Tepkini koymalısın. Beni biri istiyordu bir kaç yıl önce çocuk iyi biri işi iyi hersey tamam tek bir cümle hayır dedirtti bana " ben sana karışmam istediğin gibi giyinebilirsin ama ailem senden başını örtmeni bekler bende bişey diyemem". Bu cümleden sonra tak sepeti koluna herkes kendi yoluna dedim bence sende sepeti takmalısın
Taviz verme içinden geldiği gibi yap,sonra ipin ucu kaçıyor.
Bizimkiler böyle derse değildir o demişlerdir yoksa durduk yere nabız yoklamaz erkeklerBende istedigimi yaprm diyorum aslinda. ama birazda bizimkiler boyle derse diye bunlari konusmak gerekiyordu diyor. valla anlamadm
sevgilin şimdiden ailesine karşı noktayı koymalı. bana kalırsa istediğini giy ama bizimkiler ne der bilemem diyorsa her gelip gitmenizde senin kıyafetn sorun olacak demektir bu.
Bizimkiler böyle derse değildir o demişlerdir yoksa durduk yere nabız yoklamaz erkekler
Eşin olacak aday..."ben ona izin veriyorum" diyecek ailesine..."ben izin verdikten sonra sizin saygı duymanızı beklerim" diye söyleyecek....kendinize pskolojik baskı yapılmasına izin vermeyin...
Kiyafeti hadi bi derece onlara gittigim zaman ceki duzen veririm bunda bir sikinti yok. ama ben gelinligimi iatedigim gibi giymek isterim. ayrica diyor ki zaten sen istedigini giy ben bhna hic bir sey demem. zaten demiyorum
Ben birbiriyle dini,siyasi ,kültür bakımından farklı insanların evlenmesini hiç mantıklı bulmuyorum. Şimdi olmasa ileride elbet sorun olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?