SİZCE?

fndknannesi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
317
202
18
Ben iyi şeyler olacağına dair inancımı yitirdim. Biranda olmadı bu hayal kırıklığına uğraya uğraya... İntihar etmeyi düşünüyorum küçük bir umudum var ama hayata dair sonra diyorum ki gerçekleşse ne olcak... Ne malum başka acılar da çekmeyeceğin. Yaşamaya değmez...

İyi şeylerden kastınız ne?
İyi şey bile kişiye göre değişir belki beklentileriniz yüksektir ?
Ya da düşündüğünüz kadar berbat bir hayatınız olduğuna emin misiniz?
İntihar bunların hepsini şıp diye çözecek mi :)
Bazen hayatımız çok çok kötü gider. Bizi o kadar yıpratır yorar ki hep öyle gidecek zannederiz. Sizin de öyle bir döneminiz sanırım şu an.

Meraba öncelikle konunun ne olduğunu bilmiyorum ama intihar etmenin övür dünyada affı yok bu dünyanın faydasını görememişsiniz bari öbürünü mahvetmeyin.

Bilemezsin sizin çok istediğiniz şey belki ilerde daha kötü şeylere sebep olacak olanda bir olmayanda bin hayır vardır bunu zaman gösterecek ve bu cümleyi çokça tekrarlayın

Keşke sadece mutluluk olsa hayatta ama o zaman da çok sıkıcı olurdu. Hayat hep tek düze değil bazen mutluluk bazen mutsuzluk var hayatı hayat yapanda budur zaten. Bir uzmandan destek alın bence

Saçma düşünüyorsunuz.
Hayatınızda elbette kötü günleriniz olacak, acı zamanlarınız olacak.
İntihar edip elinize ne geçecek? Mücadale etmeden pes edilmiş bir hayat, böyle mi iz bırakacaksınız geride?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…