• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce yaza hangi saç modeliyle girmeliyim resimlere bi bakın

uzun saç daha hoş bence, sempatik çıkman herzaman ki halindir diye düşünüyorum. Ama uzun saçlı halinde daha hoş, daha cool bir hava var.

Aslında karar vericek sensin, sempatik şeker mi olmak istiosun (kısa saçlı halin ), Hoş daha bir nasıl denirr cool,güzel,havalı (uzun saçlı halin) mi olmak istiyorsun ?

Kısa saçlı halin daha bir küçük göstermiş..

sanırım artık cool ve havalı olmak ıstıyorum ben yaa:D herkes kısa vekoyu desede :)

sanırım artık cool ve havalı olmak ıstıyorum ben yaa:D herkes kısa vekoyu desede :)

hahahaha katılıyorum sana bende bu haziran da ne yazıkki öyle bir karar verdim kısa kestirdim ve saçım zor uzuyor. Tövbeee bir dahaa.
Uzun saç iyidir iyiii :) ama rengi diğerininki gibi de hoş. Rengini değiştirebilirsin.

hahahaha katılıyorum sana bende bu haziran da ne yazıkki öyle bir karar verdim kısa kestirdim ve saçım zor uzuyor. Tövbeee bir dahaa.
Uzun saç iyidir iyiii :) ama rengi diğerininki gibi de hoş. Rengini değiştirebilirsin.

ahh ahh bu saç sevdası öldürdü beni benimde saçım epey bi uzundu sonra kuaförün azizliğine uğradım kısa oldu saçım şimdi uzasın die hergün bişey deniyorum ama yok uzamıyo:( uzun saçı seviyosan ben kesme derim canım sonra pişman oluyo insan

ahh ahh bu saç sevdası öldürdü beni benimde saçım epey bi uzundu sonra kuaförün azizliğine uğradım kısa oldu saçım şimdi uzasın die hergün bişey deniyorum ama yok uzamıyo:( uzun saçı seviyosan ben kesme derim canım sonra pişman oluyo insan

ayneeeeeennn bende o çokk pişman olanlardan biriyim, uzatmak mesele..

evet yaa kesmıyım yazık yaa:D bıraz koyulastrsammı acaba acık bı renk suan. ama yazda gelıyo koyu koyu gırmekte ıstemıyorum neyse hafta sonu kesın bısey yapıam haberdar ederım foto koyarım bakarsınız hatta:)

Eki Görüntüle 373288 Eki Görüntüle 373289

koyumu açıkmı kısamı uzunmu off karar veremiyorum yaa . saçlarım suan uzun rengide açık karamel gbi bişey kötü ama çok değiştirme zamanı geldi. bunlardan birine karar vericem.

bence kısa saç çok hoş duruyor :) teninize parlak tonların daha çok yakışıcağını düşünüyorum ama kesinlikle sarı değil bal köpüğü ya da bu yılın modası olan açık kumral tonlarına boyatabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben saçlarım uzasın diye neler çekiyorum kız , sen bilio musun?
konunun tamamını okumadım ama , umarım kestirmedin .
Açık bir papatya sarısı yada simsiyah ve uzun ;)

bende neler cektım kızz:D ama ben hep anı kararlar verdiğim için uzatıp uzatıp bı bunalım tak saclar yok :D bemix sinameki talı badem alıp yürüyo saç söylıyım:F

yaaaaa umarım geç kalmamışımdır herkes kısa koyu demiş ama kesinlikle hayır uzun açık renk hakkaten super hem diğeri kış rengi yazın açık renk kullanılır. kestiysen de yaza kadar uzat bence. uzun daha havalı :20:

Back