- 17 Şubat 2025
- 53
- 17
- 3
- 26
- Konu Sahibi papatyam77777
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinde sorun yoksa Bugünü yarını diğer günü değerlendir kuzum pik gibi ama değil gibi de eğer dayanabilirsen 2 saat sıvı birşey tüketmeden tekrar yap testiO kadar şaşkınım ki çünkü takvimde yumurtlama günüm 1 mart gösteriyordu. Sizce yumurtlama günümde miyim düzenli her akşam yaptım adetim bittikten birkaç gün sonra başladım. Yardımcı olursanız çok sevinirim . Görüntü için özür diliyorum
Şurda daha net gözüküyor canım . Tamam canım çok teşekkürlerEşinde sorun yoksa Bugünü yarını diğer günü değerlendir kuzum pik gibi ama değil gibi de eğer dayanabilirsen 2 saat sıvı birşey tüketmeden tekrar yap testi
Uuuww pik bu pik yumurtlama olmuş çatlamayı takip et canım inşallah istediğin sonuca ulaşırsın Allah gönlüne göre versinŞurda daha net gözüküyor canım . Tamam canım çok teşekkürleryarın sabahta o halde takip edeyim hepsini akşam saatlerinde yapmıştım
Son yaptıgınız pik gibi. Tekrar yapıp çatlama olup olmadığını konteol etmelisinizO kadar şaşkınım ki çünkü takvimde yumurtlama günüm 1 mart gösteriyordu. Sizce yumurtlama günümde miyim düzenli her akşam yaptım adetim bittikten birkaç gün sonra başladım. Yardımcı olursanız çok sevinirim . Görüntü için özür diliyorum
Son adet tarihiniz kaçtıO kadar şaşkınım ki çünkü takvimde yumurtlama günüm 1 mart gösteriyordu. Sizce yumurtlama günümde miyim düzenli her akşam yaptım adetim bittikten birkaç gün sonra başladım. Yardımcı olursanız çok sevinirim . Görüntü için özür diliyorum
Bugünü değerlendirdik birde cumartesi günü birliktelik olmuştuj hayırlısı olsun inşallah .Uuuww pik bu pik yumurtlama olmuş çatlamayı takip et canım inşallah istediğin sonuca ulaşırsın Allah gönlüne göre versin![]()
![]()
14 şubatSon adet tarihiniz kaçtı
Yarın sabahta kontrol edeceğim teşekkürler çok sağolunSon yaptıgınız pik gibi. Tekrar yapıp çatlama olup olmadığını konteol etmelisiniz
Benimde 13 Şubat ben ovülasyon testleri henüz denemedim takvime göre ve vücudumu dinleyerek ilerleyeceğim bakalım ne olacak, sizin birkaç gün erken olmuş umarım tutar hayırlısı olsun her şey gönlünüzce olsun14 şubat
Yaa çok teşekkür ederim evet erken olunca bende şaşırdım hayırlısı hepimizin gönlünce olsun inşallahBenimde 13 Şubat ben ovülasyon testleri henüz denemedim takvime göre ve vücudumu dinleyerek ilerleyeceğim bakalım ne olacak, sizin birkaç gün erken olmuş umarım tutar hayırlısı olsun her şey gönlünüzce olsun![]()
Sizce burda pik var miUuuww pik bu pik yumurtlama olmuş çatlamayı takip et canım inşallah istediğin sonuca ulaşırsın Allah gönlüne göre versin![]()
![]()
Allah nasip etsin inşallah kuzumBugünü değerlendirdik birde cumartesi günü birliktelik olmuştuj hayırlısı olsun inşallah .![]()
Yok kuzum senin pik olmamış ama yakın duruyor yarın yada birgüne tamamen pik olur gibi testi yapmadan 2 saat önce sıvı almayı kesmeyi unutmaSizce burda pik var mi
Bu testleri yaptıktan sonra 10 dakika düz bir zeminde dursun demişti bir gebenin günlüğü daha net sonuç olur bu testin pik olmuş hemdeŞurda daha net gözüküyor canım . Tamam canım çok teşekkürleryarın sabahta o halde takip edeyim hepsini akşam saatlerinde yapmıştım
Ya hadi inşallah sabah yaptığımda yine böyleydi ama ikinci çizgi dün akşama göre çok az daha silikti herhalde bu akşama çatlıyacak. Çatlama gününü değerlendirmek işe yarıyor mu?Bu testleri yaptıktan sonra 10 dakika düz bir zeminde dursun demişti bir gebenin günlüğü daha net sonuç olur bu testin pik olmuş hemde![]()
Ben sadece pik değerlendirdim oldu sen riske arma çatlamayıda değerlendir mutlaka benimki aceleye gelmiştiYa hadi inşallah sabah yaptığımda yine böyleydi ama ikinci çizgi dün akşama göre çok az daha silikti herhalde bu akşama çatlıyacak. Çatlama gününü değerlendirmek işe yarıyor mu?
Yaa afedersiniz bizimde garip oldu yani normalde böyle olmazdı bşlmaya saniyeler kala içeri girdi ama içerdede bşlmaya devam etti kimseyede soramıyorum bu sıkıntı yaratır mı?Ben sadece pik değerlendirdim oldu sen riske arma çatlamayıda değerlendir mutlaka benimki aceleye gelmişti![]()
Birde pozisyon çok önemli değildir umarımYaa afedersiniz bizimde garip oldu yani normalde böyle olmazdı bşlmaya saniyeler kala içeri girdi ama içerdede bşlmaya devam etti kimseyede soramıyorum bu sıkıntı yaratır mı?