Sizce ????

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
979
1.134
37
Bi ablam var is yerinde . 37 yaşında ama abartmıyorum maksimum 28 filan gösteriyor 1 oğlu var. Neyse bugün bayanlar arasında konuşurken biri laf attı buna. Nasıl oluyor bu kadar küçük görünüyorsun diye. Kadın dedi ki ben yıllardır 20 senedir gece yatmadan önce yüzumë bildigin .. (Marka vermeyelim ama herkes bilir meşhur krem markası )
O kremi sürer öyle yatarım . Ayrıca hergün 1 elma yerim . Kilo almamaya çalışırım kilo insanı olduğundan yaşlı gösterir .o yüzden olabileceğim en zayıf kiloda olmaya çalışırım . Bi de son yıllarda göz altı kremi kullanıyorum dedi...
Sizce kırışıklıklara dur demek mümkün mü ??
En azından yavaslatmak mümkün mü,???
Bu abla haklı olabilir mi ??
Her gece yatmadan önce krem sürmek fark eder mi.??
Abla cilt asla kurumamali , öyle çok pahalı kremlere gerek yok diyor ,,
Inanmam zor olsa da sonuç ortada
bilemedim bi de size sorayim dedim..

Hiç inanmıyorum. Arkadaşım sigara içer, oldukça dengesiz beslenir (kola cipsle kahvaltı yaptığını bilirim), meyve neredeyse hiç yemez, bebeklere yakın cildi var. %90 genetik diyorum.

Alakasi yok bende 31 yasindayim 21 gibi gosteriyorum. Genetik. Ablamda oyle annemde oyle rahmetli annanemde oyleydi. Istedigin kadar sür sürüştür. Yapin neyse o.

Bende genetik diye düşünüyorum

mesela 30-35 yaşında olup 20 gibi

15-20 yaşında olup 30 gibi gösteren öyle çok ki

Kesinlikle genetik.Erkek arkadaşımın annesi 38 yaşında (çocukken evlenmiş diyebilirim takılmayın konumuz o değil) ve hiç abartmıyorum 25 filan gösteriyor Sarı küt saçlı,bembeyaz noktasız çizgisiz bir ten,masmavi gözler,hiç aldırmadığı halde incecik kalemle çizilmiş gibi kaşlar,ağız,burun.... Daha sayıyımmı? Ve evet,gece bile kalkıp yemek yer ama kilo olarakta fiziği gayet düzgün zayıf.Yahu ikimizde ayaklara converse çekip çıkardık,bana değil kaynanama bakarlardı Nitekim 5 kız kardeşi var,hepside aynı be valla.Sonra boşandılar diye kaynana gitti gerçi.Olsun,buda böyle bir anımdır

Böyle şeyler, ancak rutine binerse işe yarar.Diğer türlü ben pek inanmıyorum.
Mesela bir haberde okumuştum, bir kadın günde 3 litre su içmiş, 6 ay boyunca..
Cildi tazelenmiş mesela..Haa daha çok genetikle alakalı bence.

Dogru cildi kurutmamak lazim dogru elma da vucuda faydali dogru kilo da vucudu bozar ama her isin basi genetik sekerim bunlar insana 10 yas attirmaz. O ablanin sulalesine bak o kremden surmeyen kadinlar da genc duruyodur yaslarindan

Genetikte önemli bakımda. Genetiğin güzelse bir adriana lima olabilirsin ama yoksa bakımla en azından hatce teyze olmazsın.
Misal benim ablalarımla aramda 10 yaş var şişkoyum diye hep benı en buyuk sanıyorlar. :/

Benim de aklıma arko geldi
Bencede genetik ha tabi bunlarında etkisi vardır yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…