SİZCE ?

Haklısınız

O kadar paran varsa sosyal medyacı tutun o zaman insanların yakasına yapışacağına deseydin

Haklısın mesafeli olmakta fayda var

Sizi neyle tehtit ediyor
Beddua edeceklermiş hz şaban ile şabaniye
Bu beddua trend oldu valla şu ara herhalde 3 aylarda bi tek bu dileklerin kabul olacağı inancına büründüler ne ahları bitiyor ne veballeri ne bedduları
Algı mi değişti, kendilerini üstün varlık mı sanıyorlar bilemiyorum. Ama önce Allah akıl fikir versin böylelerine en çok ona ihtiyaçları var.

Sizin hatanız şu ki dostlukla işi karıştırmamak lazım. Elbet insan dostundan destek bekleyebilir ama para ve iş nevi konular hassas konular. X malını sizden almak zorunda değil. Siz de örneğin sizden alacak diye indirim yapma gereği duymuşsunuz. Aslında bunlar normal ve beklenilen şeyler insan alacağı şeyi dostundan alır ki dostu kazansın. Dostuna satıyorsa herkese yaptığından daha fazla indirim yapar ama durum her zaman böyle olmuyor. Ben mesela istatistiksel veri analizi yapıyorum. El alem bana verilerini gönderiyor güveniyorlar vs ama en yakın arkadaşım para vererek başka bir kişiye yaptırıyor, ki ben ondan para da almazdım arkadaşım olduğu için. Ben buna bozulmuştum mesela. Eşimin de bir arkadaşı baskı işi vs yapıyor eşim bu tür işlerini hep ona yaptırır, hediye alacağımız zaman da o kazansın diye ona hediyelik bir şeyler bastırırız vs. Her seferinde bir sorun çıkar ya geç teslim eder ya eksik ya da yanlış, eşim de çok bozulur. Halbüki her iki örnekte de bu kişiler çok sevdiğimiz arkadaşlar. Neyse öğrendim ki dost ile alışveriş olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…