Onun da üzgün olma ihtimali ni düşününMerhaba
Bugün doktor kontrolüm vardı sonucunu beklediğim bebegimi kaybettim nedenini ögrencektim eşim aldı beni doktora gittik. Dönüşte şirket arabayı istedi gergindi dedim birlikte gidelim iki araba yemekte yeriz. Bana dediki git üstünü değiş elbise gitmiştim. Gittim değiştim sonra ses kaydı attım dedim bugün beni ugrastıyorsun hem stresliyim doktorun sonucunu aldım hemde acım cok calıstım. Bana gelme ozaman demiş. Aradım defalarca bana nasıl bagırdı. Arama beni dedi. Dedim yalvarıyorum bugünümde yapma nerdesin söyle gidip arabayı verip gelelim yüzüme kapattı. Tartıştık. Anneme geldim. Evin adamı ben oldum seni defalarca aradım dedim bu sefer cok kırıldım hiç iyi degilim. Gitmicem eve. Gelmedi zaten. Siz napardınız.
İkinizde gergin bi gün yaşamışsınız ama eşinizle beraber bu zorlu süreci atlatmanız gerekiyor çok yanlış davranmış size karşı kırıldığınızı anlatan bi msj atın ararsa açarsınız aramazsada aramayın siz birazda o anlasın hatasını. Bu arada çok geçmiş olsunMerhaba
Bugün doktor kontrolüm vardı sonucunu beklediğim bebegimi kaybettim nedenini ögrencektim eşim aldı beni doktora gittik. Dönüşte şirket arabayı istedi gergindi dedim birlikte gidelim iki araba yemekte yeriz. Bana dediki git üstünü değiş elbise gitmiştim. Gittim değiştim sonra ses kaydı attım dedim bugün beni ugrastıyorsun hem stresliyim doktorun sonucunu aldım hemde acım cok calıstım. Bana gelme ozaman demiş. Aradım defalarca bana nasıl bagırdı. Arama beni dedi. Dedim yalvarıyorum bugünümde yapma nerdesin söyle gidip arabayı verip gelelim yüzüme kapattı. Tartıştık. Anneme geldim. Evin adamı ben oldum seni defalarca aradım dedim bu sefer cok kırıldım hiç iyi degilim. Gitmicem eve. Gelmedi zaten. Siz napardınız.
Lütfen eşiniz dahil kimseye yalvarmayınDoktor hastalıklı bebekti dedi. Hayırlısı olsun dedi geçti. Arabaya sinirli. Ben o halde bile onu sakinleştirmeye calıstım bilmiyorum biz kadınlar niye böyleyiz. Cok üzüldüm 3 kere aradım yalvardım nerdesin diye. Kendimi berbat hissediyorum.
Biz kadınlar böyle değiliz, siz böylesiniz ve lütfen böyle olmayın artıkDoktor hastalıklı bebekti dedi. Hayırlısı olsun dedi geçti. Arabaya sinirli. Ben o halde bile onu sakinleştirmeye calıstım bilmiyorum biz kadınlar niye böyleyiz. Cok üzüldüm 3 kere aradım yalvardım nerdesin diye. Kendimi berbat hissediyorum.
Lütfen kendinizi daha fazla üzmeyin..Doktor hastalıklı bebekti dedi. Hayırlısı olsun dedi geçti. Arabaya sinirli. Ben o halde bile onu sakinleştirmeye calıstım bilmiyorum biz kadınlar niye böyleyiz. Cok üzüldüm 3 kere aradım yalvardım nerdesin diye. Kendimi berbat hissediyorum.
Siz ne diye yalvarıyorsunuz yahu?Doktor hastalıklı bebekti dedi. Hayırlısı olsun dedi geçti. Arabaya sinirli. Ben o halde bile onu sakinleştirmeye calıstım bilmiyorum biz kadınlar niye böyleyiz. Cok üzüldüm 3 kere aradım yalvardım nerdesin diye. Kendimi berbat hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?