• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce?

minyonsanız harleyleri tercih etmeyin, hem çok ağırlar, hem de zayıf birinin ayağında çok kocaman duruyorlar, bacak kalıpları da geniş, 43 kilo birinin bacağını sarmaz yani koca koca durur.
ama gerçek anlamda ömürlükler, benim üniversiteden kalma (20 senelik) harley çizmelerim dün alınmış gibi duruyorlar, ki zamanında haftada 3-4 gün giymişliğim vardır.
yağmur çizmelerini sürekli giyilecekse sağlıklı bulmuyorum.
derimodda çok güzel, tarz çizme modelleri var onlara da bakın derim.
Tamamdır çok teşekkürler

Harleyler çok ağır ama diğeri de çok ucuz duruyor...
harleyden şaşma...

Su geçirmez bişey al bari.Deriler hop diye su alıyo.Bitane siyahtan olmalı .Şık bişeylerde olmalı.Kırmızılar ne kadar sarısı 20 ydi geçen sene:KK70:.Birinde de leopar gördüm .Buz gibi tutar muhtemelen .

Su geçirmez bişey al bari.Deriler hop diye su alıyo.Bitane siyahtan olmalı .Şık bişeylerde olmalı.Kırmızılar ne kadar sarısı 20 ydi geçen sene:KK70:.Birinde de leopar gördüm .Buz gibi tutar muhtemelen .
Ne kadar derken fiyatından mı bahsettiniz?

Örnek verirseniz çok iyi olabilir

Böyle bir model bakabilirsin çok kullanışlı ve su geçirmiyorlar. İlk modelde almıştım,hala kullanıyorum kotlarla çok şık duruyor. Hem zayıfsın sende daha hoş durur.
Hatta bulabilirsem duruşunu da gösteriym

Eklentiler

• IMG_4212.webp
    IMG_4212.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_4213.webp
    IMG_4213.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 24
Bulanık ama anlaşılır. Bende zayıfım bu arada 45 kiloydum burda :)

Eklentiler

• IMG_4215.webp
    IMG_4215.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 28
Böyle bir model bakabilirsin çok kullanışlı ve su geçirmiyorlar. İlk modelde almıştım,hala kullanıyorum kotlarla çok şık duruyor. Hem zayıfsın sende daha hoş durur.
Hatta bulabilirsem duruşunu da gösteriym
Çok teşekkürler zaman ayırdığınız için. Derimoda falan da bakıcam

Back
X