Sizce ????

Bakım olmazsa olmazlarimizin arasinda olmasi gerekiyor..

Genetigi gectim bak o kadinin bile duzenli olarak kullandigi bir takim uygulamalari var.

Bi ablam var is yerinde . 37 yaşında ama abartmıyorum maksimum 28 filan gösteriyor 1 oğlu var. Neyse bugün bayanlar arasında konuşurken biri laf attı buna. Nasıl oluyor bu kadar küçük görünüyorsun diye. Kadın dedi ki ben yıllardır 20 senedir gece yatmadan önce yüzumë bildigin .. (Marka vermeyelim ama herkes bilir meşhur krem markası )
O kremi sürer öyle yatarım . Ayrıca hergün 1 elma yerim . Kilo almamaya çalışırım kilo insanı olduğundan yaşlı gösterir .o yüzden olabileceğim en zayıf kiloda olmaya çalışırım . Bi de son yıllarda göz altı kremi kullanıyorum dedi...
Sizce kırışıklıklara dur demek mümkün mü ??
En azından yavaslatmak mümkün mü,???
Bu abla haklı olabilir mi ??
Her gece yatmadan önce krem sürmek fark eder mi.??
Abla cilt asla kurumamali , öyle çok pahalı kremlere gerek yok diyor ,,
Inanmam zor olsa da sonuç ortada
bilemedim bi de size sorayim dedim..

Kremi soyleyeydin :KK14:

istedigin kremi sür
hergün elma ye yeme
sigara ic alkol al
yada alma hic farketmez
cilt isi genetiktir
dogustandir
evet kuru kalmayacak cilt bu dogru gerisi Allah vergisi iste

O mavi kutular hala var mi ? Birde cildi yaglandirmiyor mu ? Her gece mi kullaniyorsunuz ??
Ben her sabah kullaniyorum. Benim cildim kuru zaten. Ama hep iyi yorumlar duyuyorum onunla ilgili. Tabi her cild ayri olur...

Ben Almanya dayim. Fakat Türkiye de gördümü animsiyorum.

krem bakım bahane ...ama merak da ediyorum hangi marka bu?
bende 47 yaşındayım ..dün oğlumla bir alış veriş merkezindeydim ..orada çalışan ve beni ilk kez gören arkadaşları kız beni arkadaşı sanmış..bizdede genetik fiziksel görüntü..

X