• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asıl o zaman karışılıyor evlendiğinde. Ne demek karısısın tabiki karışacak. Bence sen istemediğini bir gün eğer içinden gelirse yapabileceğini söyle. Dinimi kimse için yaşayamam de.

Bak bakalım ne yapıyor. Çok dindar aileler biliyorum oğlu açık kızla evlenmiş, kayınpederin yanında kız mini giyiyor. Neden çünkü eşi kıza karıştırtmıyor. Haa doğru veya yanlış önemli olan eşin tavrı bu örneğimde. İstese karıştırtmaz.

Galiba tekrar konusmam gerekecek. sonra diyo ki bizim tarafta acik gelin aldi. kimse bi seyine ne kariyo ne ediyo. ama soyledigi bu laflar yani hos degil. ki kaldi ki daha bizimkilerin haberi bile yok. olsa kiyamet kopar gibi

sana anlatana kadar, ailesine o istedigini yapacak karisamazsiniz deseydi sana gelip "bizimkiler böyle derse" gibi bir yoklama cümlesi kurmazdi.
hic normal degil.

Bencede cok dogru dediniz. ben aslinda dedim yani hayir benim esim boyle boyle ne isterse giyecek dugununde demeni bekledm sana soyledigim de dedim. sen bana bizimkikere sorayim diyosun dedim. bana diyo ki ben bizimkilerle cok yasamadigim icin ne tepki verirler bilmiyorum

Galiba tekrar konusmam gerekecek. sonra diyo ki bizim tarafta acik gelin aldi. kimse bi seyine ne kariyo ne ediyo. ama soyledigi bu laflar yani hos degil. ki kaldi ki daha bizimkilerin haberi bile yok. olsa kiyamet kopar gibi

Nasıl kimse laf edemiyodur , kocası laf ettirmezse edemezler tabi. Şimdi bu senş yokluyo bakalım nolcak diye.

Nasıl kimse laf edemiyodur , kocası laf ettirmezse edemezler tabi. Şimdi bu senş yokluyo bakalım nolcak diye.

Bencede yokluyo. aikesi boyle tepkiler vermis yani o da aile tarafina geciyor. ben oyle dedigimde benlik bi sıkıntı yok istedigini giy diyo. e madem oyle soylesene sizinkilere . yumasak yumusak soyluyo soylesede. ben bence boyle seyleri kabul etmedigimi bitirecegimi mi soylesem. bosuna ugrasiyoruz mu desem ya. bunlar sacma yani

Burnuma çok pis kokular geliyor... Ayak uydurmak zor olur sizin için, şimdi öyle diyor ama zamanla " beni utandırıyorsun'a" kadar gider bu iş benden demesi... Biraz daha düşünün...

Aynen benimde aklima oyle geliyir. biraz dusuneyimde o da yarin tekrar kendi ailesiyle konuscak durumu . yani hani en bastan boyle gelmeleri hos degil. yani onlarin sorduklari soruyu bana soruyor sen nasi bi tepki verirsin diye. dogru olan bu mudur ilerde mutlu olurmuyuz acaba kimse karsmaz etmez dedigi gibi bilemiyorum. ne yapmam gerektigi konusundada kararsizim. bizimkilerinde bu olaydan daha haberi bile yok :(

Aynen benimde aklima oyle geliyir. biraz dusuneyimde o da yarin tekrar kendi ailesiyle konuscak durumu . yani hani en bastan boyle gelmeleri hos degil. yani onlarin sorduklari soruyu bana soruyor sen nasi bi tepki verirsin diye. dogru olan bu mudur ilerde mutlu olurmuyuz acaba kimse karsmaz etmez dedigi gibi bilemiyorum. ne yapmam gerektigi konusundada kararsizim. bizimkilerinde bu olaydan daha haberi bile yok :KK43:
Ailesinin ağzına bakan birisi gibi geldi bana. Lütfen iyi düşünün... Onlar sizi siz olduğunuz için kabul edecek kafada değiller gibi geldi bana...

Evlendikten sonra kimse kimseye karışmaz lafına inanma. Baksana daha ortada bişey yokken şöyle yapacak mı böyle yapacak mı demişler. Sence normal mi?

Bencede normal degil :( yani bubdurum boyle mi gider yoksa ilerde mutlu olur muyuz . bilemiyorum ne yapmam konusunda cidden kafam cok karisik

Bencede yokluyo. aikesi boyle tepkiler vermis yani o da aile tarafina geciyor. ben oyle dedigimde benlik bi sıkıntı yok istedigini giy diyo. e madem oyle soylesene sizinkilere . yumasak yumusak soyluyo soylesede. ben bence boyle seyleri kabul etmedigimi bitirecegimi mi soylesem. bosuna ugrasiyoruz mu desem ya. bunlar sacma yani

Aynen biz farklıyız uyum sağlayamayacağız de. Ailenin isteklerine göre davranamam de.. ha şu da var bu şimdi sana tamam haklısın karıştırmam etmem dese de ; evlenseniz iş yine değişir. Nasılsa garantiye de alır artık. Artık her gün hır gür.. uzak dur derim.

