Sizce yaşadıklarım normal mi?

hanifee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
46
3
86
İstanbul
Oğlum 10 günlük oldu.Geceleri sıçrayarak uyanıyorum, arada bir babasıda bende oğlumuzu göğsümüze yatırıp seviyoruz. Ondan etkilenmiş olucam heralde, uyanır uyanmaz üstümde oğlumu arıyorum, babasının göğsüne, battaniyelerin altına falan bakıyorum, sonra yatağına bakmak aklıma geliyor. Bu böyle birkaç sefer oldu. Oğlum uzun süre uyuyunca nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum. Nefes aldığını duyunca rahatlıyorum. Sizde de böyle olduğu oluyor mu? Sizce yaşadıklarım normal mi?

canım bende gece uyanıp nefes alıyormu dıye kontrol edıyorum tekrar tekrar..bence bunlar cok normal seyler..daha yenı anne olduk hıc alıskın olmadıgımız ve sureklı korunma ıhtıyacında olan bır mısafırımız var

canım benım bebegım 3 aylık ben deyasıyordum hem de aynısını hatta gece ruyalarımı gunduz kı olaylarla karıstırıyordum bunları yasaman gayet normal endıselenme bebeısını allah analı babalı buyutsun

canım endıseleme tum bunlar normal oğlum 9aylık ve bunları hala yapıyorum bır ara tedavı gormeyı bıle dusundum devamlı ona bırsey olucak sanıyorum psıkolojım bozuldu artık. gozumu karnından alamıyorum nefes alıyomu dıye hergece 4e kadar ızlıyorum onu

canım benım zamanla bıraz daha sakınleyecegızdır.. bende daha 7 gunluk anneyım Allahım cok sukur..
dedıgın gıbı nefesını kontrol edıyorum sureklı uyurken karnını ızlıyorum.. gece azcık mık etse hemen uyanıyorum.. uykusu 3 saatı gecınce rahatsız oluyorum :).. normal canım bunlar merak etme.. annelık bu olsa gerek.. :)
Allah bagıslasın bebegını hayırlı evlat olsun guzel gunlerını gor ınsallah.

kızlar ben pek uyuyamıyorum uyuduğumda da bebeğim bakıyor bana annem nefes alıyor mu diye aldığımı duyunca ağlıyor yani ben ona bakamıyorum sürekli ayaktayız neredeyse

banada oluyor canım rüyamda emzirirken uyudum zannediyorum uyanıyorum ve hemen koluma akıyorum yorganın altına eşimin koluna bakıyorum rüyaymış diyorum en sonunda tüm bunlar gece uykusunda bebeğimi emzirirken uyurum korkusu yüzünden oluyo bana. bende uzun süre uyuyosa mutlaka bikaç kere nefesini kontrol ediyorum allah korusun meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…