Sizce ?!

Sagolun kizlar ya bukadar destek beklemiyordum inanilmaz mutlu oldum ♡

Ben sekerli kokulardan nefret ediodum sekerli kullanan cok varr boyle nefes alamiodum

Ama arkadasim prada candy sıkmıs sekerli ama bogmuyor cok sempatik geldi bana dediginiz gibi birazda vanilya gibi kokuyo gibiydi

Ben pişti olmayalim diye benzer daha dogrusu bogmayan sekerli mi artik vanilyalimi nasil diorlarsa o tarz ariorum..

Örnek veriorum lacoste touch of pink cok agir boguldum gibi oldum deneyince onu sevmemistim

Lacoste touch of pink hiiç tatlı değilki çiçeksi bir koku hatta.. ama benim tenimde çok iğrenç tarifi zor bi kokuya dönüştü benim küçük yeğenim 5 yaşında çok kötü kokuyo hala dedi

canım kesinlikle d&p lolita lift bakmalısınn birde escada collection seversin belki

Ben bu lolita lifti cok merak etmeye basladim bu acaba dp ye ozelmi uretiliyor kizlar ? Onerdiginiz hepsini denicem cunku hic mi hic parfumsuzum kizlar en iyisi bi parfumum olsun artik herkes buram buram parfum kokuyor

Ben bu lolita lifti cok merak etmeye basladim bu acaba dp ye ozelmi uretiliyor kizlar ? Onerdiginiz hepsini denicem cunku hic mi hic parfumsuzum kizlar en iyisi bi parfumum olsun artik herkes buram buram parfum kokuyor
diğer açık parfümcülerde de var ama d&pnin bulduğu bi koku ve en iyi yapan oymuş sanırım ondan d&p önerdim canım:)

Sagol cnm cok yardimci oldun bana ♡

Ben bugun bi avmye gidicem flomar var onunda parfumleri varmis onlar gzlmi acaba ? Gitmisken deneyim.
birde avmde acik parfum satan you&me parfumu var onu bilip kullanan varmi gzlse ordanda denemek istiorum tum listeye aldiklarmi kizlar

Birde nette shalimar initial diye parfum cikiyor onuda cokkkk merak ediorum hic deneyeniniz oldumu

Ben flormarın üstünde Feel yazan kokusunu seviyorum mavi kapta olanını.. Diğerlerini bilmiyorm ama canım

Ben flormarın üstünde Feel yazan kokusunu seviyorum mavi kapta olanını.. Diğerlerini bilmiyorm ama canım
Flormarın mor olanı mind adı escada colection gibi kokuyor aynı.. pembesi çok hoş tatlı bi koku.. mavisi evet çok güzel feel bende onu çok beğeniyorum masumum sarısı, yeşili ve kırmızıyı bilmiyorum nasıl kokular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…