Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

direkt başıma geleni anlatayım.... sevgiliden aileye kadar ki tüm başıma gelenler...

Part 1: sevgiliden :)

dekolte kıyafetlerimin yerini normal t-shirtler, sonra pantolonlarımın popo kısmından dolayı belime kazak falan bağlamalar, normal bikini yerine etekli bikini giymeye başlamıştım ki...

birden kendime olan güvenimin gittiğini anladım...

ve birden eeeh ne yapıyorsun sen bana... ben seninle çıkmaya başladığımda böyle değildim... dolayısıyla ya ben eski ben olurum, ya da ayrılırım dedim... kabul etti...

sonra ailesinin yanındayken kıyafetlerime dikkat ettimmm ama artık ona da etmiyorum.

Part 2: KV - aile

KV dediki sende bir gün anne olacaksın ve pantolon yerine uzun etek giyeceksin, başını örteceksin dedi...
bende yüzüne bakarak dedim ki söz veriyorum yapacağım... ama senin açıldığın gün dedim...
çok sakince bir daha sormadı, lafını bile etmedi...

gelinlikçi kayınvaldemin yanında kapalı yapıyordu gelinliği çünkü aile dostlarıydı, ama o gittikten sonra benim istediğim gibi yapıyordu.... kısacası istediğim gelinliği giydimmm... :)

son durum: yaş 37... dünyaya bir kere geliyorum... giymek istiyorsam giyiyor.... yemek istiyorsam yiyorum... ki düşünün ilk defa KV KP yanında sigara içebilen biriyim....

bence kendinizden ödün vermeyin...

nokta ...

Aksine erkek arkadaşın ailesinin etkisine girer, istediğini giyersin lafından üstünü başını düzelt ailemin yanına böyle mi geleceksin u dönüşü yapılır genelde.

Eğer gerçekten evlilik düşünüyorsanız bu sevgi pıtırcıklığından, aman ne kadar anlayışlı adam anlayışınızdan çıkın derim. Sadece şoka girmeyin diye söylüyorum.

Evlenmeden 10 yıllık evli kadın tecrübesi edindim burada. Teşekkürler kadınlar klübü..

Cok tesekkur ederim cidden :) evli misiniz bilmiyorm ama boyle evlilik asamasinda sorunlar yasadiniz mi. suan benimkilerde dusman oldu ayrildi zaten belliydi biyle yapacagi diye. smdi o tarafta daha benle tanismadan sudur budur muhabbeti yapiyo

Evet diyoeum. bisu demiyo sende haklisin diyo. bnce iki tarafin yaninda kaliyo

Cok tesekkur ederim cidden :) evli misiniz bilmiyorm ama boyle evlilik asamasinda sorunlar yasadiniz mi. suan benimkilerde dusman oldu ayrildi zaten belliydi biyle yapacagi diye. smdi o tarafta daha benle tanismadan sudur budur muhabbeti yapiyo

hala aynı kişiyle evliyim.
ama birebir aynı problemleri yaşadım...
acayip ötesi kültür ve inanış farkımız var... yani aile yapısı olarak... onların ki namazında niyazında...bizimkilerin pek alakası yok... ve gerçekten yermek için söylemiyorum ki şu an da benim de ailem aslında onlar ama bir tane lise- üniversite bitiren yok... ( eşim dışında)
ama eşim için nasıl bu aileden çıktı diyor tanıyanlar... düşünün o kadar yani...

neyse benim ailem ve onun ailesi çok uğraştı bizi ayırmak için... ama başaramadılar...

evlilik döneminde de sıkıntılar yaşadık... ama sanırım yani şimdi şimdi itiraf ediyorum kendime ki neredeyse 20 yıldır evliyiz. inat uğruna evlendiğimi düşünüyorum bazen...

o kadar başkalar ki ve ben o dönemde o kadar güzel bir hayat ve gelecekten vazgeçtim ki anlatamam....
şimdi evet kocamı çok seviyorum... belki de alışkanlık... bilmiyorum ama bir sihir var üzerimizde....sanırım ondan devam edebiliyoruz....

ama çok net .... şimdiki aklım olsa sanırım diğer hayatı seçerdim...

