- 12 Şubat 2015
- 37
- 7
-
- Konu Sahibi Yenievliii
size böyle erkekler denk gelmiş bence.
1- devamlı seksi düşünüyor olmaları için hem fiziksel hem duygusal açıdan tatmin olamıyor olmaları gerekir. ilişkisi olan, seven sevilen ya da karşısındakine değer veren bir adam devamlı seksi düşünmez.
2- yabancı kadınlar değişik geldiği için ilgi duyuyor olabilirler, kadınların biscolata reklamındaki erkekleri beğenmesinden çok da farklı değil. ırkçı olup yabancı kadınlara tiksinerek bakan, onları taciz eden tiplerin varlığını düşünürseniz yabancı kadınlara beğeniyle bakmaları daha sağlıklı.
3- vücut güzelliği ilk başta herkesi etkiliyor, kadınlar da erkeklere bakarken vücut güzelliğini göz önünde bulunduruyor. televizyonda gördükleri gibi sıfır beden kadın olsun diye bakmıyorlar, sadece güzelmiş diye bakıyorlar. bu kötü bir şey değil, hayatlarındaki insanı seviyorlarsa zaten onlar için en güzel kadın o kişi oluyor ve başkasına bakmayı bırakıyorlar.
4- para harcadı diye yatağa giren kadınlar oldukça onları yatağa atmak için para harcayan erkekler de olmaya devam edecektir. arz talep meselesi. kadın kabul etmediği sürece erkek istediği kadar onurunu parasını harcasın, bir şey elde edemeyebilir.
5- yıl boyunca bir türlü muradına eremeyen erkek cinsi hiç değilse tatilde bunu gerçekleştirebilmek istiyor. türk kızlarını tavlamada başarısız olduğunu yıl boyu gördüğü içinde şansını antalyada yabancılarla değerlendiriyor. para onların, emek onların, dertlenmeyin.
6- kendi kültür seviyenize uygun kişilerle sohbet ederseniz cahillerle uğraşmak zorunda kalmazsınız. yaşıtlarınızda bu seviyeyi bulamıyorsanız hedef yaş grubunuzu değiştirebilirsiniz.
her kadın yukardaki örneklerdeki gibi değildir. aynı şekilde her erkeğin de öyle olduğunu düşünmeyin.
olabilirÇok mu genelleme olcak bilmiyorum ama genelde iç anadolu bögesinin erkekleri böyle oluyo :/
hayır başka bir şey sormak için üye olmuştum onu da sordum :))Erkeklerin ne kadar sapık olduklarını yazmak için mi üye oldunuz?
Size öyleleri denk gelmiş.
Bu çıkarımı yaptığınıza göre çok erkek tanıdınız sanırım. Ben böylelerine denk gelmedim o yüzden bir yorumum yok.
bu kadar aklı başında olduğunuz için ben teşekkür ederim. düşünebilen insanlarla karşılaşmak güzel. internette fikirlerini dışarı vuran adamlar dışarıda hiç böyle bir şey düşünmüyormuş gibi dolaşıyorlar. gönül isterdi ki tüm türk erkekleri bir kadına aynı derecede makul yaklaşım göstersin ama maalesef, aralarından tek tek arayarak bulmak gerekiyor.üşenmeyip tek tek cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. her maddenin özeti; benim böyle tiplerle karşılaştığım yönünde ve çevremi değiştirmem gerektiğini söylüyorsunuz fikirleriniz için teşekkür ederim. Kültür, çevre ve yaşam biçiminin erkeklerinin kadınlara bakış açısını ve yaşayış tarzını ne kadar belirlediğinin farkındayım. Doğrusu benim bahsettiğim tipleri çoğunlukla sanal ortamlarda görüyorum ekşi sözlük, uludağ sözlük, çeşitli paylaşım platformları vb.
açıkçası herhangi bir haberde erkeklerin ağzından yazılan: Türk kızları gitsin rus kızları gelsin, yok türk kızları bizi hak etmiyor yok boyları kısa , yok kaprislisiniz , Türk kızları kezbandır. tarzındaki haksız yorumlarını görmekten dolayı ırkımın erkeklerinden soğudum. İsterdim ki kendi milletinin kızlarına sahip çıksınlar, isterdim ki benim ülkemin kızları da güzeldir desinler. Onların karakterlerini böyle kabul etmeliyim galiba en azından bazısını.
sizin dediğiniz gibi eleyerek gitmeli ve ilk başta yazdığım karakterleri öyle kabullenmeliyim. yapabileceğim şey onlardan uzak durup cahil olmayanları bulabilmek. Karşı cinsinizi iyi niyetli savunan yazınız için teşekkür ederim .