Sizce

glanz89

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
48
20
18
36
Merhaba
Bugün doktor kontrolüm vardı sonucunu beklediğim bebegimi kaybettim nedenini ögrencektim eşim aldı beni doktora gittik. Dönüşte şirket arabayı istedi gergindi dedim birlikte gidelim iki araba yemekte yeriz. Bana dediki git üstünü değiş elbise gitmiştim. Gittim değiştim sonra ses kaydı attım dedim bugün beni ugrastıyorsun hem stresliyim doktorun sonucunu aldım hemde acım cok calıstım. Bana gelme ozaman demiş. Aradım defalarca bana nasıl bagırdı. Arama beni dedi. Dedim yalvarıyorum bugünümde yapma nerdesin söyle gidip arabayı verip gelelim yüzüme kapattı. Tartıştık. Anneme geldim. Evin adamı ben oldum seni defalarca aradım dedim bu sefer cok kırıldım hiç iyi degilim. Gitmicem eve. Gelmedi zaten. Siz napardınız.

Kaybınız için üzüldüm . Pislik adam kendi acısını böyle mı yaşıyor ki ?

Onun da üzgün olma ihtimali ni düşünün

İkinizde gergin bi gün yaşamışsınız ama eşinizle beraber bu zorlu süreci atlatmanız gerekiyor çok yanlış davranmış size karşı kırıldığınızı anlatan bi msj atın ararsa açarsınız aramazsada aramayın siz birazda o anlasın hatasını. Bu arada çok geçmiş olsun

Sinirleriniz yıpranmış
Kayıp sadece sizin değil onunda
Sakin olun annenizde kalın bu dönem taki biraz sağlıklı düşünene kadar
Zaman verin birbirinize
Kayıp yaşayan çiftlerde ilişkide yıpranma olabiliyor

Doktor hastalıklı bebekti dedi. Hayırlısı olsun dedi geçti. Arabaya sinirli. Ben o halde bile onu sakinleştirmeye calıstım bilmiyorum biz kadınlar niye böyleyiz. Cok üzüldüm 3 kere aradım yalvardım nerdesin diye. Kendimi berbat hissediyorum.

Lütfen eşiniz dahil kimseye yalvarmayın
Bırakın sakinleşsin karşınızdaki
Ben yalvarmayı çok onur kırıcı buluyorum

Biz kadınlar böyle değiliz, siz böylesiniz ve lütfen böyle olmayın artık Kaybınız için üzgünüm benim de çok bebek kaybım var ama çok şükür şu anda sağlıklı bir bebeğim var inşallah sizin de olur en kısa zamanda. Ama emin değilim böyle bir adamdan çocuk yapmanız konusunda, size de iyi düşünmenizi tavsiye ederim..

Ne kadar tutumu yanlış olup her detaylarıda bilmesek ikinizde acılı üzgün dönemdesiniz. O birazcık daha üzüntüsü asabi şekilde yaşıyor. En iyisi bugünlerde birbirinizi kırıp dökmemek

Lütfen kendinizi daha fazla üzmeyin..

Şöyle düşünün, siz duygularınızı dışa dönük yaşarken o içe dönük yaşıyor. Ne kadar olmaz desenizde o da baba olmanın heyecanını yaşadı. Simdi üzgün belki açlığını , yemeği düşünemiyor. Kaygılı..

Tabi ki size daha olumlu yaklaşabilirdi ama maalesef ki becerememiş..

Birbirinizi kırmadan bu krizi iyi yönetmeniz gerekiyor. Gençsiniz nasibinizde varsa tekrar olur, bir bebeğiniz olur her şeyi zamana bırakın.

Eşiniz çok agresif bir tutum sergilemiş böyle üzgün bir dönemde eşler birbirini anlaması gerekiyorken bu kadar sert yaklaşımını doğru bulmadım. Kendinizi üzmeyin Rabbime dua edin

Siz ne diye yalvarıyorsunuz yahu?

İkinizde kötü birgun gecirmissiniz.daha fazla ustelemeyin oda sinirli gergindir. Yalvarmayinda lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…