SİZCEDE ÇOĞU TÜRK ERKEĞİ HASTA DEĞİL Mİ?

bütün erkekler cinselliği düşünürler yani Türk olmakla ilgisi yok. bu hormonlarından kaynaklı. artık öyle kabul etmek lazım.
ama diğer konuyu bilemem.bizde bir yabancı hayranlığı var yani

evet katılıyorum hepsi bir olmasada çogu kuduruyor hemenn bel altı sohbete gidiyor az yüz versen eve atıcak

fikir,düşünce,ideal,şahsiyet vs.gibi değerlerden uzak içi boş insan grubu arttıkça erkek-bayan farketmiyor cahillikte.
iç güdüleri nereye yönlendirirse onun peşinde olmak normal geliyor.

Kars
. karsi cins olduğu için savunuyo olabilirler mi ? :) o adam gibi gördüklerini bide erkek muhabbetlerinde görün siz. Disardan tabikide adam gibi görünmek isteyecek valla ben hayatimda çok erkek tanidim müdürü doktoru polisi is adami yani okuyani okumayani çoğu ewet cinsellik deyince gözü kimseyi gormuyo valla elle tutulur bi adam yok bencede arkadasim nie evli eşini seven adamlar karilarini anlatiyorlar onlara sor ben aldatmadimki o orda kaldi diyo

daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama hastalık değil bu, malesef karakter hatası, karakterdeki açıklık.. cinselliğin kendilerini bir yere ulaştırmayacağını bilen, kendinden emin olan, egoları ile hareket etmeyen erkeklerde böyle şeylerle karşılaşılmıyor ancak çağımızın sorunu bu malesef.. çok kadın, kendini cinsellik ile önemli zannetme ve değer vermemek.. Garip ama gerçek olan bu.

Çok mu genelleme olcak bilmiyorum ama genelde iç anadolu bögesinin erkekleri böyle oluyo :/
Karadeniz erkekleride böyle... Sahil kesimi, iç Anadolu, her yerde ...

Kadın da erkekte dürtüler oldukça.. Allah korkusu olmadıkça gözler her farklı şeylerde oluyor. Yabancı hayranlığı olması bence yabancı uyrukla kadınlarda tek gecelik ilişkiye yatkın olmaları.
Biz de olduğu gibi her kadın her erkek bir değil. Her yabancı uyruklu kadın da aynı olamaz :)

genelleme yapmak dogru olmaz kizrin iyi oldugu gibi kötüsü de var erkekler icinde ayni sey geçerlidir HUMANISTIM HUMANISTSIN HUMANIST

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…