Aynen biz farklıyız uyum sağlayamayacağız de. Ailenin isteklerine göre davranamam de.. ha şu da var bu şimdi sana tamam haklısın karıştırmam etmem dese de ; evlenseniz iş yine değişir. Nasılsa garantiye de alır artık. Artık her gün hır gür.. uzak dur derim.

Aynen garantiyede alir iste. bide bu seyler biz sevgiliyken yoktu simdi antin kuntin sorularla geldi boyle napcagimi sasirdim. yine de evet dedim ben gereken fedakarligi gosteririm. ama onun yapacagi birsey yok ki neden ben kendimden odun veriyorum. ben acik biriyim zaten

Dimi :KK43: ben dedim ki yani daha tanismadan bana boyle seylerle geliniyor. ve hic his degil. o da dedi ki haklisin. cidden haklisin benim dusuncelerim degil bizimkilerin sorduklari soru bnde cevap veremiyoeum. ben sana hic bisey demiyirum dememde. zaten evlendikten snra kimse kimseye karisamaz dedi. sizce ne yapmaliyim
Şimdi bana bunlar saygısızlık gibi geliyor .siz sevgilinize şey diyor mıusunuz ?bizim ailemiz böyle ,annenler düğüne geleceklerse kıyafetlerini bize uydursunlar .yada beni istemeye gelecekleri zaman şöyle giyinsinler .herkes birbirine saygı duymalı ve isteği dışında böyle şeylerle değiştirmemeli .siz şimdiden taviz verirseniz ileride daha çok başınız agrır.
Daha doğmamış çocuğunuzun namazına karışmaları da ayır bir olay .sizin aileniz de belki başka türlü yetiştirmenizi isteyecek ,bunu soran var mı ?
Sevgilinize guvenemedim ben açıkçası ..

Aynen garantiyede alir iste. bide bu seyler biz sevgiliyken yoktu simdi antin kuntin sorularla geldi boyle napcagimi sasirdim. yine de evet dedim ben gereken fedakarligi gosteririm. ama onun yapacagi birsey yok ki neden ben kendimden odun veriyorum. ben acik biriyim zaten

Salla gitsin boşver bu hikayelerin sonu iyi bitmez.. benim de vardı üniversitede öyle biri defettim hemen. Ben de aşırı açık değilimdir yani ibadetlerimi yapmaya çalışıyorum. Baktım bu bana yaramaz.

Kizlar selam sevgilimin ailesi muhafezekar bi aile. sevgilim diyo ki ben senin bu zamana kadar hic birseyine karismadim evlenirsek bundan snrada biseyine karismam. ama bizimkiker smdi bana diyoki siz ilerde geldiginiz zaman esin ustune azcik duzeltip gelecek mi. ya da ilerde cocuk olsa namazini kilacak mi(bizim ailede oyle namaz kilan pek yok). bende dedm ki ben istedigm gelinligi giyerim. sevgilimde diyoki bizimkilerin ne tepki verecegini bilmiyorum . ama bana kalirsa istedigin herseyi giy. zaten evlendikten sonra kimse kimseye karisamaz. sizce kizlar ? suan daha evlilik ve tanisma asamasinda boyle seyler var. ben nasil davranmaliyim

Bunları yersen tabi...
Sinyaller verilmiş..

Bikere bilinçli dindar olmadıkları çocuk olunca namaz kılınması gerektiğini düşğnmelerinden belli. Adetlere göre yaşıyorlar inançlarına göre değil belli ki. O zaman sıkıntı oluyor bence.

ben de anlamıyorum hiç..
hep erkekler muhafazakar, kızlar açık..
hep erkek aileleri "bize uymaz, sen şimdiden kulağını bük" diyor...

niye bu erkekler böyle kızları tercih ediyor?
şimdi dini konu yasak.. detaylara gireceğim ama neyse...

ben de anlamıyorum hiç..
hep erkekler muhafazakar, kızlar açık..
hep erkek aileleri "bize uymaz, sen şimdiden kulağını bük" diyor...

niye bu erkekler böyle kızları tercih ediyor?
şimdi dini konu yasak.. detaylara gireceğim ama neyse...

Oglanlik bi sıkıntı yok ama ailesinin tuhaf tuhaf sorulari var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back