Ablacım benim yaşım 19 önümüzdeki ay 20 oluyorum ama emin olki bende çok sorunlar yaşadım çevremizdeki herkez beni tebrik eder bu yaşta deli dolu olman lazım diye fakat ben öyle değilim yeri gelir espri yapar gülerim yeri gelir ağlayan birisiyle tanımasam dahi oturur ağlarım babasız büyüdüm vardı ama hiç olmadı annem gündüz evlere temizlige giderek gecede hastaneye temizlik için giderdi ve 3 4 saat uykuyla büyüttü bizi daha yasiyacagim çok şey varken 17 yaşında evlendim bu benim cahillgimdi sevginin herşeye yetmediğini bir ilişkide birinin diğerinden daha çok sevdiğini buyuzdende sürekli ezilecegini anlamamisim, ve hiç arkadaşım yok ne zaman arkadaşım olsa yada çocukluk arkadaşımla görüşmeye başlasam eşimin ailesi bir bahane bulup o arkadaşımı kovmaktan beter ediyor banada konuşma hakkı tanilmadigindan sürat aşıyorum buda onlara göre çocukluk cahillik oluyor herşeyim doğuştan hata üzerine kurulmuş bu hayatta bana göre tek doğru 18 aylık kızım başkada gerçek yok sanırım yorumun için teşekkür ederim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.