Sizce yapmalı mıyım??

4 sene önceki ilk aşkıma "kaybedersemde gururlu kaybedeyim, seviyorum ben seni" diye açılmıştım o da beni seviyormuştu tabi sonradan ayrıldık ama çok güzel anılarımız oldu hiç pişman olmadım
Çok güzelmiş ya direk seviyorum diyemem ama hoşlanıyorum diyebilirim galiba zamanı gelince :)

Hım anladım en azından telefon numarasını almaya çalışayım yada vermesini sağlayım en iyisi sosyal ağ saçma olur yoksa :)
Evet canım sosyal ağ ilişkisi kurma bak 18 yaşındayım ne facem ne instagramım ne twitterim var :) daha sağlıklı ilişkin olur sana tavsiyem :) hem eğer kendine güveniyorsan sen yüzyüze söyle daha iyi olur :)

Zaten bunu soruyorsan henuz "asık" olmamissindir. Asik olan duramaz, gider soyler kucucuk de olsa olumlu cevap alma ihtimali var diye.
AMAAA tavsiyem asla soylememen. Cunku en mutevazisinden en eziginden en havalisina kadar , her erkekte kıc kalkma durumu yasanir boyle bir durumda ve bu butun iliskinin gidisatini etkiler. Maalesef ki hep daha cok seven taraf sen olarak kalirsin.

Aslında direk pat diye söyleyeceltimde sadece uslübumu nasıl kullanmalıyım işte ne yapmalıyım diye size sormak istedim yani şu an bile söyleyesim var.Evet belki kıçları kalkıyor olabilir.Ama ne bileyim ya insan hayata bir kez geliyor bazen saniyeler bile çok önemli ve gerçekten etkilendiği insana duygularını açmak istiyor.Sanki ne kaybedeceğim ki diyorum.Ne bileyim o da sonuçta hergün yazıyor.Normal bir arkadaş hergün yazmaz heralde.O yüzden kafam allak bullak bu aralar

Bana kalsa söyleme.Her gün konuşuyormuşsun biraz daha bekle. Yazmak istese o da yazar belki oda biraz zaman geçmesini bekliyodur.Beklediğin tepkiyi göremeyebilirsin.Ya da çok güzel tepkiler alırsın.Ama benim fikrim bırak o açılsın sana sen degil.Senin agırlığını anlasın

Bence hissetme sadece ama sen açılma derim. .. :) agirdan sat kendini kız kısmı ağırdır hanimdir

Acilma sadece ilgini hissettir o acilsin. Yoksa ipler hep onda olur

Erkekler zoru sever. Bunu bircok kisiden duydum. Kolay lokma gorunce kıymet vermiyorlar. Aman deyim agirdan al vur kac taktigi uygula olmdi ama acilma birak gelecekse o gelsin.

Bence bi bayan her zmn erkekten bir adım geride durur. Hafiften bi geri çekilin bakalım ne yapacak. Açılmayı düşünmeyin bile. Sürekli onu sınayın. Belki hayatında başka biri var ondan telefon almıyo sizden. Belki çapkın biri. Bilemezsiniz yani.

kiz acilmamali.
Ben yaptim ve pisman oldum.
Yapmayin cocugum, ypmayin oyle seyler.

Ben dayanamadım söyledim vallahi.
"seninle bu kadar konuşmamın sebebi, sana karşı hislerimin olması" dedim
Sonuç mu?
Adam beni o kadar güzel reddetti ki biraz daha sevdim. İnsan birini bu kadar kibar ve güzel reddememez. Yanaklarını sıkıp bidaha reddeder misin şaşpşik diyesim geliyor gördüğümde Gördüğünde yanıma gelip konuşuyor hala ama ben çok fazla irtibat kurmamaya çalışıyorum artık. Aklımdan çıkmıyor yoksa.

1 ay hoşlandığına sevdiğine karar vermek için bence çok kısa bir süre. Duygularından emin olmalısın. Ilgi duyduğunu belli etmelisin tabi ama bence açılmak için erken. En azından biraz daha tanımalısın.o kişiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…