Cidden mi. suan benim yasadiklarimi bana anlattiniz resmen :) yani bizim tarafinda alakasi yok ve karsi tarafa kinlenmis durumdalar. hatta rest bile cektiler yani ya o ya ailen diye. karsi tarafta(oglanin)ayni sekilde yok kiz acik. cpcuk olsa namaz kilcak mi. iste bizim eve gelirken az ceki duzen verilcek mi gibi sorularla geldiler. sevgilimde bi onlar bi benim aramda mekik dokuyo. benden de ayrilamiyo. cnku kac kere ayrilmayi denedik olmadi. konusuyoruz suandada. yani bizimkiler diyo baskasini bulursun daha iyi bir gelecegin olur. boyle yapamazsin sen orda. ki seni istemiyo ki karsi taraf diyor. valla bende arada kaliyorum acayip. ne yapmaliyim nasi gitmeliym ne olmali bu yapilanlar dogru mu. bunaliyo insan

maalesef karpuz degil ki secesin durumu giriyor ortaya...
cok iyi bir insan, cok iyi bir baba ama bazen ayni babasi gibi tasvip etmedigim yonleri oluyor... iste o zamam diyorum ki keske anne babami dinleseydim.

daha gecen gun konustuk, annem dediki ben hic istemedim evlenmeni bakin kac sene gexmis ustunden... universiteyi biraktim ben... hem de super bi bolumdu. sonra tabii baska unv. bitirdim ne zorluklarla... hamileyken bitirdim.. azmettim. ama o diger bolum hep uhte kaldi... hem benim hem annemlerin icinde.

bi abla tavsiyesi dinlemek istersen bunlari yasayan biri olarak... once gercekten kendin icin mücadele et... kendini kurtar, istedigini al hayattan ve sonra emin ol istedigin adam bu olmayacak...

he eger olursa da bilki cok sanslisin.

erkekler kadinlar icin , kadinlar icin ise erkekler bildigin arac olmali... amac degil.

kendim ettim kendim buldum ben...
bence sen anneni dinle.
keske bende dinleseydim.

bu seye benzedi biraz beni ne doktorlar ne mihendisler istedi gibi oldu ama.

aslinda annemler beni egitim icin zorlamislardi.
bense benden yuksekte olan biri yerine... ugrasip ailesini benim bulunduğum yere getirmekle ugrastim. vakit kaybi inan...

ay baya dertliymisim ben yaaa :)

Şimdi sevgilin karışmam der ama evlendikten sonra o iş öyle olmuyor. Ailesi de muhafazakâr ise ister istemez sorun yaşayacaksın. Çok iyi düşün karar ver. Aşk herseyi cozmuyor malesef.

gene tipik kapalı aileli erkeğin açık kız peşinde koşma mevzusu.. ailen böyleyse ona göre birini bulacaksın ya da çeneni kapatacaksın.. herkes senin ailene göre yaşamak zorunda mı?
ne kadar bencilce ne kadar iğrenç bir bakıştır bu ya..
kızlar siz de böyle yobaz tipleri nereden buluyorsunuz?

Kiyafeti hadi bi derece onlara gittigim zaman ceki duzen veririm bunda bir sikinti yok. ama ben gelinligimi iatedigim gibi giymek isterim. ayrica diyor ki zaten sen istedigini giy ben bhna hic bir sey demem. zaten demiyorum

Tabi kıyafete cekidüzen vermen konusunda onların da beklentileri olacak.

Mesela burda bi üye yazmıştı. İlla ki uzun kol uzun etek giymek zorundaymış eşinin ailesine gidince. Normalde giymediği halde. Bu çok saçma işte. Taviz verme bence.

Cocuk olsa ilerde o da namaz kilcak miymis yoksa kilmaz miymis oyle soruyor

Çok sacma bir soru ama altında sübliminal mesaj gizli bence

Çocuk namaz kılar mı kılmazmı kimse bilemez zaten. Bence demek istedikleri anne kılmıyorken cocuk nasıl kılsın?

Ayrıca sevgilimde sıkıntı yok diyorsun da var bence. Dengeyi kuramayacağı cok belli. Zaten dengeyi kurabilecek olan adam gelip sana söylemez onlara cevabı yapıştırırdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…