Eki Görüntüle 373431 Eki Görüntüle 373432 Eki Görüntüle 373434
bunlarda benim hallerim kumral yapıp yapmamakta kararsızım ?? acaba yapsammı ??
bence bu renk cok hos ya begendım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun saç daha hoş bence, sempatik çıkman herzaman ki halindir diye düşünüyorum. Ama uzun saçlı halinde daha hoş, daha cool bir hava var.
Aslında karar vericek sensin, sempatik şeker mi olmak istiosun (kısa saçlı halin ), Hoş daha bir nasıl denirr cool,güzel,havalı (uzun saçlı halin) mi olmak istiyorsun ?
Kısa saçlı halin daha bir küçük göstermiş..
bence bu renk cok hos ya begendım ben
Sen böyle süpermişsin canımm :):) Bence bozma saç renginii hiççç gerek yok.
sanırım artık cool ve havalı olmak ıstıyorum ben yaa herkes kısa vekoyu desede :)
oyle karalara burunmeseydınde yuzunude gorseydık yakısmısmı yakısmamısmı dıyee
hahahaha katılıyorum sana bende bu haziran da ne yazıkki öyle bir karar verdim kısa kestirdim ve saçım zor uzuyor. Tövbeee bir dahaa.
Uzun saç iyidir iyiii :) ama rengi diğerininki gibi de hoş. Rengini değiştirebilirsin.
ahh ahh bu saç sevdası öldürdü beni benimde saçım epey bi uzundu sonra kuaförün azizliğine uğradım kısa oldu saçım şimdi uzasın die hergün bişey deniyorum ama yok uzamıyo uzun saçı seviyosan ben kesme derim canım sonra pişman oluyo insan
Eki Görüntüle 373288 Eki Görüntüle 373289
koyumu açıkmı kısamı uzunmu off karar veremiyorum yaa . saçlarım suan uzun rengide açık karamel gbi bişey kötü ama çok değiştirme zamanı geldi. bunlardan birine karar vericem.