Sizce?

Melahatabla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
2.997
2.643
53
35
Merhaba arkadaşlar
Yeni bir işe başladım
Evin günlük temizliği ( topla, süpür,sil ve banyoile mutfak temizligi)
Anne evde yokken bebek bakımı (9 aylık)
Haftada 3 gün ve 8.5 saat
Yol ücreti gun de 12tl ( kendim veriyorum)
Aylık henüz konuşmadık ve sigorta yok. Sizce ne kadar olmali ?

Merhaba arkadaşlar
Yeni bir işe başladım
En az 1200 isteyin. Ya da 1000 isteyin bide sigorta yapsınlar. Bakıcı arkadaşımın çocuğuna kendi evinde bakıyor. Arkadaşım 3 gün götürüyor çocuğunu. Ve 900 tl veriyor sadece çocuk bakmaya. Sizde temizlik var. Üstelik evine gidiyorsunuz kadının. 1200 az bile

Merhaba arkadaşlar
Yeni bir işe başladım
Şehir önemli ben 500 tl veriyorum aynı çalışma zamanına. Ama bende ev işi yok cocugumda 4 yaşında. 400 e kabul eden de vardı. Ben istediğim kişi olması için 500 verdim.

Merhaba arkadaşlar
Yeni bir işe başladım

Bazısı yol ücreti+maaş şeklinde anlaşıyor. Ama bana yol ücret istemek hoş gelmiyor. Sonuçta her çalışanın yol ücreti çalıştığı yer tarafında karşılanmıyor. Çoğu insan kendisi karşılıyor. Ama gene de şansını deneyebilirsin tabii. 1200 bence de ideal, 300 temizlik, 900 bebek bakımı gibi düşünebilirsin. Daha önce çalışmadıysan ya da bir süredir çalışmıyorsan teşvik şartlarına uyuyorsundur muhtemelen. O yüzden sigorta da iste bence.

Haftada kaç gun
3 gün. Ama dediğim gibi şehir önemli. Istanbul, ankara olursa uçar. Gel mersin, adana, yozgat gibi illere dediğim gibi 400 dediğin zaman ne yazıkki diyorum fakat kuyruk oluyor.

Bazısı yol ücreti+maaş şeklinde anlaşıyor. Ama bana yol ücret istemek hoş gelmiyor. Sonuçta her çalışanın yol ücreti çalıştığı yer tarafında karşılanmıyor. Çoğu insan kendisi karşılıyor. Ama gene de şansını deneyebilirsin tabii. 1200 bence de ideal, 300 temizlik, 900 bebek bakımı gibi düşünebilirsin. Daha önce çalışmadıysan ya da bir süredir çalışmıyorsan teşvik şartlarına uyuyorsundur muhtemelen. O yüzden sigorta da iste bence.
Ama yol bence fazla tutuyor ondan istemek mantıklı geliyor sigorta olsa istemem ama sigrota yapmaz ve ben de mecbur kaldım cunku diğer 4 gün kpss çalışırım diye düşündüm . Diğer isler böyle değil

Ama yol bence fazla tutuyor ondan istemek mantıklı geliyor sigorta olsa istemem ama sigrota yapmaz ve ben de mecbur kaldım cunku diğer 4 gün kpss çalışırım diye düşündüm . Diğer isler böyle değil

Eğer teşvik şartlarına uyuyorsan ya bir miktar öderler ya da hiç ödemezler. Evet yol tutuyor, haklısın. Ama mantıken baktığında işe başvuran sensin, daha yakın bir yerden de iş bakabilirsin. Eğer onlar seni çağırmış olsaydı, talep onlardan gelseydi yani, yol parası istenmesi daha olağan olurdu sanırım. (Yanlış anlama bak yap anlamında söylemiyorum.) Gönlüm ister ki yol paranı da karşılasınlar. Sen en iyisi maaşı yüksekten talep et, orta yolu bulurken düşündüğünün üzerine anlaşırsınız belki. Böylece yol parası da alıyor gibi olursun?

Bakıcım haftanın beş günü geliyor. Temizlik yok. Haftada bir temizlikçim geliyor çünkü. Ama sağolsun yine gün içinde ev ile ilgili yapar birşeyler. 1000+sigorta

Back
X