- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
- Konu Sahibi Melahatabla
-
En az 1200 isteyin. Ya da 1000 isteyin bide sigorta yapsınlar. Bakıcı arkadaşımın çocuğuna kendi evinde bakıyor. Arkadaşım 3 gün götürüyor çocuğunu. Ve 900 tl veriyor sadece çocuk bakmaya. Sizde temizlik var. Üstelik evine gidiyorsunuz kadının. 1200 az bileMerhaba arkadaşlar
Yeni bir işe başladım
Evin günlük temizliği ( topla, süpür,sil ve banyoile mutfak temizligi)
Anne evde yokken bebek bakımı (9 aylık)
Haftada 3 gün ve 8.5 saat
Yol ücreti gun de 12tl ( kendim veriyorum)
Aylık henüz konuşmadık ve sigorta yok. Sizce ne kadar olmali ?
Şehir önemli ben 500 tl veriyorum aynı çalışma zamanına. Ama bende ev işi yok cocugumda 4 yaşında. 400 e kabul eden de vardı. Ben istediğim kişi olması için 500 verdim.Merhaba arkadaşlar
Yeni bir işe başladım
Haftada kaç gunŞehir önemli ben 500 tl veriyorum aynı çalışma zamanına. Ama bende ev işi yok cocugumda 4 yaşında. 400 e kabul eden de vardı. Ben istediğim kişi olması için 500 verdim.
Merhaba arkadaşlar
Yeni bir işe başladım
3 gün. Ama dediğim gibi şehir önemli. Istanbul, ankara olursa uçar. Gel mersin, adana, yozgat gibi illere dediğim gibi 400 dediğin zaman ne yazıkki diyorum fakat kuyruk oluyor.Haftada kaç gun
IstanbulNeresi ?
İstanbuldaysa 1500
Kücük illerde 500-700 arası fiyat var
Istanbul3 gün. Ama dediğim gibi şehir önemli. Istanbul, ankara olursa uçar. Gel mersin, adana, yozgat gibi illere dediğim gibi 400 dediğin zaman ne yazıkki diyorum fakat kuyruk oluyor.
Ama yol bence fazla tutuyor ondan istemek mantıklı geliyor sigorta olsa istemem ama sigrota yapmaz ve ben de mecbur kaldım cunku diğer 4 gün kpss çalışırım diye düşündüm . Diğer isler böyle değilBazısı yol ücreti+maaş şeklinde anlaşıyor. Ama bana yol ücret istemek hoş gelmiyor. Sonuçta her çalışanın yol ücreti çalıştığı yer tarafında karşılanmıyor. Çoğu insan kendisi karşılıyor. Ama gene de şansını deneyebilirsin tabii. 1200 bence de ideal, 300 temizlik, 900 bebek bakımı gibi düşünebilirsin. Daha önce çalışmadıysan ya da bir süredir çalışmıyorsan teşvik şartlarına uyuyorsundur muhtemelen. O yüzden sigorta da iste bence.
Ev işi olduğu için 1250 ama kesinlikle+ sigortaIstanbul
Ama yol bence fazla tutuyor ondan istemek mantıklı geliyor sigorta olsa istemem ama sigrota yapmaz ve ben de mecbur kaldım cunku diğer 4 gün kpss çalışırım diye düşündüm . Diğer isler böyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?