- 19 Şubat 2015
- 227
- 191
-
- Konu Sahibi elif-zeynep
4 sene önceki ilk aşkıma "kaybedersemde gururlu kaybedeyim, seviyorum ben seni" diye açılmıştım o da beni seviyormuştuİşte benim gibi cesur yürek daha.
Gaza geleceğim sayenizde :)
Çok güzelmiş ya direk seviyorum diyemem ama hoşlanıyorum diyebilirim galiba zamanı gelince :)4 sene önceki ilk aşkıma "kaybedersemde gururlu kaybedeyim, seviyorum ben seni" diye açılmıştım o da beni seviyormuştutabi sonradan ayrıldık ama çok güzel anılarımız oldu hiç pişman olmadım
Çekinme söyle. Ama çok cesur olmalısın onu kaybetme ihtimalinide düşünÇok güzelmiş ya direk seviyorum diyemem ama hoşlanıyorum diyebilirim galiba zamanı gelince :)
Söyleyeceğimde şu anda ayrı şehirlerdeyiz böyle birşeyi mesajla söylemek ne kadar doğru olabilr :)Çekinme söyle. Ama çok cesur olmalısın onu kaybetme ihtimalinide düşün
Ben mesajdan söylemiştim :) gerçi yüzyüze hayatta söyleyemezdim çekinirdim :) ama senin yapına bağlı tabi..6
Söyleyeceğimde şu anda ayrı şehirlerdeyiz böyle birşeyi mesajla söylemek ne kadar doğru olabilr :)
Hım anladım en azından telefon numarasını almaya çalışayım yada vermesini sağlayım en iyisi sosyal ağ saçma olur yoksa :)Ben mesajdan söylemiştim :) gerçi yüzyüze hayatta söyleyemezdim çekinirdim :) ama senin yapına bağlı tabi..
Evet canım sosyal ağ ilişkisi kurma bak 18 yaşındayım ne facem ne instagramım ne twitterim var :) daha sağlıklı ilişkin olur sana tavsiyem :) hem eğer kendine güveniyorsan sen yüzyüze söyle daha iyi olur :)Hım anladım en azından telefon numarasını almaya çalışayım yada vermesini sağlayım en iyisi sosyal ağ saçma olur yoksa :)
Aslında direk pat diye söyleyeceltimde sadece uslübumu nasıl kullanmalıyım işte ne yapmalıyım diye size sormak istedim yani şu an bile söyleyesim var.Evet belki kıçları kalkıyor olabilir.Ama ne bileyim ya insan hayata bir kez geliyor bazen saniyeler bile çok önemli ve gerçekten etkilendiği insana duygularını açmak istiyor.Sanki ne kaybedeceğim ki diyorum.Ne bileyim o da sonuçta hergün yazıyor.Normal bir arkadaş hergün yazmaz heralde.O yüzden kafam allak bullak bu aralarZaten bunu soruyorsan henuz "asık" olmamissindir. Asik olan duramaz, gider soyler kucucuk de olsa olumlu cevap alma ihtimali var diye.
AMAAA tavsiyem asla soylememen. Cunku en mutevazisinden en eziginden en havalisina kadar , her erkekte kıc kalkma durumu yasanir boyle bir durumda ve bu butun iliskinin gidisatini etkiler. Maalesef ki hep daha cok seven taraf sen olarak kalirsin.
Aslında direk pat diye söyleyeceltimde sadece uslübumu nasıl kullanmalıyım işte ne yapmalıyım diye size sormak istedim yani şu an bile söyleyesim var.Evet belki kıçları kalkıyor olabilir.Ama ne bileyim ya insan hayata bir kez geliyor bazen saniyeler bile çok önemli ve gerçekten etkilendiği insana duygularını açmak istiyor.Onu düşündükçe kalbim sızlıyor ya.Sanki ne kaybedeceğim ki diyorum.Ne bileyim o da sonuçta hergün yazıyor.Normal bir arkadaş hergün yazmaz heralde.O yüzden kafam allak bullak bu aralar
Acilma sadece ilgini hissettir o acilsin. Yoksa ipler hep onda olurMerhaba yaşım 24 üniversite mezunuyum kpss ye hazırlanıyorum.Ben yaklaşık bir aydır birinden hoşlanıyorum.Hani karşı tarafta benimle sürekli konuşma içerisinde.Birbirimizde telefon numarası yok.Sadece sosyal ağlarda kayıtlıyız.Biz üniversitede tanıştık.Sonra sosyal ağlardan yazışmaya takip etmeye başladık.Hal hatır soruyoruz falan filan.Benim size sorum.Ben bu kişiyi sürekli düşünüyorum.Nereye baksam onu görüyorum ve ben açılmak istiyorum yani hoşlanıyorum falan demek istiyorum.Ama korkuyorumda nasıl tepki alacağım gibisinden.İlk soru kızlar erkeklere hoşlandığını söylemeli mi? İkinci sorum,bunu yapacaksam nasıl yapmalıyım??
Erkekler zoru sever. Bunu bircok kisiden duydum. Kolay lokma gorunce kıymet vermiyorlar. Aman deyim agirdan al vur kac taktigi uygula olmdi ama acilma birak gelecekse o gelsin.Telefon nasıl istenir ki bi kız olarak :)
Ne bileyim sanki açılmanın kızı erkeği olmaz gibi geliyor ama işte erkekler tarafndan nasıl algılanıyor bu durumlar hani bilmediğim için kafam çok karışık
1 ay hoşlandığına sevdiğine karar vermek için bence çok kısa bir süre. Duygularından emin olmalısın. Ilgi duyduğunu belli etmelisin tabi ama bence açılmak için erken. En azından biraz daha tanımalısın.o kişiyi.Merhaba yaşım 24 üniversite mezunuyum kpss ye hazırlanıyorum.Ben yaklaşık bir aydır birinden hoşlanıyorum.Hani karşı tarafta benimle sürekli konuşma içerisinde.Birbirimizde telefon numarası yok.Sadece sosyal ağlarda kayıtlıyız.Biz üniversitede tanıştık.Sonra sosyal ağlardan yazışmaya takip etmeye başladık.Hal hatır soruyoruz falan filan.Benim size sorum.Ben bu kişiyi sürekli düşünüyorum.Nereye baksam onu görüyorum ve ben açılmak istiyorum yani hoşlanıyorum falan demek istiyorum.Ama korkuyorumda nasıl tepki alacağım gibisinden.İlk soru kızlar erkeklere hoşlandığını söylemeli mi? İkinci sorum,bunu yapacaksam nasıl yapmalıyım??
Bu da yaşanacak güzel şeyler varsa engel olmaktan başka bir şey değildirBu kk daki kızların cesaretine hayranım
ben olsam aşkından ölsem söylemem