Sizce yumurtlama günümde miyim? Ovulasyon testime bakar mısınız?

papatyam77777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
53
17
3
26
O kadar şaşkınım ki çünkü takvimde yumurtlama günüm 1 mart gösteriyordu. Sizce yumurtlama günümde miyim düzenli her akşam yaptım adetim bittikten birkaç gün sonra başladım. Yardımcı olursanız çok sevinirim . Görüntü için özür diliyorum

Eklentiler

• IMG_3320.jpeg
    IMG_3320.jpeg
    175,4 KB · Görüntüleme: 86
O kadar şaşkınım ki çünkü takvimde yumurtlama günüm 1 mart gösteriyordu. Sizce yumurtlama günümde miyim düzenli her akşam yaptım adetim bittikten birkaç gün sonra başladım. Yardımcı olursanız çok sevinirim . Görüntü için özür diliyorum
Eşinde sorun yoksa Bugünü yarını diğer günü değerlendir kuzum pik gibi ama değil gibi de eğer dayanabilirsen 2 saat sıvı birşey tüketmeden tekrar yap testi

Eşinde sorun yoksa Bugünü yarını diğer günü değerlendir kuzum pik gibi ama değil gibi de eğer dayanabilirsen 2 saat sıvı birşey tüketmeden tekrar yap testi
Şurda daha net gözüküyor canım . Tamam canım çok teşekkürler 🌸 yarın sabahta o halde takip edeyim hepsini akşam saatlerinde yapmıştım

Eklentiler

• IMG_3321.jpeg
    IMG_3321.jpeg
    174,3 KB · Görüntüleme: 74
Son yaptıgınız pik gibi. Tekrar yapıp çatlama olup olmadığını konteol etmelisiniz

Benimde 13 Şubat ben ovülasyon testleri henüz denemedim takvime göre ve vücudumu dinleyerek ilerleyeceğim bakalım ne olacak, sizin birkaç gün erken olmuş umarım tutar hayırlısı olsun her şey gönlünüzce olsun 🌸
Yaa çok teşekkür ederim evet erken olunca bende şaşırdım hayırlısı hepimizin gönlünce olsun inşallah 🌸

Bu testleri yaptıktan sonra 10 dakika düz bir zeminde dursun demişti bir gebenin günlüğü daha net sonuç olur bu testin pik olmuş hemde ✨
Ya hadi inşallah sabah yaptığımda yine böyleydi ama ikinci çizgi dün akşama göre çok az daha silikti herhalde bu akşama çatlıyacak. Çatlama gününü değerlendirmek işe yarıyor mu?

Ben sadece pik değerlendirdim oldu sen riske arma çatlamayıda değerlendir mutlaka benimki aceleye gelmişti 🫣
Yaa afedersiniz bizimde garip oldu yani normalde böyle olmazdı bşlmaya saniyeler kala içeri girdi ama içerdede bşlmaya devam etti kimseyede soramıyorum bu sıkıntı yaratır mı?

Back