SİZCEDE ÇOĞU TÜRK ERKEĞİ HASTA DEĞİL Mİ?

bütün erkekler cinselliği düşünürler yani Türk olmakla ilgisi yok. bu hormonlarından kaynaklı. artık öyle kabul etmek lazım.
ama diğer konuyu bilemem.bizde bir yabancı hayranlığı var yani

evet katılıyorum hepsi bir olmasada çogu kuduruyor hemenn bel altı sohbete gidiyor az yüz versen eve atıcak

Türk erkeklerinin hepsi değil tabiki ama çoğunluğunu hasta olabilir mi? Nedenleri;
1.Devamlı sex'i düşünüyorlar.
2. kadınlara özellikle yabancı kadınlara hiç dayanamıyorlar.
3.sadece vücut güzelliğine aşık oluyorlar (yani en azından birçoğu)Kadınları sadece yatağa atılacak bir obje olarak görüyorlar.sanki tüm kadınlar uzun ve güzel olmak zorunda.
4.sırf bir gece birlikte olmak için bile onurlarını paralarını abartılı derecede harcıyorlar.
5.kızları yatağa atabilmek için yapmadıkları şebeklik yok yeri geliyor gururlarını bile ayaklar altına seriyorlar. bazısı sırf antalyada turist bir kızla sevgili olabilmek için bütün bir sene para biriktiryor.kendi ülkesini bırakıp Rusya ya gitmeye çalışanları saymıyorum bile.
6.oturup iki laf konuşmak istesen cahiller, internete girip modellere bakmaktan başka hiçbir konuda kendilerini geliştirmiyorlar.

halka arasında abazan denen bu tipler sizcede hasta değil mi? yani bu durum normal olamamalı. Kendilerine söylesek kabul etmezler ama bence bu tipler tedavi olmalı.
fikir,düşünce,ideal,şahsiyet vs.gibi değerlerden uzak içi boş insan grubu arttıkça erkek-bayan farketmiyor cahillikte.
iç güdüleri nereye yönlendirirse onun peşinde olmak normal geliyor.

Kars
üşenmeyip tek tek cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. her maddenin özeti; benim böyle tiplerle karşılaştığım yönünde ve çevremi değiştirmem gerektiğini söylüyorsunuz fikirleriniz için teşekkür ederim. Kültür, çevre ve yaşam biçiminin erkeklerinin kadınlara bakış açısını ve yaşayış tarzını ne kadar belirlediğinin farkındayım. Doğrusu benim bahsettiğim tipleri çoğunlukla sanal ortamlarda görüyorum ekşi sözlük, uludağ sözlük, çeşitli paylaşım platformları vb.
açıkçası herhangi bir haberde erkeklerin ağzından yazılan: Türk kızları gitsin rus kızları gelsin, yok türk kızları bizi hak etmiyor yok boyları kısa , yok kaprislisiniz , Türk kızları kezbandır. tarzındaki haksız yorumlarını görmekten dolayı ırkımın erkeklerinden soğudum. İsterdim ki kendi milletinin kızlarına sahip çıksınlar, isterdim ki benim ülkemin kızları da güzeldir desinler. Onların karakterlerini böyle kabul etmeliyim galiba en azından bazısını.
sizin dediğiniz gibi eleyerek gitmeli ve ilk başta yazdığım karakterleri öyle kabullenmeliyim. yapabileceğim şey onlardan uzak durup cahil olmayanları bulabilmek. Karşı cinsinizi iyi niyetli savunan yazınız için teşekkür ederim .
. karsi cins olduğu için savunuyo olabilirler mi ? :) o adam gibi gördüklerini bide erkek muhabbetlerinde görün siz. Disardan tabikide adam gibi görünmek isteyecek valla ben hayatimda çok erkek tanidim müdürü doktoru polisi is adami yani okuyani okumayani çoğu ewet cinsellik deyince gözü kimseyi gormuyo valla elle tutulur bi adam yok bencede arkadasim nie evli eşini seven adamlar karilarini anlatiyorlar onlara sor ben aldatmadimki o orda kaldi diyo

Türk erkeklerinin hepsi değil tabiki ama çoğunluğunu hasta olabilir mi? Nedenleri;
1.Devamlı sex'i düşünüyorlar.
2. kadınlara özellikle yabancı kadınlara hiç dayanamıyorlar.
3.sadece vücut güzelliğine aşık oluyorlar (yani en azından birçoğu)Kadınları sadece yatağa atılacak bir obje olarak görüyorlar.sanki tüm kadınlar uzun ve güzel olmak zorunda.
4.sırf bir gece birlikte olmak için bile onurlarını paralarını abartılı derecede harcıyorlar.
5.kızları yatağa atabilmek için yapmadıkları şebeklik yok yeri geliyor gururlarını bile ayaklar altına seriyorlar. bazısı sırf antalyada turist bir kızla sevgili olabilmek için bütün bir sene para biriktiryor.kendi ülkesini bırakıp Rusya ya gitmeye çalışanları saymıyorum bile.
6.oturup iki laf konuşmak istesen cahiller, internete girip modellere bakmaktan başka hiçbir konuda kendilerini geliştirmiyorlar.

halka arasında abazan denen bu tipler sizcede hasta değil mi? yani bu durum normal olamamalı. Kendilerine söylesek kabul etmezler ama bence bu tipler tedavi olmalı.

daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama hastalık değil bu, malesef karakter hatası, karakterdeki açıklık.. cinselliğin kendilerini bir yere ulaştırmayacağını bilen, kendinden emin olan, egoları ile hareket etmeyen erkeklerde böyle şeylerle karşılaşılmıyor ancak çağımızın sorunu bu malesef.. çok kadın, kendini cinsellik ile önemli zannetme ve değer vermemek.. Garip ama gerçek olan bu.

Çok mu genelleme olcak bilmiyorum ama genelde iç anadolu bögesinin erkekleri böyle oluyo :/
Karadeniz erkekleride böyle... Sahil kesimi, iç Anadolu, her yerde ...

Kadın da erkekte dürtüler oldukça.. Allah korkusu olmadıkça gözler her farklı şeylerde oluyor. Yabancı hayranlığı olması bence yabancı uyrukla kadınlarda tek gecelik ilişkiye yatkın olmaları.
Biz de olduğu gibi her kadın her erkek bir değil. Her yabancı uyruklu kadın da aynı olamaz :)

genelleme yapmak dogru olmaz kizrin iyi oldugu gibi kötüsü de var erkekler icinde ayni sey geçerlidir HUMANISTIM HUMANISTSIN HUMANIST:KK5:

X