Link bıraktım şimdiGöremedim fotolari malesef sanırım yukleyemediniz..
Boyum 160 sizce o kadar uzun çizme daha mı kısa gösterir beni? Daha önce hiç o kadar uzun giymedim çünkü.kirmizi cizmeleri sadece yagmurda kullanabilirsiniz , eger günlük se almayi düsündügünüz siyahi alin , yagmur cizmeleri cok iyi oluyor ama uzun süre icinde kalmayin sakin ve dezenfekte de etmelisiniz arada sirada , lastik oldugu icin hava sirkülasyonu yok
HarlY tabi ki de benim fikrim tabi buLink bıraktım şimdi
Boyum 160 kırmızılar uzun baya. Cüce gibi gezmekten korkuyorum heheheHarlY tabi ki de benim fikrim tabi bu
Kırmızının her şeyi olur ya:)Boyum 160 kırmızılar uzun baya. Cüce gibi gezmekten korkuyorum hehehe
İkisi de tercihim olmazdı.
Ayağında harley botlar, kçında mango kotlar şarkısı geliyor aklıma zaten ilki için direkt.
İkincide de su geçirmez ok ama ayağınız donar, lastik kokar :)[/QUOTE
Hiç duymadım ama güzel şarkıymış. Catlerim var pek rahat edemiyorum yeni bir tane almam lazım bir türlü karar veremedim
daha minyon göstericegine süphe yok ama belliki cok istiyorsunuz akliniza girmis bir kere :) ben her zaman nasil göründügüne önem verme , nasil hissettigine önem ver derim . ve evet yukarida arkadaslarda yazmis sicak tutmuyor lastik cizmeler , benim var burda cok yagmur yagdigi icin ama kislik olarak ikinci bir alternatifim hep vardir , soguk ayaklar karin agrisina yol aciyor bendeBoyum 160 sizce o kadar uzun çizme daha mı kısa gösterir beni? Daha önce hiç o kadar uzun giymedim çünkü.
Haklısınız valla. Benim gönlüm hunter dan yana ama kullanışsız maalesef..Kırmızıyı her zaman giyemezsiniz. Benim hoşuma gitmedi.
Siyah her zaman her şeyle giyilir..
Benim de ayaklarım hiç ısınmıyor sağolsunlardaha minyon göstericegine süphe yok ama belliki cok istiyorsunuz akliniza girmis bir kere :) ben her zaman nasil göründügüne önem verme , nasil hissettigine önem ver derim . ve evet yukarida arkadaslarda yazmis sicak tutmuyor lastik cizmeler , benim var burda cok yagmur yagdigi icin ama kislik olarak ikinci bir alternatifim hep vardir , soguk ayaklar karin agrisina yol aciyor bende
Siz ne önerirsiniz?İkiside güzel değil bence. Harleyleri hiç beğenmiyorum kırmızıda çok rengi cırt hemde lastik . Başka model bakın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?