Sizce ?!

Hoşgeldinn kuzucummm feel güzel kalıcılığıda güzeldir her nekadar bir arkadaşım dalin kokusuna benzetse de benim sevdiğim parfümlerden.. Ama diğer çeşitlerine hiç bilmiyorum

Hoşgeldinn kuzucummm feel güzel kalıcılığıda güzeldir her nekadar bir arkadaşım dalin kokusuna benzetse de benim sevdiğim parfümlerden.. Ama diğer çeşitlerine hiç bilmiyorum
Hoş buldum bal bidonum günaydın Feel dalin kokusu heheh o şey demek istemiştir bebeksi bi koku masum bir koku diye demiştir gerçekten bende içlerinde en çok feeli seviyorum fıstığım mind aynı escada colection yani aynısı resmen..

Escada colection şekerliydi sen çok sevmiyodun diye hatırlıyorum sanki

Escada colection şekerliydi sen çok sevmiyodun diye hatırlıyorum sanki
balsın ball escada colection garip bir koku fıstığım.. şekerli desen tmam şekerli ama değil gibi tatlı evet ama garip bir kokusu varyaa evet doğru hatırlıyosun sevmiyorum colectionu ben masumum tarif edemiyorum ki ben bu kokuyu.. çiçeksi değil.. böyle vanilya kokusu ama vanilyalılığıda bi garip bunuda okuyan nediyo bu kız diycek kesin kimse bişi anlamadı yazdıklarımdan biliyorum

Netice de sevmediğin anlaşıldı minnoşummBence o tatlılığında bir ağırlık var rahatsız eden yumuşak değil.. Sen ağır kokuları sevmiyosun bende hiç sevmiyorum

Netice de sevmediğin anlaşıldı minnoşummBence o tatlılığında bir ağırlık var rahatsız eden yumuşak değil.. Sen ağır kokuları sevmiyosun bende hiç sevmiyorum
Dimi yaa gerçekten tatlılığı ağır rahatsız edici.. yumuşak değil evet sert bir koku.. yanık şeker sanki durdukçada ağırlaşıyor.. evet ağır kokuları ben sevmiyorum masumum kullanamıyorum bile.. çok heves etmişimdir bitane ağır kokum olsun.. şöyle asil kadınsı keskin.. ama yok sıkıyorum sonra diorum bu ben değilim gitmiyor bana bu tarz kokular ben böyle sevimli masum çiçeksi yumuşak soft kokuları seviyorum

Aynen bende hafif kadınsı kokuları seviyorum temiz temiz koksun ve de masum tabi ki dediğin gibi

Bn dun bna oneriler parfumlerden yves roches vanillia denedim malesef begenmedm boguldum zannetim bugun digerlerinede bi bakacagim ins

Kizlar dpye girdim dun parfumleri denedim escada collectionu begenmedim escada magnetism cok begendim lolita lift cok begendm digerlerini deeneme sansim olmadi onlarida denicem cok kalabalikti..

Ben ilk sıkılinca aanlamadim hic bisi almadan ciktim dpden loris die bi uyduruk parfum yeri var 5tlye oraya girdim hala anlayamadim hangisini begendigimi adam bana loristen victoria secret litttle sexy onerdi sıkıtim cok begendim obu 5tlye simdilik alayim dededm..

Yolda aldigim parfumun agir oldugunu fark ettm ama değiştirmedim 5tlik diye..

Ama kokular yolda gderken eve tam oturmustu en coook escada magnetism i begendim kizlar ^^

canım magnetismve lolita lifti beğenmene çok sevindim:) tahmin etmiştim onları beğeneceğini

escada magnetisim oturdukça değişkenlik gösteren bir koku evet

bir de sekerlı koku sevmem dıyordun bak =)

ama bence lolıta lıft daha guzel

lolita lift bencede magnetismden daha güzel, of çok sevdim ben bu kokuyu ya haftaya 100mllik şişe alıyorum galiba

al canım al gule gule kullan
sevgılınde begendıyse hep al =)
ıyı kı uretmısler onu hee akıl eden saolsun
ben de severım

Kizlar vallaha Bidahakine ya escada yada lolita lift alicam cok kararsizim bu ikisi arasinda ^^
bu arada victoria secret little sexyde fena degilmis bence sizde bi deneyin kizlar oda escada gibi sonradan gosterior kendini

Kizlar vallaha Bidahakine ya escada yada lolita lift alicam cok kararsizim bu ikisi arasinda ^^
bu arada victoria secret little sexyde fena degilmis bence sizde bi deneyin kizlar oda escada gibi sonradan gosterior kendini
ben olsam lolita lift alırdım eheh ama bence beğendiğinden 100 mllik alıp, diğerinide 50 ml olarak alabilirsin zaten ucuzlar yani bana orjinal parfümlerden sonra baya ucuz geliyolarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…