- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
gerçektende öyle, bende uzun zaman sonra ilk defa açık parfüm aldım ve ne yağlı bir ne alkol kokusu..d&p'nin lolita lifti aşırı güzel.Lolita lift 50ml almıştım d&pden. Birkaç ay oluyor.
Bi ara sıkıldım bıraktım şişe yarılanınca.
Ama şimdi yorumları görünce bi daha kokladım da çok güzel. Özlemişim.
Yarın kullanırım. Ve işin güzel yanı hiç ekşime bozulma yok. Mis gibi kokuyor.
Alkol kokusu sıfır zaten. Bu konuda da tebrik etmek gerek d&p'yi.
gerçektende öyle, bende uzun zaman sonra ilk defa açık parfüm aldım ve ne yağlı bir ne alkol kokusu..d&p'nin lolita lifti aşırı güzel.
Bargellodan pure poison hiç sevmedim bitiremedim onu gittim orjinalini aldım. Ama bargellodan aldığım flowerbombu kullanıyorum çünkü orjinaline benzemiyor ama bana göre kokusu daha güzel olmuşSen bi ara dior pure poison ve flowerbomb'u açık almıştın galiba. Onları bitirebilmiş miydin? D&pden başka deneyip beğendiğin oldu mu?
Lolita Liftin orjinali yok diye biliyorum.. D&P nin kendi yaptığı bir parfümBenimde kesinlikle diger alicagim parfumum lolita lift olucakbu lolita lift orjinalde hangi parfum lolita lempickanin serilerindenmi ?
Benimde kesinlikle diger alicagim parfumum lolita lift olucakbu lolita lift orjinalde hangi parfum lolita lempickanin serilerindenmi ?
Hayır canım orjinali o değil onun kokusunu biliyorum. Lolita lift d&p'nin ürettiği bi koku.Lolita L diye geçiyor. Mavi bir şişesi var orijinalinin. Ama üretilmiyor artık.
Bana mavi olanın kokusu denmişti. =sHayır canım orjinali o değil onun kokusunu biliyorum. Lolita lift d&p'nin ürettiği bi koku.
Canım denemiştim de pek hatırlamıyorum onun kokusunu şimdi yanlış bilgilendirmiş olmayayımBana mavi olanın kokusu denmişti. =s
Çok iyi uydurmuşlar kokuyu o zaman.
Bu arada vs bombshell gucci rush 2ye çok benziyor cidden=). İlk sıktığımda aldım o kokuyu. Ama yayılınca ortaya çıkan halini çok sevdim. Belki gucci rush 2 de öyleydi fakat kendi üstümde deneyince anlayamadım. O yüzden kuzenimde keşfetmiş olmam iyi oldu. Yoksa gucci gibi deyip almazdım ben de.
Victoria's secret night da çok güzel. Onu denemiş miydin? Ben orijinalini bilmiyorum. Yorumlara bakıp aldım. Bayıldım. Özellikle de biraz zaman geçince daha da harika bi koku oluyor.
baharatlı mı.. alakası bile yokKızlar coco madamoiselle kokusuna baharatlı dıyorlar bana hıc oyle gelmıyor
bu chance ve coco madamı çözemıyorum ben
baharatlı mı.. alakası bile yokçiçeksi bir koku o.. çiçeksi&turunçgil diye sınıflandırabiliriz ama ne chance ne coco madem. baharat grubuna girmiyor bence
aynen öyle bana ikiside çok temiz kokular gibi geliyo valla baharat sıfır bencebence de hatta diğer cıceksı agır kokular gıbı de degıl mesela idyll cıceksı kadınsı bısey sonradan sevmedım
ama chance ve coco madam bırazcık oryantallık var cunku vanılyası amberınden dolayı ama guzel cıceksılerden
aynen öyle bana ikiside çok temiz kokular gibi geliyo valla baharat sıfır bence
Kuzum aksine chance baharatlıdır :)) coco mademoiselle daha çok çiçeksi dir :)Kızlar coco madamoiselle kokusuna baharatlı dıyorlar bana hıc oyle gelmıyor
bu chance ve coco madamı çözemıyorum ben
Kuzum aksine chance baharatlıdır :)) coco mademoiselle daha çok çiçeksi dir :)
chance daha çok ilk başta baharat turunçgil kokar pembe biber var çünkü ..
fragranticada da yumuşak baharatlı diye geçiyor :))
bizim bir arkadas ısrarla ben baharat parfumlerı severım madam kullanıyorum demsıtı de =)evet evet canım ben de oyle düşünüyorum bazen =)
boyle tarcın karanfıl gıbı olanlardan değil de tatlı baharat kokuları var
aynen fıstıkım yumuşak tatlı baharatlı kesinlikle öyle acımsı baharatlılardan değilevet evet canım ben de oyle düşünüyorum bazen =)
boyle tarcın karanfıl gıbı olanlardan değil de tatlı baharat kokuları var
koku algısı değişikmiş kullandığı koku halbuki turunçgil çiçek yani :))bizim bir arkadas ısrarla ben baharat parfumlerı severım madam kullanıyorum demsıtı de =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?