• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizceee :) ?

HulyaGulsah

Ömrümün miladı..
Kayıtlı Üye
Hanımlar sizce bir bayan nasıl olgunlaşır ve nasıl saygınlık kazanır madde madde yazarsanız sevinirim :)
Sanırım çocuk muamelesi görmekten sıkıldım, ve olgun kadın nasıl olunuyor merak ediyorum ben olgun olduğumu düşünüyorum ama başkaları öyle düşünmüyor ve saygıda görmek istiyorum eşim ve eşimin ailesi tarafından ' hala olgunlasmadigimi söylüyorlar ve sadece onlar söylüyor ' bu olgun kadın denilen şey nedir sizce bir kaç fikir lütfeeeeen ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
guzel bır konu..merakla beklıyorum.. bu konudakı duşuncem..
yerı geldıgınde cocukla cocuk olabılmek..ıp atlamak. top oynamak cocukları dınlemesını bılebılmek..
buyuklere saygıda ne olursa kusur etmemek..eger sabrımız yok ıse o kışıyle acık acık kırmadan konuşabılmek..
evlılıklerı anlayışlı ve sadakat ıle yurutebılmek..yapamıyorsak buyuklerden ya da dr yardım almak.
hayatın arzularından dolayı hırslanıp başkalarını yok etmemek....ne ıcın neden nereye kadar olacagını hesaplayıp dıger dunyada hesap verılecegını duşuınebılmek..
vs vs..
sıralamam coktur fakat tek yol kendını bılmek.cozmek yetıştırmek..
hergun buyuyoruz bunu duşunerek yaşamak gerek..

Hanımlar sizce bir bayan nasıl olgunlaşır ve nasıl saygınlık kazanır madde madde yazarsanız sevinirim :)
Sanırım çocuk muamelesi görmekten sıkıldım, ve olgun kadın nasıl olunuyor merak ediyorum ben olgun olduğumu düşünüyorum ama başkaları öyle düşünmüyor ve saygıda görmek istiyorum eşim ve eşimin ailesi tarafından ' hala olgunlasmadigimi söylüyorlar ve sadece onlar söylüyor ' bu olgun kadın denilen şey nedir sizce bir kaç fikir lütfeeeeen ? .

Önce işimdeki problemler...
Ardından evliliğimle yaşadığım imtihanlar...
Ve en asıllı darbe de aileden birilerini kaybetmek...
Acılar olgunlaştırır insanı..
Çevremde olgun olmadığını düşündüğüm insanlarsa hep acı çekmemiş insanlar..
O yüzden kimsenin sözüne bakmayın, mutlu mesut yaşayın..olgun olayım diye de uğraşmayın..
Pişmeden olgunlaşılmıyo çünkü...

Son düzenleme:
guzel bır konu..merakla beklıyorum.. bu konudakı duşuncem..
yerı geldıgınde cocukla cocuk olabılmek..ıp atlamak. top oynamak cocukları dınlemesını bılebılmek..
buyuklere saygıda ne olursa kusur etmemek..eger sabrımız yok ıse o kışıyle acık acık kırmadan konuşabılmek..
evlılıklerı anlayışlı ve sadakat ıle yurutebılmek..yapamıyorsak buyuklerden ya da dr yardım almak.
hayatın arzularından dolayı hırslanıp başkalarını yok etmemek....ne ıcın neden nereye kadar olacagını hesaplayıp dıger dunyada hesap verılecegını duşuınebılmek..
vs vs..
sıralamam coktur fakat tek yol kendını bılmek.cozmek yetıştırmek..
hergun buyuyoruz bunu duşunerek yaşamak gerek..

Çok güzel bir düşünce tarzın var canım çok hoşuma gitti bu cevap, benim eşim benim ailemle lanli lunlu konuşur diğer konuma bakarsan eğer görürsün canım bense onun ailesine istemedigim bisey söyleseler bile tamam diyorum yapmak istemedigim şeylere bile kırmamak için tamam diyorum ve onlar bu yüzden beni hala çocuk olarak görüyorlar bilmediğim şeyleri soruyorum öğrenmeye çalışıyorum diye sanırım canım

Önce işimdeki problemler...
Ardından evliliğimle yaşadığım imtihanlar...
Ve en asıllı darbe de aileden birilerini kaybetmek...
Acılar olgunlaştırır insanı..
Çevremde olgun olmadığını düşündüğüm insanlarsa hep acı çekmemiş insanlar..
O yüzden kimsenin sözüne bakmayın, mutlu mesut yaşayın..olgun olayım diye de uğraşmayın..
Pişmeden olgunlaşılmıyo çünkü...

