- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.962
- 748
36 numara büyük oluyor ayağıma içine kalın çorap giyebilirim de boyum 160 kilolu değilim ama daha kısa görünmekte istemiyorum. Nasıl olur ki sizce?Kırmızıyı alırsan 1 numara büyük al içine uzun kalın çoraplardan giyersin üst kısmınıda kıvırırsın ozaman sıcak tutar hemde hoş görünür. Tarz meselesi birinde sırıtan birine çok yakışıyor..
Benim de gönlüm hunterdan yana. Boyum da 160 çizme olarak dolaşmam umarım ortalıkta hihiHarleyler cok agir.Hunterlar cok moda daha guzel.
Yok dolasmazsin guzel duruyor boyundansa bacak boyun onemli dizin altinda bitiyorsa al derim.Benim de gönlüm hunterdan yana. Boyum da 160 çizme olarak dolaşmam umarım ortalıkta hihi
Aynen diz kapağına çıkarsa çirkin durur...Yok dolasmazsin guzel duruyor boyundansa bacak boyun onemli dizin altinda bitiyorsa al derim.
Son cümleyi anlayamadımİkisi de değil. Ki 200 tl ye ne güzel botlar bunlar
Ki 200 tl ye ne güzel botlar var noktaSon cümleyi anlayamadım
Bence güzel olur ben severim değişik tarzları. Benim tarzımda delidir. İlla herkes gibi giyinmek kendini herkese beğendirmek zorunda değilsin. Boyunuda kısatmaz kilon yoksa daha da güzel durur hatta.36 numara büyük oluyor ayağıma içine kalın çorap giyebilirim de boyum 160 kilolu değilim ama daha kısa görünmekte istemiyorum. Nasıl olur ki sizce?
43 kiloyumBence güzel olur ben severim değişik tarzları. Benim tarzımda delidir. İlla herkes gibi giyinmek kendini herkese beğendirmek zorunda değilsin. Boyunuda kısatmaz kilon yoksa daha da güzel durur hatta.
Ben harleyciyimdir ancak boyle ustunde koca koca markalari yazanlari tercih etmiyorum.Kızlar bunlardan kullanan var mı?
Çok kararsız kaldım. Hangisi daha güzel duruyor ve hangisi daha kullanışlı?
Bilenleriniz varsa yardımcı olabilir mi?
https://goo.gl/images/fsDNEU
https://goo.gl/images/DQzBxU
Aynen baya sağlamlarmış. Kullanan arkadaşlarım torunlarıma miras bırakacağım neredeyse diyorduBen harleyciyimdir ancak boyle ustunde koca koca markalari yazanlari tercih etmiyorum.
Kirmizinin da rengi guzel beni al beni al diyor.
Kullanis acisindan hunter‘ i bilemem ama harleylerimi bir duzine yildir kullaniyorum.
Yağmur olmasa da kullanıyorlar kırmızı olanıkırmızı olan yağmur çizmesi, siyah olan günlük çizme. İkisi aynı kategoride değilki
Başka siyah yada kahverengi çizmen varsa, kırmızıyı al değişiklik olur arada, ama yoksa sürekli kırmızıyı giymezsin , siyah yada kahve gibi uyduramazsın.Yağmur olmasa da kullanıyorlar kırmızı olanı
Catlerim var şu sarı renkte olanlar ama kullanışlı değil ne yalan söyleyeyimBaşka siyah yada kahverengi çizmen varsa, kırmızıyı al değişiklik olur arada, ama yoksa sürekli kırmızıyı giymezsin , siyah yada kahve gibi uyduramazsın.
bence siyahı al, daha kullanışlı olur senin için.Catlerim var şu sarı renkte olanlar ama kullanışlı değil ne yalan söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?