşya,mürdüm,pudra toz pembesi çok severim beyaz ile harika oluyorlar sen yatak odasına diosunda oturma odasınada çok güzel olur dimi:81:

kesinlikle zevklerimiz birebir aynı.ama pahalı oldukları için banada nişanlım aldırmadı.bende daha avantgarde modellere baktım.yatakodası ise modüler gayet basit bir model yaptırdık.sadece kullanışlı o kadar.ama eğer imkanım olursa hepsini degistiricem bu şekilde
:58:

benim yatak odam bu tarza benziyor
laura ashley modellerini cok andırıyor ben özel yaptırdım ama cok uyguna maloldugunu soyleyemem
ama beyaz da malesef cok toz belli ediyor gri gri duruyor uzerinde
benim oturma ve calısma odam venge tozdan fenalık geldi ama malesef beyaz mobilya da aynı
salonumun ahşabı ise cevize benzeyen bir renk hic toz belli etmiyor
tekrar alıcak olsam tum mobilyarımı o renk alırdım sanırım

benim yatak odam bu tarza benziyor
laura ashley modellerini cok andırıyor ben özel yaptırdım ama cok uyguna maloldugunu soyleyemem
ama beyaz da malesef cok toz belli ediyor gri gri duruyor uzerinde
benim oturma ve calısma odam venge tozdan fenalık geldi ama malesef beyaz mobilya da aynı
salonumun ahşabı ise cevize benzeyen bir renk hic toz belli etmiyor
tekrar alıcak olsam tum mobilyarımı o renk alırdım sanırım

Ayıptır sorması ne kadara maloldu mesela

aman siyah ve kahve mobilya olmasında ben beyaza razıyım 34moni53 aynen katılıyorum ceviz rengi eşimin çalışma masası var inan toz alırken onu transit geçiyorum :9:ama beyazdan yinede vaz geçemem çok teferruatlı olmasada olur yani bir masa konsol yeterli ben başka takımını istemiyorum zaten artıköyle kaşıklık felan kalmadı vitrin tarzı gerek yok.yatak odamı alırsam beyaz takımlardan sadece yatak gömme dolap ve konsol istiyorum şifonyer istemem onun yerine odaya aksesuar alırım daha iyi .mutluym bu mobilyalara hayır diyen asla olamaz kimse demedi şimdiye kadar çünkü canm.insan yeni evli olunca mobilyalarıda hemen değiştiremiyo dimi aslında nasıl içi gidiyorda:31::34:

İnanmıyoruuuuummmm istee buu bayılıyorum bu tarz mobilyalara ve böyle istiyorum.. :69:
Tabii insallah ilerde.:61:

ben de beyaza bayılırım. ama kullanamam. hem benim tarafım hem de eşimin tarafı kalabalık, hepsi de çocuklu. iki gün dayanmaz bana. offff offff içimde kalacak galiba bu beyaz sevdası...

Back
X