Sizce?

Göremedim fotolari malesef sanırım yukleyemediniz..

kirmizi cizmeleri sadece yagmurda kullanabilirsiniz , eger günlük se almayi düsündügünüz siyahi alin , yagmur cizmeleri cok iyi oluyor ama uzun süre icinde kalmayin sakin ve dezenfekte de etmelisiniz arada sirada , lastik oldugu icin hava sirkülasyonu yok

Boyum 160 sizce o kadar uzun çizme daha mı kısa gösterir beni? Daha önce hiç o kadar uzun giymedim çünkü.

kırmızıyı çok severim ama balıkçı çizmeleri gibi duruyor. siyah daha güzel

İkisi de tercihim olmazdı.
Ayağında harley botlar, kçında mango kotlar şarkısı geliyor aklıma zaten ilki için direkt.
İkincide de su geçirmez ok ama ayağınız donar, lastik kokar :)

Zevk meselesi. Mesela bana kimse o kırmızı çizmeyi giydiremez.. Ay yine de büyük konuşmayımda

Kırmızıyı her zaman giyemezsiniz. Benim hoşuma gitmedi.
Siyah her zaman her şeyle giyilir..

Boyum 160 sizce o kadar uzun çizme daha mı kısa gösterir beni? Daha önce hiç o kadar uzun giymedim çünkü.
daha minyon göstericegine süphe yok ama belliki cok istiyorsunuz akliniza girmis bir kere :) ben her zaman nasil göründügüne önem verme , nasil hissettigine önem ver derim . ve evet yukarida arkadaslarda yazmis sicak tutmuyor lastik cizmeler , benim var burda cok yagmur yagdigi icin ama kislik olarak ikinci bir alternatifim hep vardir , soguk ayaklar karin agrisina yol aciyor bende

Kırmızıyı her zaman giyemezsiniz. Benim hoşuma gitmedi.
Siyah her zaman her şeyle giyilir..
Haklısınız valla. Benim gönlüm hunter dan yana ama kullanışsız maalesef..

Kırmızıyı alırsan 1 numara büyük al içine uzun kalın çoraplardan giyersin üst kısmınıda kıvırırsın ozaman sıcak tutar hemde hoş görünür. Tarz meselesi birinde sırıtan birine çok yakışıyor..

İkiside güzel değil bence. Harleyleri hiç beğenmiyorum kırmızıda çok rengi cırt hemde lastik . Başka model bakın bence

Benim de ayaklarım hiç ısınmıyor sağolsunlar Örgü babane çoraplarından giysek olmuyor ya içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…