• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yatak örtüsü ne renk olmalı ?

gfgfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
186
3
96
İstanbul
arkadaşlar benim yatak odam siyah beyazdan oluşuyor resimleride var zaten ben yatak örtüsünü beyaz kenarları fırfırlı orta kısmı gümüş pullu aldım ama yine kararsızım sizce bu renk iyimi yoksa kırmızımı alsaydım diye düşünüyorum

kırmızı yatak örtülerini hiçbir zaman sevmemişimdir bence beyaz almakla iyi yapmıssın

canım benımde yatak odası mobılyam sıyah beyaz yatak ortumde aynı tarıf ettıgın gıbı beyaz fırfırlı bence çok güsel durur.kırmızıyı kullanmak ıyı degılmıs yatak odasında renk uzmanları oyle dıyor.

Canın yatak odanın resmine baktım.Güle güle kullan öncelikle hayırlı olsun.

Anlattıgına göre yatak örtünün renkleri uyumlu.Güzel olur bence düşünme yani. Ferah ve hoş olur.

nevresimde kırmızı tercih edebilirsin ama yatak örtüsünde kırmızıdan yana değilim.seçtiğin renkler uyumlu bence.güle güle kullan

Kırmızı çok yakışıyor cnm.
Renkler ve etkileri konusuna gelincede odanın tamamında kırmızı renk hakim olursa sıkıntı yaşarsınız.Sadece yatak örtüsüyle hiçbirşey olmaz,tersine enerji dolar:))))))

benimde siyah beyaz yatak odam...siyah agırlıklıı içinde gümüş rengi varrrr daha şık duryor bence:)

yatak örtüsü kırmızı kırmızı bide saten bide fırfırlı falan çok abartı ben pek beğenmiyorum

beyaz daha sade daha şık

Leopar desenli benimki inanılmaz hoş duruyor.Hem spor hem şık.

Bende fırfırlı,satenli şeyleri pek sevmiyorum.Ama ilk evlediğim zaman bende öyle almıştım,gelin yatağı diye sonra kaldırıp attım.

kırmızı renk bence siyah ve beyazı çok basitleştirirdi hepsi ana renk olunca, siz iyi etmişsiniz derim :)

Son düzenleme:
valla ben evli değilim ama ilerde odamın renklerini kahverengi-krem uyumunda yapmak istiyorum :69: :9:

Back
X