Çok kaptırmakta istemiyorum kendimi. Daha önce yaşadığım durumda çok önceden hissedip heveslenip sonra da çok üzüldüm. Şimdi daha temkinli yaklaşmaya çalışıyorum biraz daha bekleyip stres yapmadan gecikme sürem uzarsa test yapmak istedim ama dayanamayacağım galibaBu tarz belirtiler yaşayıp gebe olduğunu öğrenen çok kişi gördüm, test yaparsanız durum netleşir :) hakkınızda hayırlısı olsun
İşte Ocak ve Şubat aylarında gününde oldum tam olarak. Kafamı karıştıran şey de bu. Öyle kolay kolay sarkmaz regl günüm.Bence adetiniz 1 hafta geciksin öyle test yapın. Daha sağlıklı olur. :)
Ama eğer genelde adet tarihleriniz sarkmıyorsa hamile olabilirsiniz:)
İşte Ocak ve Şubat aylarında gününde oldum tam olarak. Kafamı karıştıran şey de bu. Öyle kolay kolay sarkmaz regl günüm.
Ama işte şu da var yani sabahtan beri 10 kere gitmişimdir tuvalete oluyorum gibi hissediyorum sürekli. Ağrılarımda öyle sinyaller veriyor. Çekiniyorum bende test yapmaya ama böyle de kafaya takıp stresten regl olamayacağım
Takıntılıyım biraz sanırım
Bugün bunu da düşündüm. Benimde mutlaka bir tane de olsa sivilcem çıkar şu anda bişey yok.Adet ve gebelik belirtileri o kadar aynı ki. Ben hamile kaldığımda da adetim gecikince fark ettim. Çünkü benim adetim hiç gecikmezdi ve hamile kaldığım hiç sivilcem çıkmamıştı. adetten önce mutlaka yüzümde bı sivilce çıkardı. Ben öyle de anlamıştım:)
Bugün bunu da düşündüm. Benimde mutlaka bir tane de olsa sivilcem çıkar şu anda bişey yok.
Kaç gün gecikince test yaptınız siz?
Evet, dediğim gibi daha önce kimyasal gebelik yaşadım. Reglime 3 gün varken idrar testi ile öğrendim. Reglim gecikince kan verdim. 25 çıkmıştı. İki gün sonra gittim tekrar 11 çıkmıştı. Doktora gittiğimde kimyasal demişti reglim 5 gün gecikti toplam 6. gün regl olmuştum.
Doktor da çok erken davranmışsın 1 hafta beklesen normal regl döngüne girecektin ve anlamayacaktın bile dedi çoğu kadında anlamaz dedi.
O zaman yumurtalama döneminde sonra göğüslerim çok hassaslaşmıştı ben ordan anlamıştım. Normal de reglime 3 gün kala hassaslık başlar.
Bu yüzden korkuyorum test yapmaya ama asla kafamdan çıkaramıyorum. Acaba var mı yoksa regl mi olucam diye düşünüp duruyorum
İnşallah, çok haklısınız işte bizde farkındayız bu kadar düşünmek didiklemek kafaya takıp stres yapmak mantıklı değil. Ama insan kendine hakim olamıyor. Sürekli yaşadığımız bir durum değil sonuçta. İnsan heyecanlanıyor, meraklanıyor :)Ben de bir bebek kaybettim sizi çok iyi anlıyorum. Stres yapmayın diyeceğim ama olmayacak onu da biliyorum çünkü ben de yapıyorum. Eşim çok kızıyor hatta yeter bıktım diyor. Bu kadar düşünme Rabbim vermezse de ne yapalım diyor ama biz kadınlar için bu durum çok zor .
Bence de bekleyin 1 hafta aceleci olmaya gerek yok. Bir de düşünmemeye çalışın bu durumu çünkü düşündükçe insan daha çok stres oluyor. Zaten kendiniz hamile kalabilmişsiniz. Rabbim yine nasip eder
İnşallah, çok haklısınız işte bizde farkındayız bu kadar düşünmek didiklemek kafaya takıp stres yapmak mantıklı değil. Ama insan kendine hakim olamıyor. Sürekli yaşadığımız bir durum değil sonuçta. İnsan heyecanlanıyor, meraklanıyor :)
Bakalım regl olacak mıyım, bu ağrılar neyin habercisi :)
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,Bu risk 1 hafta sonra öğrendiğinde de olabilir, dış gebelik mol gebelik sonradan gelişim durması vs pek çok şey olabilir. İyi düşünmeye gayret et, pozitif çıkarsa düzenli artışını takip edersin en azından ya da bir şey olmadığını görüp için rahat sonraki aylarda denemeye devam edersin. Umarım sizin için en iyisi olur
Amiiin :)Rabbim gönlünüze göre versingüzel haberlerinizi bekliyorum ben
Ben hiç belirtim olmamasına rağmen sabredemiyorum günler geçmiyor. İnşallah siz de bu sefer olmuştur :)Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,
Ben hala regl olacağım diye bekliyorum bir yandan bu ağrılar yüzünden sanırım o yüzden böyle tedirginim. Ama yarında regl olmazsam yüksek ihtimalle daha fazla bekleyemeyeceğim
Ben hiç belirtim olmamasına rağmen sabredemiyorum günler geçmiyor. İnşallah siz de bu sefer olmuştur :)
Ben de bir bebek kaybettim sizi çok iyi anlıyorum. Stres yapmayın diyeceğim ama olmayacak onu da biliyorum çünkü ben de yapıyorum. Eşim çok kızıyor hatta yeter bıktım diyor. Bu kadar düşünme Rabbim vermezse de ne yapalım diyor ama biz kadınlar için bu durum çok zor .
Bence de bekleyin 1 hafta aceleci olmaya gerek yok. Bir de düşünmemeye çalışın bu durumu çünkü düşündükçe insan daha çok stres oluyor. Zaten kendiniz hamile kalabilmişsiniz. Rabbim yine nasip eder
Eki Görüntüle 3398101
Eki Görüntüle 3398102
çift çizgi belli olan erken gebelik testi onda direkt çift çizgi çıktı 1. dk da silik olan normal gebelik testi onda böyle silik çıktı. Beni yine çok korkuttu bu durum. Normal bişey midir bu
Çok sevindimmmmmm <3 amin inşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?