• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce yaza hangi saç modeliyle girmeliyim resimlere bi bakın

plastica

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
202
27
48
İstanbul
$11457_1269109643922_1115257652_30855617_1533888_n.jpg $62529_1580731274268_1115257652_31674103_3571350_n.jpg

koyumu açıkmı kısamı uzunmu off karar veremiyorum yaa . saçlarım suan uzun rengide açık karamel gbi bişey kötü ama çok değiştirme zamanı geldi. bunlardan birine karar vericem.

seni bilemem ama ben sarıyla gircem:9:

waowww kısa olan süper tatlımmmm:40:

kesinlikle kısa ve koyu renk
ilk resimdeki saç rengi nedir?

ordada ışıltılı açık karamel diye bişey yapmıştı kuafürüm balyaj gibi bişelerde var uçlarında cnm yanı şimdi kısacık kestir koyu boya diyosunusuz ortak kanaat hımm ılgınc ben diğerını begenecegınızı dusunmuştümD:

aslında uzun saçlı halinde güzel yakışıyoda ama kısa saçlı halin daha bi sempatik canım bende saçımı karamel yaptım ama sanırım kumrala geçecem sinmedi içime çünkü :((

Son düzenleme:
karamel hep akıyo zaten 2 haftaya kendınden gecıyo bıseye benzemıyo :=( kısa saclı fotodakı renk lorealın akuju kahvesı herkes cok bengenmıstı ılk yaptrdıgımda ustunden ıkı sene gectı o fotonun tabı. arkadaslarımda hep dıyodu ıkı sene once bı sacın vardı cok yakısıyodu onu yap falanda okadar uzattım kestrmeye nasıl kıyıcam bılmıyorum:=(

uzun saç daha hoş bence, sempatik çıkman herzaman ki halindir diye düşünüyorum. Ama uzun saçlı halinde daha hoş, daha cool bir hava var.

Aslında karar vericek sensin, sempatik şeker mi olmak istiosun (kısa saçlı halin ), Hoş daha bir nasıl denirr cool,güzel,havalı (uzun saçlı halin) mi olmak istiyorsun ?

Kısa saçlı halin daha bir küçük göstermiş..

Back