Sizce yapmalı mıyım??

Bazen karsi taraf soyleyemeyebilir ilk adimi illa erkek atacak diye bi kaide yok ama bazi erkeklerin bir yerleri kalkiyo dogru.Peki numarasinidirek istemek istemiyorum.Onunistemesini

Erkek neden söylemiyor o zaman ?
kafasına silah mı dayıyorlar
böyle bir durumda top erkektedir
o neden bir hamle yapmıyor önce onu bir düşünmesi gerek
Herkesin yorumuna saygım sonsuz.Burada anlatılmaya çalışan kadınlar söyleyince neden ayıp oluyor.Bu durum erkeklerin görevi gibi algılanıyor bizim toplumda.Yanlış yada doğru.Herkesin doğrusu farklıdır.Yanlış anlaşılma olmasın.

Herkesin yorumuna saygım sonsuz.Burada anlatılmaya çalışan kadınlar söyleyince neden ayıp oluyor.Bu durum erkeklerin görevi gibi algılanıyor bizim toplumda.Yanlış yada doğru.Herkesin doğrusu farklıdır.Yanlış anlaşılma olmasın.
Haklısınız
ayıp değil asla
ama biz erkekler gibi değiliz
hayır cevabı alırsa çok üzülecektir

Haklısınız
ayıp değil asla
ama biz erkekler gibi değiliz
hayır cevabı alırsa çok üzülecektir
Evet sizde bir yönden haklı olabilrsiniz ama şöyle de bir durum var hayat kısa insan sevince gerçekten hissedince onu söylemek istiyor burda güzel birşey bence bunun erkeği kadını yoktur.

Erkek neden söylemiyor o zaman ?
kafasına silah mı dayıyorlar
böyle bir durumda top erkektedir
o neden bir hamle yapmıyor önce onu bir düşünmesi gerek
Erkekler geç ikna oluyolar genelde zamana bırakıyolar bilmiyorum ki. Ilk açılan taraf ben olmuştum mesela ama söylemem için ortam yaratmıştı. Zaten belli ediyordu. Ilk o söylese güzel mi olurdu evet ama herkes başka. Sonuçta teklifi onlar ediyorlar.

Merhaba yaşım 24 üniversite mezunuyum kpss ye hazırlanıyorum.Ben yaklaşık bir aydır birinden hoşlanıyorum.Hani karşı tarafta benimle sürekli konuşma içerisinde.Birbirimizde telefon numarası yok.Sadece sosyal ağlarda kayıtlıyız.Biz üniversitede tanıştık.Sonra sosyal ağlardan yazışmaya takip etmeye başladık.Hal hatır soruyoruz falan filan.Benim size sorum.Ben bu kişiyi sürekli düşünüyorum.Nereye baksam onu görüyorum ve ben açılmak istiyorum yani hoşlanıyorum falan demek istiyorum.Ama korkuyorumda nasıl tepki alacağım gibisinden.İlk soru kızlar erkeklere hoşlandığını söylemeli mi? İkinci sorum,bunu yapacaksam nasıl yapmalıyım??
yapma lutfen..
bu konuda da dusuncem katı ve yanlis oldugunu dusunmuyorum dusuncemin..
sen acildiginda karsilik verecek kadar duygusu olan erkek, zaten gelir acilir, zor mu?

X