Ablacım benim yaşım 19 önümüzdeki ay 20 oluyorum ama emin olki bende çok sorunlar yaşadım çevremizdeki herkez beni tebrik eder bu yaşta deli dolu olman lazım diye fakat ben öyle değilim yeri gelir espri yapar gülerim yeri gelir ağlayan birisiyle tanımasam dahi oturur ağlarım babasız büyüdüm vardı ama hiç olmadı annem gündüz evlere temizlige giderek gecede hastaneye temizlik için giderdi ve 3 4 saat uykuyla büyüttü bizi daha yasiyacagim çok şey varken 17 yaşında evlendim bu benim cahillgimdi sevginin herşeye yetmediğini bir ilişkide birinin diğerinden daha çok sevdiğini buyuzdende sürekli ezilecegini anlamamisim, ve hiç arkadaşım yok ne zaman arkadaşım olsa yada çocukluk arkadaşımla görüşmeye başlasam eşimin ailesi bir bahane bulup o arkadaşımı kovmaktan beter ediyor banada konuşma hakkı tanilmadigindan sürat aşıyorum buda onlara göre çocukluk cahillik oluyor herşeyim doğuştan hata üzerine kurulmuş bu hayatta bana göre tek doğru 18 aylık kızım başkada gerçek yok sanırım yorumun için teşekkür ederim..

Ablacım benim yaşım 19 önümüzdeki ay 20 oluyorum ama emin olki bende çok sorunlar yaşadım çevremizdeki herkez beni tebrik eder bu yaşta deli dolu olman lazım diye fakat ben öyle değilim yeri gelir espri yapar gülerim yeri gelir ağlayan birisiyle tanımasam dahi oturur ağlarım babasız büyüdüm vardı ama hiç olmadı annem gündüz evlere temizlige giderek gecede hastaneye temizlik için giderdi ve 3 4 saat uykuyla büyüttü bizi daha yasiyacagim çok şey varken 17 yaşında evlendim bu benim cahillgimdi sevginin herşeye yetmediğini bir ilişkide birinin diğerinden daha çok sevdiğini buyuzdende sürekli ezilecegini anlamamisim, ve hiç arkadaşım yok ne zaman arkadaşım olsa yada çocukluk arkadaşımla görüşmeye başlasam eşimin ailesi bir bahane bulup o arkadaşımı kovmaktan beter ediyor banada konuşma hakkı tanilmadigindan sürat aşıyorum buda onlara göre çocukluk cahillik oluyor herşeyim doğuştan hata üzerine kurulmuş bu hayatta bana göre tek doğru 18 aylık kızım başkada gerçek yok sanırım yorumun için teşekkür ederim..

kusura bakma tatlım..
sen de yeterince sorun yaşamışsın..
bence gayet olgunsun..olgunluk hissizlikse boşver çocuk ol..
bi de utanmadan olgun ol diyolar sana...
onlar adam olsun da üzmesinler seni...
hiç onlar için olgun olayım diye zorlama kendini tatlım..
ne yapıyosan sadece kendi mutluluğun için yap..
sen mutlu olursan kızında mutlu olur..
hayat güzelleşir..
herşey gönlünce olsun canım :))

Teşekkür ederim ablacım çok sağol moral oldu banada bu yorumun teşekkür ederim tekrardan :)

selam, yaşın çok ufakken evlenmişsin. bu yaşta böyle bir sorumluluk altına girebilmek bile olgunluktur bence. kendini belli kalıpların içine sokmak, olgunluk nasıldır diye düşünüp bulduğun maddelere uymaya çalışmak kendinden uzaklaşmaktır. kendinle mutlu olmaya çalış sadece. sen kendini seversen ve halinden memnun olursan diğerleirne güler geçersin.

etrafındakilerin bunu kasti yaptığını düşünüyorum, duyma kimseyi yeterince olgun sayılacak kadar çekmişsin zaten..

Back
X